Keystone logo
© krakenimages
Management Development Centre International (MDCI)

Management Development Centre International (MDCI)

Management Development Centre International (MDCI)

Johdanto

MDCI - mennyt nykyisyys ja tulevaisuus

MDCI mukauttaa, valmistelee ja kehittää ohjelmia paradigman muutokseen, joka on uusi aalto liike- ja johtamiskoulutuksessa. New Format -ohjelmat toimitetaan edullisella, nopealla ja kansainvälisesti akkreditoidulla tavalla.

Vuodesta 1993 lähtien brittiläinen MDCI-yritys on jatkanut kansainvälisen johtamisen kehittämisen ja tutkinto-ohjelmien koordinointia Arabianlahden uran ammattilaisille, jotka Queen's Award for Education in Education -sertifikaatti on tunnustanut huippuosaamisesta.

MDCI tarjoaa alueellisesta keskuksestaan Bahrainista ja pääkonttoristaan Isossa-Britanniassa sujuvan, kohdennetun opiskelukokemuksen, joka luo vilkkaan kohorttiyhteisön ja alumnien. Esteettömyys ja tuki on asetettu etusijalle - oppimis- ja tutkimusmateriaalien lisäksi jokainen opiskelija saa automaattisen pääsyn Microsoft Teams for Educationiin sekä Office 365: een ja suoran viestintäjohdon tiedekunnan ja tiimin kanssa.

MBA in Transnational Leadership -ohjelma tukee huomisen johtajia heidän sopeutuessaan vastaamaan johtajuuden haasteisiin pandemian jälkeisessä maailmassa.

Johtavat brittiläiset tutkijat toimittavat huolellisesti kuratoidut, luovat opetussuunnitelmat, jotka on tarkistettu ja päivitetty vastaamaan muuttuvaa maailmaa. MDCI on nyt valmis viemään seuraavan sukupolven ohjelmia ketterällä ja ammattimaisella tavalla GCC: lle, Eurooppaan ja maailmanlaajuisesti.

142203_pexels-photo-3761520.jpeg

salkku

yliopistotutkinto

 • Säätiöohjelman jälkeen verkkotutkinto-ohjelmat liiketaloudessa, matematiikassa, luonnontieteissä ja tekniikassa, laissa ja yhteiskuntatieteissä - mukaan lukien henkilökohtainen sijoituspalvelu
 • MBA (CMI / YSJ)
 • MBA-lisäys (TBA) (pätevyyden opettamisesta tai CMI: n siirtymäjohtajuudesta)
 • MSc (TBA)
 • DBA (TBA)
 • DBA-eteneminen MBA-lisäyksestä
 • BSc-lisäys (Lincoln)

Yliopistojen valmistelu

 • Säätiöohjelma - linkin tarjoaminen lukiosta länsimaisen yliopiston standardeihin ja vaatimuksiin
 • Säätiöohjelman jälkeen pääaineiden online-koulutusohjelmat - mukaan lukien henkilökohtainen sijoituspalvelu
 • Tohtorikoulutusohjelma - 2/3 kuukauden online-yksityiskohtainen valmistelu tohtoriksi tai DBA: ksi, mukaan lukien ehdotusten valmistelu ja henkilökohtainen sijoituspalvelu

Johtamisen kehittäminen

 • MBA-lisäys
 • Mini MBA
 • Exec- ja Non-Exec Directors -ohjelma
 • Digitaalinen markkinointi (DM Inst)

Uuden aikakauden johtamisajattelu

 • Appli - positiivisen psykologian ja hyvinvoinnin ohjelmat - johtavat MBA-tutkintoon
 • Strateginen sydänsairaus - "Strateginen sydämenhoito on vaihtoehto strategiselle suunnittelulle. Kyse on päättäväisesti ihmisestä digitaalisessa yhteydessä olevassa maailmassa. Se kutsuu pelottomia johtajia keskustelemaan ennen puhumista sydämen, pään ja käden yhdistämiseksi suunnitelmiin."

Ennennäkemättömät ajat vaativat uutta ajattelua

MDCI ja CMC ovat kirjoittaneet Playbookin uudelleen.

Yli kolmenkymmenen vuoden ajan Management Development Centre International (MDCI) on määritellyt uudelleen tapaa, jolla johtamiskoulutusta Management Development Centre International (MDCI) Lähi-idässä ja Afrikassa. Nyt keskitymme muutosjohtajien mahdollistamiseen on saatu aikaan uusi Pathway Yhdistyneen kuningaskunnan akkreditoidun MBA: n saavuttamiseksi.

CMC: n toimitusjohtajan Dr. Lester Massinghamin ohjaamana tuomme The Next Generation MBA -sovelluksen Persianlahden seuraavan sukupolven johtajille. Aloita valmistuminen vain 12 kuukaudessa, ja sijoitus on vain 12 000 dollaria.

Meillä kaikilla on historia. Tässä on lyhyt katsaus meidän

 • Yli 5000 alumnia.
 • Yhteistyö Yhdistyneen kuningaskunnan johtavien tiedekuntien, korkeakoulujen ja yliopistojen kanssa.
 • Saanut kuningattaren palkinnon viennistä koulutuksessa.

138019_photo-1454165804606-c3d57bc86b40.jpg

Historia

1990-luvun alku

MDCI valitsi Bahrainin alueelliseksi solmukohdakseen palvelemaan Arabian ura-ammattilaisten ja johtajien johtamiskoulutusta kaikilla aloilla.

1993

MDCI käynnistää alueen ensimmäisen etäopiskelun MBA-ohjelman Yhdistyneen kuningaskunnan Hull-yliopiston kanssa Dubaissa ja Bahrainissa sijaitsevista tukikohdista.

