Keystone logo
IU International University of Applied Sciences

IU International University of Applied Sciences

IU International University of Applied Sciences

Johdanto

Mitä IU tekee toisin?

Yli 100 000 opiskelijaa yli 153 maasta , IU International University of Applied Sciences on Saksan suurin yliopisto. Ne tarjoavat valtion akkreditoituja, laadukkaita Bachelor-, Master- ja MBA-tutkinto-ohjelmia, jotka opetetaan englanniksi – aivan uudella lähestymistavalla.

IU :n kampusohjelmat Berliinissä ja Bad Honnefissa tarjoavat jäsennellyn mutta joustavan opiskelukokemuksen, jotta voit yhdistää opinnot, työ- ja yksityiselämän Saksassa. Aikataululla, jossa yhdistyvät henkilökohtaiset opetusohjelmat ja online-itseopiskelu, voit uppoutua vieraaseen maahan samalla kun rakennat sosiaalista ja ammatillista verkostoasi.

Jokaisella IU :n kampuksella Berliinissä ja Bad Honnefissa olet osa todella eloisaa ja kansainvälistä yhteisöä. Nykyaikaiset kampustilat, kannustava oppimisympäristö ja hauskat kampusaktiviteetit antavat sinulle mahdollisuuden kokea opiskelijaelämää Saksassa samalla kun työskentelet kovasti tavoitteidesi saavuttamiseksi.

Kampuksen ulkopuolella voit myös räätälöidä oppimistasi IU :n täysin integroidun digitaalisen alustan ja innovatiivisten oppimistyökalujen ansiosta, jotka sisältävät tekoälytekniikkaa, kuten ChatGPT ja Syntea . Opintojen päätyttyä sinulla on myös oikeus 18 kuukauden opintojakson jälkeiseen viisumin aloittaaksesi uran Saksassa.

Lue lisää IU sta.

Menestyä maailmanlaajuisesti IU lla

IU avulla voit avata ovia uramahdollisuuksiin kaikkialla maailmassa . Heidän valtion akkreditoimat ohjelmansa antavat sinulle alan kannalta tärkeitä tietoja ja kysyttyjä taitoja, jotta voit erottua globaaleilla työmarkkinoilla. IU ssa opiskelu antaa sinulle myös pääsyn heidän eksklusiivisiin online-urapalveluihin ja -tapahtumiin ja yhdistää sinut heidän maailmanlaajuiseen akateemisten kumppaniensa verkostoon, jotta voit opiskella Yhdysvalloissa, Kanadassa tai Australiassa.

Miksi IU ?

 • Yhdistelmäoppiminen: Osallistu opetusohjelmiin kampuksella vain 2-3 kertaa viikossa.
 • Joustava: Opiskele verkossa oman aikataulusi mukaan loppuviikon ajan.
 • Tutustu työ-opiskeluvaihtoehtoihin Saksassa: jopa 20 tuntia viikossa opiskelun aikana
 • Urasuuntautunut: IU tarjoaa erikoistuneita koulutusohjelmia korkean kysynnän aloilla.
 • Kurssit: yhdistä teoria ja käytännön sovellus tosielämän tapaustutkimuksilla.
 • Aloita urasi Saksassa: valmistumisen jälkeen 18 kuukauden opintojen jälkeisellä viisumilla.
 • Kaikki ohjelmat ovat akkreditoituja: Saksan ja EU:n koulutusstandardien mukaisesti.
 • IU tutkinnot ovat kansainvälisesti tunnustettuja, ja ne voidaan muuntaa ulkomaan vastaaviksi työhön tai jatko-opintoihin.
 • WES Canada & USA:n tunnustama ja Intian yliopistojen liiton (A IU ) jäsen.

