Keystone logo
ISCTE Executive Education

ISCTE Executive Education

ISCTE Executive Education

Johdanto

Se, että se on ollut ensimmäinen kauppakorkeakoulu, joka on kouluttanut Portugalissa syntyneitä yliopistoon liittyviä johtajia, on tosiasia vuodesta 1988 lähtien. Tosiasia, jonka rakentaa muun muassa Eduardo Gomes Cardoson väistämätön hahmo.

Ensimmäinen luominen lisää vastuuta. Mutta myös kokemusta.

Ensimmäinen luominen lisää historiaamme. Ja juuri sen ja kokemuksen avulla pyrimme luomaan tulevaisuuden. Emme ole lainkaan ensimmäisiä. Mikään koulu ei ole. Uskomme kuitenkin, että olemme ensimmäinen tapa tehdä yksin ja useilla osaamisalueilla. Olemme ensimmäinen tapa, jolla suunnittelemme ohjelmia ja miten olemme suhteessa yrityksiin ja osallistujiimme ja toimitamme siten. Olemme ensimmäiset, jotka yhdistävät valtavan todellisen liiketoimintapohjan. Olemme varmasti ensimmäiset hakemuksen puolella, jotka ovat ominaisia meille. Ja juuri tämä sovelluspuoli saa meidät tilaamaan tosielämän oppimisen.

Iso karvainen, rohkea tavoite (BHAG)

Ole johtotason koulutuksen eturintamassa tosielämän ratkaisujen suhteen.

Tässä tarkoitetaan selkeää keskittymistä tarjoamaan käytännön ja sovellettuja ratkaisuja todellisiin liiketoimintaongelmiin. Tämän on oltava organisaatiomme päätavoite, kollektiivinen vaatimus, joka yhdistää meitä kaikkia yhteiseen tavoitteeseen. Meillä on velvollisuus tarjota useampia kuin yksi palvelu "todellisten yritysratkaisujen tarjoamiseksi". Se on mottomme. Elämme ja kuolemme sen takia.

Brooke Cagle / Unsplash

129352_photo-1522202176988-66273c2fd55f.jpg
Brooke Cagle / unsplash

lopullisuus

Ruokinta kykyihin ja henkilökohtaiseen kehitykseen

Hyväksymme aloittelijat ja autamme heidän henkilökohtaisessa kehityksessään tuoda esiin parhaan mahdollisen. Teemme tämän täysin yhdenmukaisesti liiketoiminnan ja sosiaalisten tavoitteiden kanssa.

Edistä organisaation kasvua

Varustamme ihmiset huipputeknisellä, henkilökohtaisella ja sovelletulla tiedolla, mikä johtaa erilaisten liiketoiminnan indikaattorien järjestelmälliseen parantamiseen.

Paranna onnellisuutta ja suorituskykyä

Uskomme, että "henkilö" on organisaation keskipisteessä, ja siksi asian ydin ja harjoituksen tarkoituksena on tehdä heidät onnelliseksi ja toteutuneeksi.

WE

 • Olemme uskollisia perintöllemme.
 • Käytämme rehellisesti.
 • Olemme sitoutuneet huippuosaamiseen.
 • Pyrimme jatkuvasti parantamaan.
 • Olemme intohimoisesti omaisuutemme suhteen.
 • Puolustamme ihmisten kunnioitusta.
 • Edistämme suhteita, jotka kestävät koko elämän.
 • Kannustamme innovaatioita.
 • Levitämme sovellettua tietoa sidosryhmien kanssa.
 • Juhlimme yhdessä.

Sijainnit

 • Lisbon

  INDEG ISCTE Executive Education, Avenida Professor Aníbal Bettencourt, , Lisbon

Kysymyksiä