Keystone logo
Kelley School of Business Indiana University

Kelley School of Business Indiana University

Kelley School of Business Indiana University

Johdanto

Kelley-koulu tarjoaa korkeatasoisen liiketalouden koulutuksen, joka keskittyy ohjaamaan sinua kohti omaa todellista menestystä. Kelleyn kauppakorkeakoulussa olemme luomassa urakehitystä. Opiskelijoillamme on kyky menestyä, nöyryys kasvaa ja sitkeys jatkaa. Tämä henki - yhdistettynä koulutukseen, jonka vain eliitin Kelley-koulu voi tarjota - johtaa tutkinnon suorittaneille tietoa ja taitoja, joita tarvitaan vastaamaan uusiin haasteisiin, tekemään positiivisia muutoksia mahdolliseksi ja osallistumaan organisaatioihinsa alusta alkaen. Juuret ovat ensimmäisessä liiketoimintakurssissa, joka järjestettiin Indiana Collegessa Bloomingtonissa vuonna 1830. Indiana College kasvoi Indiana Universityksi, ja vuonna 1920 perustetusta kauppa- ja finanssikoulusta tuli Kelley School of Business. Olemme tarjonneet liiketoimintakursseja Indianapolis-kampuksellamme vuodesta 1916, toteuttaneet johtajien koulutuksen vuonna 1952 ja edenneet liiketalouden koulutusta maailmanlaajuisesti. Aikataulumme esittelee yli 100 vuoden erinomaista liiketoimintaa. Rekrytoijat kertovat meille, että he etsivät opiskelijoilta ja tutkinnon suorittaneilta positiivista, ahkeraa asennetta ja heidän luottamustaan, joka tulee tosielämän, sovellettavasta koulutuksesta, jonka tiedekuntamme tarjoaa kaikilla tutkintojen tasoilla. Tiedekunnan jäsenet vaativat ja saavat parhaan mahdollisen hyödyn opiskelijoiltamme. Kelley-opiskelijat oppivat ajamaan tuloksia. Tämä laatu heijastuu poikkeuksellisissa opiskelijoiden työtarjoushinnoissa, urapalveluidemme maineessa ja globaalissa asemassa ylin kauppakorkeakoulu.

about kelley
banner

Siirry hetkestä vauhtiin

Elämässä on hetkiä, joilla on merkitystä. Niitä tapahtuu missä tahansa, milloin tahansa. Inspiraatio uuden yrityksen perustamiseksi, esittely mentorille, iso työpaikan laskeminen - ne ovat keskeisiä hetkiä, jotka määrittelevät sinut. Ja ilman asianmukaista koulutusta ja tukea, siinä kaikki ovat: yksittäisiä hetkiä, jotka päättyvät loppuessa. Kelleyn kanssa nämä hetket räjähtää mahdollisuuksien ketjureaktioiksi. Et ole vain valmistautunut heihin; osaat navigoida heitä ohjaamaan itsesi kohti todellista menestystä.

banner

Tehtävä

Kelley School of Business -yrityksen tehtävänä on muuttaa opiskelijoiden, organisaatioiden ja yhteiskunnan elämää johtamiskoulutuksen ja tutkimuksen avulla. Tavoitteenamme on tuottaa: a) maailman kansalaisia opiskelijoita, joilla on positiivinen vaikutus organisaatioihinsa ja yhteisöihin, joissa he asuvat, ja b) tutkimusta, joka edistää sekä teoriaa että käytäntöä. Korostamme yhteistyöhön perustuvaa lähestymistapaa, joka rohkaisee lisäarvoa tuottavien kumppanuuksien luomista tiedekunnan, opiskelijoiden, alumnien, muiden yliopistojen ja IU: n akateemisten yksiköiden välillä sekä yksityisen sektorin ja voittoa tavoittelemattomien organisaatioiden kanssa. Kelley-koulussa olemme sitoutuneet ylläpitämään arvojärjestelmää, joka perustuu:

 • Eettinen toiminta ja rehellisyys
 • Erinomaisuus, ammattitaito ja ylpeys kaikesta tekemästämme
 • Oma aloite ja henkilökohtainen vastuu
 • Kaikkien tiedekuntiemme ja henkilöstömme sitoutuminen kouluun täydellisesti
 • Jatkuva innovaatio ohjelmissamme ja stipendeissä
 • Yhteistyön henki, ystävällisyys, kunnioitus ja kollegiaalinen käyttäytyminen kaikissa tilanteissa
 • Avoin ja suora viestintä
 • Monimuotoisuus ja osallisuus ja
 • Tasapuolinen ja oikeudenmukainen tunnustus suorituskyvystä

Lisätietoja: Kelley / Manchester Global MBA

Sijainnit

 • Bloomington

  Godfrey Graduate and Executive Education Center 1275 E. 10th Street , 47405, Bloomington

 • Indianapolis

  801 W. Michigan Street , 46202, Indianapolis

Kysymyksiä