1995

MDCI hyväksyttiin ensimmäisenä MBA-palveluntarjoajana Saudi Aramcolle ja toimittaa ensimmäisen paikan päällä sijaitsevan MBA-tutkimuksen Omanin sulttaanikunnassa Ison-Britannian Lincoln Universityn kanssa.

1997

MDCI sai Queen's Award -palkinnon viennistä koulutuksessa.

1998

MDCI aloittaa alueen ensimmäisen liiketalouden tohtorin tutkinnon GCC: ssä Hullin ja Lincolnin yliopistojen kanssa.

2000

MDCI toimittaa ensimmäisen turvallisuusopinnon maisterin GCC: ssä Ison-Britannian Readingin yliopiston kanssa.

2000-luvun alku

MDCI käynnistää edistyneen johtamisen kehittämisohjelman Bahrainissa yhdessä työ- ja sosiaaliministeriön kanssa. Samaan aikaan, yhteistyössä Ison-Britannian sotilasasiamiehen kanssa, Hull MBA -ohjelma toimitettiin Omanin armeijan sulttaanille osana Al Yamamah Offset -ohjelmaa.

2006

MDCI nimitti Etelä-Afrikan yliopiston alueelliset edustajat.

2015

MDCI tarjoaa liiketalouden tohtorin (DBA) sijainnin Bahrainissa ja Omanissa Liverpool John Moores Universityn kanssa.

2020

Seuraavan sukupolven MBA julkaistaan verkossa, ja se käynnistettiin maailmanlaajuisen CoVid-19-lukituksen aikana.

Vapauttava johtajuuden kyky, yli 5000 kertaa vuodesta 1993

alumni

Bahrainissa MDCI on vuodesta 1993 lähtien markkinoinut, tukenut ja hallinnoinut johtamisen kehittämistä, yli- ja jatko-ohjelmia arvostetuilta korkeakouluilta, mukaan lukien Ison-Britannian johtavat yliopistot, kuten Hull, Reading ja Lincoln, yli 5000: lle uran ammattilaiset.

Uusi yl

Monipuolinen ajattelu inspiroi seuraavan sukupolven MBA: n suunnittelua ja ajoitusta. Ensinnäkin vuosi 2020 on ennennäkemätön vuosi, joka vaatii uutta oppimista. CMC: n todistus muutosjohtajuudesta York St Johnin tutkinnon avulla astuu vastaamaan tähän monella tasolla. Ja meillä on käsitys, että alumni on valmis ehdottamaan tätä heidän seuraavan sukupolven perheenjäsenilleen, ystävilleen ja joukkueelleen.

johtajat

Vain neljä vuotta johtamisen kehittämisen, ala- ja jatko-ohjelmien toteuttamisesta MDCI sai Queen's Award for Export in Education -sovelluksen vuonna 1997 tunnustamalla brittiläisen yrityksen johtavan roolin Lähi-idässä ja Afrikassa. Nopeasti eteenpäin yli kaksi vuosikymmentä ja MDCI: n ohjelmiin ovat osallistuneet useiden tasojen johtajat useilla aloilla, mukaan lukien ministeritaso, C-Suite, sekä yrittäjät, jotka houkuttelevat megahankintoja, fuusioita ja listautumisia.

142204_pexels-photo-3771089.jpeg

Viimeinkin MBA, joka on saavutettavissa, akkreditoitu, saavutettavissa ja edullinen

Miksi käyttää vähintään kaksi kertaa enemmän aikaa ja rahaa ansaita MBA, kun voit saavuttaa Ison-Britannian yliopiston akkreditoidun tutkinnon 12 kuukaudessa alle 12 000 dollarilla?

Viime kuukausina koetut kvanttimuutokset kannustivat tiimiämme löytämään uuden ratkaisun MBA: lle. Olemme saaneet täydellisen ohjelman Arabian rohkeille uran ammattilaisille, jotka etsivät uusia johtamistaitoja tässä ennennäkemättömässä vaiheessa.

Tuloksena on seuraavan sukupolven MBA.

Opintosi suoritetaan vuodessa, ei vaadi ylempää tutkintoa, ja sen opettaa Persianlahden brittiläinen tiedekunta ja / tai elää verkossa, mikä vähentää kustannuksia.

Miksi valita MDCI?

Emme usko menestyksen esteisiin.

Tämä on saavutettavin MBA alueella.

Tutkintoa ei tarvita.

 • Kokenut yrityskokemus voi saada sinut alukseen.
 • Hanki ensimmäiset kuusi kuukautta ansaitaksesi ammatillisen sertifikaatin Transformational Leadership -tapahtumassa.
 • Vähennä kustannuksia ja matkoja, osallistu Persianlahdella ja / tai pääse luokkahuoneeseen, elää verkossa.
 • Viikonlopun toimitus, joka sopii työhösi ja perheellesi.

Rakkautemme Arabiaa kohtaan

MDCI on auttanut Lähi-idän ja Afrikan opiskelijoita yli 30 vuoden ajan saavuttamaan todellisen potentiaalin ja saavuttamaan uratavoitteita. Queen's Award for Education in Education -palkinnon saaneet MDCI: n alumnit ovat 5000 alumnin joukossa johtavien organisaatioiden kuten Batelcon, Saudi Aramcon, Al Marain, Gulf Airin, Qatar Petroleumin, RasGasin, SAN: n ja Omantelin joukossa.

Sijainnit

 • London

  The Old Coach House TS27 4SS, United Kingdom, TS27 4SS, London

  • Manama

   Manama, Bahrain

   Kysymyksiä