IU :n tehtävä

Mikä ajaa IU ta, ajaa sinua: IU suunnittelee ohjelmansa mahdollisimman joustaviksi ja innovatiivisiksi laadusta tinkimättä. He toimittavat erikoisosaamista ja innovatiivisia oppimateriaaleja sekä keskittyvät erinomaisiin opiskelijapalveluihin ja ammattitaitoiseen neuvontaan. IU :n ohjelmat tarjoavat aihekohtaista tietoa ja pehmeitä taitoja tulevaisuuteen suuntautuneella lähestymistavalla ja digitaalisilla työkaluilla valmistelemaan valmistuneita kansainväliseen liikemaailmaan.

Kampuksen ominaisuudet

Saksassa asuminen

Saksaa pidetään yhtenä maailman parhaista opiskelukohteista ja Euroopan sydämessä. Innovaatio-, liike- ja insinöörityön johtajana on saksalaisen tutkinnon suorittanut uranäkymät monipuoliset ja kauaskantoiset. Saksa toivottaa myös kansainväliset ammattilaiset tervetulleeksi ja tarjoaa 18 kuukauden opintojen jälkeisen viisumin opiskelijoille, jotka suorittavat viimeisen lukukauden Saksassa.

IU kampukset

IU :ssa voit valita kahdesta modernista kampuksesta Berliinissä ja Bad Honnefissa, joista jokaisessa on huippuluokan tilat, oppimistilat ja kirjastot. Koe eloisa Berliinin tunnelma tai asettu Bad Honnefin ystävälliseen ympäristöön, jossa on tarjolla majoitusta kampuksella. Liity klubeihin ja seuroihin, rentoudu sosiaalisilla alueilla ja hyväksy tukeva kansainvälinen yhteisö koko koulutusmatkasi ajan.

Tuki opiskelijoille

Kun työskentelet kohti tavoitteitasi IU , löydät vahvan tukijärjestelmän, jossa on hyödyllisiä opintoneuvoja, uratoimiston asiantuntijoita ja asiantuntevia ohjaajia. Nämä ystävälliset ammattilaiset opastavat sinua akateemisen matkasi läpi kurssien valinnasta harjoittelupaikkojen ja työmahdollisuuksien löytämiseen.

Opiskelun ja elämän tasapaino

IU :ssa voit nauttia terveestä opiskelun ja elämän tasapainosta kampuksella yhdistetyn oppimismallin avulla, jossa yhdistyvät pienryhmätunnit ja online-itseopiskelu. Tämän joustavan lähestymistavan avulla voit hallita tehokkaasti opintoja, työtä ja henkilökohtaista elämää samalla kun olet mukana monimuotoisessa kansainvälisessä yhteisössä ja etsi työ-opiskelumahdollisuuksia, kuten osa-aikatyötä tai harjoittelupaikkaa, mikä rikastuttaa yleistä ulkomailla opiskelukokemustasi.

  Ilmainen webinaari ja Q&A

  Webinaari: Opiskele verkossa IU :n kanssa klo 15.00–15.45 (CEST)

  Viisumivaatimukset

  • EU-maan kansalaisuuden omaavat opiskelijat, jotka aikovat osallistua kampuksella luentoihin osan (tai koko) opinnoistaan, eivät vaadi oleskelulupaa päästäkseen Saksaan.
  • Opiskelijoiden, joilla ei ole EU-maan kansalaisuutta ja jotka aikovat osallistua kampuksella luennoille osan (tai koko) opinnoistaan, on hankittava voimassa oleva oleskelulupa voidakseen opiskella Saksassa.

  * Tämä koskee vain opiskelijoita, jotka haluavat osallistua vähintään yhden lukukauden kampuksella Saksassa. Opiskelijat, jotka suunnittelevat suorittavansa kaikki opinnot verkossa IU virtuaalikampuksen kautta, eivät tarvitse oleskelulupaa – kansalaisuudestaan riippumatta.

  Jos sinulla on kysyttävää oleskeluluvan hakuprosessista, ota yhteyttä IU :n opintoneuvontatiimiin.

  Apurahat ja rahoitus

  Muuta tulevaisuuttasi IU :lla - hae ja säästä jopa 25 %!

  IU etsii jatkuvasti uusia tapoja auttaa sinua yhdistämään korkealaatuisen ja saavutettavan koulutuksen olosuhteistasi riippumatta.

