Keystone logo
King Fahd University of Petroleum and Minerals (KFUPM) - College of Industrial Management (CIM)

King Fahd University of Petroleum and Minerals (KFUPM) - College of Industrial Management (CIM)

King Fahd University of Petroleum and Minerals (KFUPM) - College of Industrial Management (CIM)

Johdanto

Perustettu vuonna 1975, CIM (College of Industrial Management) tarjoaa perustutkinnon tutkinto-ohjelmia Accounting, Finance, Management, Management Information Systems ja markkinointi. Lisäksi kollegiona on kolme jatkotutkintoa: kauppatieteiden maisteri (EMBA), kauppatieteiden maisterin tutkinto (MBA) ja kirjanpitäjä. Kaikki jatko-ohjelmat tarkistetaan määräajoin ja heijastuvat merkittävästi Yhdysvaltojen johtaviin liiketoimintaohjelmiin ja tarkistetaan, jotta ne pysyvät ajankohtaisina ja ajankohtaisina kehittyvien liiketoiminnan suuntausten myötä. CIM: n jatko-opintoja koordinoi kollegion avustava dekaani. Erinomainen tiedekunta, joka pyrkii jatkuviin parannuksiin pyrkiessään ottamaan käyttöön uusia teknologioita, painottamaan globaaleja näkökulmia ja kiinnittämään huomiota eettisiin kysymyksiin, sijoittaa CIM-liiketoiminnan opetussuunnitelmat pariin johtavien liiketoimintaohjelmien kanssa ympäri maailmaa. Kaikki ohjelman osat on suunniteltu noudattamaan AACSB-standardeja

CIM: n visio ja tehtävä ovat keskeinen painopiste kollegion kannalta ja ohjaavat sen pyrkiessä huippuosaamiseen opetuksessa, tutkimuksessa ja palvelussa.

Visio

Aasiassa viiden parhaan liike-elämän joukossa

The Mission

Meillä on jatko-opiskelijoille tärkeitä tietoja, taitoja ja johtamismahdollisuuksia, jotka tekevät niistä alueen työnantajien eniten halutuimmat. Tuotamme korkealaatuista tutkimusta, jota yritysasiantuntijat pitävät hyvin. Hyödynnämme yhteisöä arvokkaita ja rikastuttavia palveluita.

Strategiset tavoitteet

 1. Rakenna erinomainen tiedekuntaneuvosto, jolla on kunnollinen Saudis-esitys
 2. Tarjoa innovatiivista ja integroivaa oppimiskokemusta tuottaa maailmanlaajuisesti kilpailukykyisiä tutkinnon suorittaneita
 3. Parantaa merkittävästi tutkimustuotantoa ja laatua
 4. Tarjoa lisäarvoa lisääviä palveluja yhteisölle
 5. Kohdista rakenne ja varmista, että hallinnointijärjestelmä on reagoiva
 6. Parantaa kilpailukykyä kuvan ja brändin rakentamisen avulla

CIM jatkaa jatkossakin liiketalouden koulutusta valtiossa, varmistaa, että opetussuunnitelma pysyy asiaankuuluvien ja nykyisten sidosryhmien tarpeiden mukaisesti, sisällyttää islamin periaatteisiin perustuva etiikka, luo yhteyksiä liike-elämään ja edistä älyllistä kehitystä tiedekunta.

Sijainnit

 • Dhahran

  University Blvd, 31261, Dhahran

  Ohjelmat

  Kysymyksiä