Keystone logo
© IPAG IE
IPAG Business School

IPAG Business School

IPAG Business School

Johdanto

IPAG Business School on ranskalainen korkeakoulu, joka sijaitsee Pariisissa ja Nizzassa Ranskan Rivieralla. Missiomme on kouluttaa esimiehiä nopeasti muuttuvista maailmanlaajuisista ympäristöistä ja tuottaa laadukasta tutkimusta, jolla on kansallista ja kansainvälistä näkyvyyttä. Koulu luottaa korkean tason tutkimukseen, joka rikastaa oppiaineidensa akateemisia periaatteita, loistavaa verkostoa elinkeinoelämän kanssa, arvostusta opiskelijoiden keskuudessa kulttuurien ja tiedon monimuotoisuudesta sekä nostaa opiskelijamme tietoisuutta tärkeistä ajankohtaisista asioista ja etiikasta.

Koulu tarjoaa valikoiman ohjelmia BTS:stä (2-vuotinen tutkinto) DBA:han (8-vuotinen tutkinto), mukaan lukien kandidaatin (3-vuotinen tutkinto), MBA (5-vuotinen tutkinto) ja Grande École -ohjelman (5 vuotta). maisterin tutkinto ja EFMD akkreditoitu). Olemme myös räätälöineet verkko-ohjelmia niille, jotka haluavat enemmän joustavuutta opinnoissaan. Ammattilaiset voivat myös seurata erilaisia lyhyitä tai diplomikursseja, kuten IPAG Executive Educationin johtamisen ja yhteiskuntavastuun maisterintutkintoa. Yli 130 kumppaniyliopiston kansainväliseen verkostoon tukeutuen 37 maassa opiskelijoilla on laaja valikoima kansainvälisiä kohteita, joista valita, kun he päättävät opiskella lukukauden ulkomailla. Joka vuosi koulu toivottaa tervetulleeksi yli 1000 ulkomaalaista opiskelijaa, jotka houkuttelevat ranskalaiset kauppakorkeakoulut ja IPAG-ohjelmat. Myös johtavan tutkimuksen ansiosta IPAG esiintyy tunnetuimmissa rankingissa (Shanghai, RePEc).

Tehtävämme

Kouluttaa johtajia nopeasti muuttuviin maailmanlaajuisiin ympäristöihin ja tuottaa laadukasta tutkimusta kansallisella ja kansainvälisellä näkyvyydellä

Tätä varten IPAG Business School luottaa:

 • Huipputason tutkimusta, joka rikastaa oppiaineidensa akateemisia periaatteita
 • Loistava verkosto yrityssektorin kanssa
 • Opiskelijoiden arvostus kulttuurien ja tiedon monimuotoisuudesta
 • Lisäämme opiskelijoiden tietoisuutta tärkeimmistä ajankohtaisista asioista ja etiikasta
 • Tavoitteenamme on kouluttaa monitaitoisia, sopeutumiskykyisiä ja vastuullisia esimiehiä.

Kampuksen ominaisuudet

Pariisissa, Eiffel-tornin juurella ja Saint-Germain des Prés -alueen sydämessä
Pariisin sydämessä Beaugrenellessä 15. kaupunginosassa sijaitseva kampuksemme tarjoaa 5 000 neliömetriä, jossa on mediakirjasto, lukuisia työhuoneita ja kahvila. "Historiallinen" pariisilainen kampuksemme sijaitsee ihanteellisella paikalla Saint-Germain-des-Présin sydämessä, korkealla paikalla pääkaupungin kulttuuri- ja henkiselle elämälle.

Nizzassa, meren ja vuorten välissä
IPAG Business School on myös juurtunut Nizzan sydämeen yli 30 vuoden ajan paikalla, jossa entinen Chambre des Métiers sijaitsi. Historiallisesti suojeltu kampuksellamme on yli 1000 opiskelijaa yli 40 kansallisuudesta. Opiskeluympäristö on ihanteellinen: kaksi suurta teatteria, puutarha, kahvila ja aurinkoinen terassi.

