Keystone logo
Kogod School of Business Online

Kogod School of Business Online

Kogod School of Business Online

Johdanto

Kogodilla on ainutlaatuiset asemat menestyäkseen liike-elämän, hallituksen ja yhteiskunnan yhteyksissä. Uskomme, että liiketoiminta on mielekkään muutoksen voima. American University on tunnustettu vahvasta sitoutumisestaan julkiseen palveluun, poikkitieteelliseen koulutukseen, kansainväliseen sitoutumiseen ja tutkimukseen. Yliopistokampus sijaitsee asuinalueella District of Columbian luoteisosassa, alle kilometrin päässä Tenleytownin metroasemalta ja lähellä monia suurlähetystöjä, valtion virastoja, kansainvälisiä virastoja, kansalaisjärjestöjä, voittoa tavoittelemattomia järjestöjä ja yrityksiä. Kogod School of Business (Kogod) perustettiin vuonna 1955.

Vuosien varrella Kogod on hyödyntänyt American Universityn vahvaa mainetta tarjotakseen monia mahdollisuuksia opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita yksityisen liiketoiminnan ja julkisten palvelujen välisestä yhteydestä. Vuonna 1979 koulu nimettiin alumni Robert P. Kogodin, menestyneen kiinteistökehittäjän, mukaan tunnustuksena hänen runsaasta tuestaan. David Marchick on toiminut Kogodin dekaanina elokuusta 2022 lähtien.

Meillä on pääsy ja mahdollisuudet, joita et saa mistään muualta. Kogodin sijainti Washington DC:ssä ja yhteydet ympäri maailmaa tarkoittavat, että sinulla on pääsy henkilökohtaisiin ja ammatillisiin tilaisuuksiin, joita et löydä mistään muualta. Pienen luokkakokomme ansiosta pystyt luomaan mielekkäitä suhteita professoreihin ja kollegoihisi, jotka kestävät eliniän. US News & World Report sijoittui sijalle 16 parhaiden online-tutkinnon suorittaneiden ohjelmien joukossa vuonna 2021. Sijaitsemme Washington DC:n sydämessä. Annamme sinulle mahdollisuuden toteuttaa tavoitteesi tiukkojen mutta joustavien verkossa opetettavien ohjelmien avulla.

Pääsymaksut

Akkreditoinnit

EFMD Equis ‑akkreditoitu

Sijainnit

  • District of Columbia

    Massachusetts Avenue Northwest, 4400, 20016, District of Columbia

Kysymyksiä