Keystone logo
Korea University Business School Kubs global mba
Korea University Business School

Kubs global mba

Shanghai, Kiina

0 Years

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Kampuksella

Apurahat

Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi

Johdanto

KUBS Global MBA kouluttaa globaaleja innovaatioita, jotka johtavat maailmanlaajuista liike-elämää seuraavalle tasolle dynaamisella johtajuudella, kriittisellä visio, järjestelmällinen päätöksentekokyky, syvä sosiaalisen vastuun tunne ja poikkeukselliset eettiset standardit.

Global Business Leadership


KUBS Global MBA on maailmanlaajuinen johtajuus ja vankka liiketoimintakasvatus. Kaikki opiskelijat saavat kokonaisnäkemyksen ja kansainväliset näkökulmat, ja tässä on joitain tämän poikkeuksellisen kahdentoista kuukauden ohjelman piirteitä.

KUBS MBA -kokemus


Koska Global MBA -ohjelma on suhteellisen pienikokoinen, opiskelijat nauttivat henkilökohtaisesta huomiosta ja pystyvät toimimaan vuorovaikutuksessa yhden ja yhden pohjan kanssa sekä professoreiden että muiden opiskelijoiden kanssa. Globaaleilla MBA-opiskelijoilla on edut opiskelussa Korean johtavassa kaupparyhmässä, joka osallistuu globaaliin, innovatiiviseen ja monipuoliseen ohjelmaan.

Alueellinen erikoistuminen


Aasian ja Tyynenmeren alueen markkinoiden lisäksi globaaleilla MBA-opiskelijoilla on mahdollisuus opiskella maailman muita tärkeitä liiketoiminta-alueita. KUBS MBA -ohjelmat järjestetään AACSB-standardien mukaisesti, ja se sai myös EFMD: n eurooppalaisen laadunparannusjärjestelmän (EQUIS) akkreditoinnin.

Globaali näkökulma


Opiskelijat voivat hakea yhdestä KUBSin MBA: n vaihto-oppilaitoksesta, jotka ovat osa maailman parhaita kauppakorkeakouluja. Opiskelijat kehittävät kontaktien verkoston ympäri maailmaa, jota he voivat tehdä koko uransa ajan.

Teollisuuskumppanit


Suuret yritykset ja organisaatiot Koreassa ovat sponsoroineet KUBS Global MBA -ohjelmaa. Opiskelijoilla on mahdollisuus työskennellä monikansallisille yrityksille Koreassa.

Ihmis- ja tietoverkot


KUBS MBA-opiskelijat ovat eri puolilta maailmaa ja heillä on täysin erilaiset taustat eri liiketoimintaympäristöissä. Tämä tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden rakentaa inhimillisiä ja tietoverkkoja kollegoidensa kanssa.

Pääsyvaatimukset

· Kandidaatin tutkinto tai vastaavuudet (maisterin tutkinto)


· Virallinen englannin kielitesti


- TOEFL CBT pisteet yli 230 (88 in IBT) tai TOEIC pisteet yli 800 jne


- Englanninkielisissä maissa olevat korkeakouluista tai yliopistoista valmistuneet opiskelijat ovat vapautettuja englannin kielen taidon pätevyydestä.


- Exchange Student Programin hakijoiden on laadittava TOEFL-pistemääräOhjelman pääsyvaatimukset

Osoita sitoutumistasi ja valmiutesi menestyä kauppakorkeakoulussa suorittamalla GMAT-koe – yleisimmin käytetty pääsykoe, joka mittaa kriittistä ajattelua ja päättelykykyäsi.

Lataa GMAT-minivisa saadaksesi yleiskuvan kokeessa olevista kysymyksistä.

Tietoja koulusta

Kysymyksiä

Samanlaisia kursseja

  • Global Business Managementin maisterin tutkinto (kokopäiväinen)
    • Kajaani, Suomi
  • Maailmanlaajuinen MBA
    • Doha, Qatar
  • Maailmanlaajuinen online-MBA
    • Online