  Liity johonkin sen kampuksille Bad Honnefiin tai Berliiniin ja nauti IU :n ainutlaatuisesta lähestymistavasta, jonka avulla voit löytää tasapainon akateemisten harrastusten, työsitoumustesi, sosiaalisen vuorovaikutuksen ja uuden maanosan tutkimisen välillä samalla kun työskentelet kohti tulevaisuuden tavoitteitasi.

  Hae jo tänään ja sinulla on mahdollisuus saada jopa 25 % alennusta kampuksella opiskeluistasi!

  Rankingit

  Akkreditoinnit, sijoitukset ja jäsenyydet

  Akkreditointi

  IU International University of Applied Sciences on saanut järjestelmäakkreditoinnin EQAR:lta, FIBAA:lta, Saksan akkreditointineuvostolta ja Saksan tiede- ja humanististen tieteiden neuvostolta. Tämä tarkoittaa, että heidän kurssinsa, tiedekuntansa ja opetusmateriaalinsa täyttävät eurooppalaisten akateemisten ohjeiden mukaisesti asetetut tiukat standardit ja he voivat nyt akkreditoida omat ohjelmansa.

  Palkinnot ja sijoitukset

  IU on ensimmäinen saksalainen yliopisto, joka sai 99/100 QS Stars -raportissa, mutta se sijoittui myös kuuden joukkoon 25:stä kategoriasta Saksan suurimmassa CHE:n yliopistojen rankingissa. Äskettäin IU :n online-MBA-ohjelmat sijoittuivat 26. sijalle Euroopassa arvostetussa QS Online MBA Rankingsissa, vaikuttava saavutus ja tunnustus kansainvälisellä näyttämöllä.

  Jäsenyydet

  IU on Business Graduate's Associationin, Online Learning Consortiumin, AASCB:n ja UNESCOn Global Education Coalitionin jäsen. Jäsenyydet antavat heille yhteyksiä muihin oppilaitoksiin, yrityksiin ja kansalaisjärjestöihin sekä huipputason koulutusohjelmiin ja elinikäisen oppimisen kehittämiskursseihin. Hyödyntämällä huipputeknologiaa IU auttaa tarpeessa olevia opiskelijoita jatkamaan koulutustaan ja jatkamaan elinikäistä oppimista

  Huhtikuusta 2023 lähtien IU on ollut Intian yliopistojen Association of Indian Universities (A IU ) jäsen, joka on maailman suurin yliopistoliitto, jonka liitännäisjäsenenä on ulkomaisia yliopistoja. IU on myös ainoa eurooppalainen jäsen Afrikan yliopistojen liitossa (AAU), joka koostuu yli 420 yliopistosta ja tutkimuskeskuksesta Afrikan mantereelta.

  Maailmanlaajuinen tunnustus ja akateemiset yhteistyökumppanit

  Maailmanlaajuinen tunnustus

  Koska WES Canada ja USA tunnustavat IU , heidän tutkintonsa voidaan muuntaa pisteiksi paikallisten akateemisten standardien mukaisesti Canadian Immigration Point System -järjestelmässä ja American Immigration Assessment Scheme -järjestelmässä.

  Akateemiset yhteistyökumppanit

  IU tarjoaa opiskelijoille edullisemman tavan opiskella ja asua ulkomailla, koska se tekee kumppanuuksia akateemisten oppilaitosten kanssa eri puolilta maailmaa. IU Study Abroad Alliancen avulla opiskelijat voivat aloittaa tutkinnon verkossa IU ssa ja suorittaa sen kumppaniyliopistossa Yhdysvalloissa, Kanadassa, Australiassa tai Euroopassa, missä uramahdollisuuksia on runsaasti

  Opiskelijoiden suosittelut

  Sijainnit

  • Bad Honnef

   Mülheimer Str. 38, 53604, Bad Honnef

   • Berlin

    Frankfurter Allee,73a, 10247, Berlin

    • Berlin

     Berlin, Saksa

     Kysymyksiä