  Apurahat ja rahoitus

  Merit Scholarship

  Joka vuosi jokaisella kampuksella Grande École -ohjelman parhaat opiskelijat PGE3:n ulkopuolella palkitaan erinomaisista tuloksistaan alennettujen lukukausimaksujen muodossa.

  Kelpoisuusehdot: Akateemiset tulokset.
  Arvo: Taloudellinen palkinto koululta jokaisessa superpromootiossa 3 parhaalle opiskelijalle riippumatta opiskelijan asemasta (vuorotteleva vai ei). Vuorotellen: siirto opiskelijalle. PGE5:ssä palkitaan 3 ensimmäistä opiskelijaa peruskoulutuksen superpromootiossa ja 3 ensimmäistä opiskelijaa Double Diploma -superpromootiossa.

  Huippuosaamisen stipendi

  Ensimmäisen vuoden lukukausimaksuista myönnetään 50 %:

  • Kaikille ylioppilastutkinnon korkeimmilla arvosanoin suorittaneille opiskelijoille
  • Valtion stipendeillä opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet ylioppilastutkinnon kunnialla

  IPAG-stipendi

  Koulu on perustanut erityisiä apurahoja Grande École- ja Bachelor-ohjelmia varten, jakotoimikunnan myöntämät, tarveharkittujen ja akateemisten tulosten perusteella. Tämä stipendi on saatavilla Grand École -ohjelman, kandidaatin ja BTS:n opiskelijoille.

  Rankingit

  IPAG on sisällytetty 10 parhaan ranskalaisen laitoksen joukkoon Research.comin "Universities Ranking" -luettelossa "Economics and Finance" -kategoriassa. Tämä on suuri palkinto koulun tiedekunnalle ja kaikille sen opettajille-tutkijoille.

  4th French Business School IPAG on nyt 9. sijalla Top Francen taloustieteen ja rahoituksen tutkimuksessa. Neljänneksi suurimmana ranskalaisena kauppakorkeakouluna se liittyy myös maailman 300 parhaan joukkoon (282.), joita hallitsevat jättiläiset Harvard University, Massachusetts Institute of Technology (MIT) ja University of California Berkeley. Duc Khuong Nguyenille, koulun tiedekunnan ja tutkimuksen dekaanille, « tämä sijoitus heijastelee IPAG:n opettaja-tutkijoiden tekemää valtavaa työtä, heidän julkaisujensa arvostetuimmissa kansainvälisissä aikakauslehdissä ja johdonmukaisuutta useiden vuosien ajan tehdyissä ponnisteluissa. ».

  Research.com päivittää kerran vuodessa rankingensa parhaista tutkimusta tekevistä yliopistoista ja kouluista tieteenaloilla tietojenkäsittelytieteestä ja tekniikasta matematiikkaan, neurotieteeseen, taloustieteen rahoitukseen ja lääketieteeseen. Alustan käyttämä metodologia perustuu bibliometristen tietojen käyttöön ja yli 160 000 puolen tuhannen laitoksen tutkijan työn tarkasteluun. Siksi IPAG:n tutkijoiden tieteelliset julkaisut ja heidän vaikutuksensa – saamiensa lainausten kautta – ovat mahdollistaneet koululle tämän palkinnon.

  Erittäin ylpeä asemastaan tässä sijoituksessa, IPAG on nyt katsomassa arvostettua Shanghain sijoitusta, jossa se on esiintynyt joka vuosi vuodesta 2016 lähtien – tuloksia odotetaan kesällä.

  Opiskelijoiden suosittelut

  Sijainnit

  • Paris

   Rue du Théâtre, 10, 75015, Paris

  • Nice

   Boulevard Carabacel, 4, 06000, Nice

  • South Wales

   South Wales, Wales, New York,USA, 14139, South Wales

  • Bournemouth

   Bournemouth, England ,United Kingdom, , Bournemouth

  • Griffith

   Griffith, Griffith City Council, New South Wales, Australia, 2680, Griffith

  • Paris

   Rue du Théâtre,10, 75015, Paris

   Kysymyksiä