Keystone logo
London School of Commerce Malta

London School of Commerce Malta

London School of Commerce Malta

Johdanto

London School of Commerce Malta

Osa Lontoon kauppakorkeakoulusta Yhdistyneessä kuningaskunnassa College of Colleges -yhdistyksessä Bedfordshirein yliopiston kanssa

Malta Campus

London School of Commerce Malta tarjoaa viehättävän keskeisellä paikalla sijaitsevan kampuksen, joka sijaitsee upealla paikalla Maltan viehättävällä saarella, jossa englanti on yksi kahdesta virallisesta kielestä ja jota kaikki paikalliset ihmiset puhuvat laajalti. LSC Malta kampuksella on kaikki tarvittavat välineet positiiviselle oppimiskokemukselle, mukaan lukien Wi-Fi kaikissa tiloissa, hyvin varustettu ja varustettu kirjasto sekä vapaa-ajan alueet.

LSC Malta kirjastokanta koostuu kaikkien ydintekstien ja suositeltujen lukemien laina- ja viitetiedostosta. Saatavilla on myös kokoelma opiskelutaitoja ja tutkimusmenetelmiä koskevia viitteitä. Lisäksi opiskelijoilla on täysi pääsy yli 70 000 tekstille, jotka ovat saatavilla sähköisesti LSC: n verkkokirjaston kautta.

LSC Malta nykyaikaiset tilat ja kattavat oppimisresurssit tarjoavat sinulle oikeat työkalut opintojen sujuvaan kehittämiseen samalla kun kehität uran kansainvälisessä liiketoiminnassa tarvittavia tietoja ja asiantuntemusta. LSC Malta on ylpeä siitä, että sen opettajakorkeakaan kuuluu erinomaisia ​​professoreita, tutkijoita ja ammattitaitoisia tutkijoita.

LSC Malta edut

Kampus sijaitsee Vallettan historiallisen kaupungin, joka on Unescon maailmanperintökohde, lähellä helsinkiläistä pääkaupunkiliikennettä ja lukuisia historiallisia nähtävyyksiä, kauppakeskuksia, vapaa-ajanviettomahdollisuuksia ja viihdekeskuksia. .

LSC Malta sinut on upotettu todella monimuotoiseen ympäristöön, joka koostuu kansallisuuksista ja kulttuureista valmistetusta opiskelijaväestöstä, mikä tekee koulutuksestasi todellisen muodollisen kokemuksen, joka ylittää akateemisen saavutuksen.

LSC Malta on lisensoitu korkeakouluopistoksi (lisenssinumero 2014-FHI-025).

24381_20.jpg

Avainedut

 • Hanki maailmanlaajuisesti tunnustettu tutkinto

 • Mahdollisuus siirtää hyvityksiä (Yhdistynyt kuningaskunta) brittiläisen MBA-tutkinnon saamiseksi

 • Erittäin kilpailukykyiset kurssimaksut, maksetaan joustavissa erissä

 • Tutkimus ja asuminen ainutlaatuisessa ympäristössä, joka on englanninkielinen Välimeren maa

 • Tunnettu kansainvälinen tiedekunta

 • Hyödynnä moderni, täysin varusteltu kampus keskeisellä paikalla

 • Pääsy 70 000 online-oppimateriaaliin

Sijainnit

 • Floriana

  Floor 3, Europa Centre, St. Anne Street, FRN9020, Floriana

  Kysymyksiä