Keystone logo
INCAE Business School

INCAE Business School

INCAE Business School

Johdanto

Tervetuloa INCAE

INCAE on yli 50-vuotisen historian ajan paljon enemmän kuin yrityskoulu.

Tämä koulu asettaa sinut kilpailukykyiseksi maailmanlaajuiseksi johtajaksi kehittyvien talouksien, erityisesti Latinalaisen Amerikan , liiketoiminnan kehittämisessä . Se on kokemus, joka tekee sinut osaksi erinomaista ammattilaisten verkostoa ja avaa mahdollisuuksia tutkia kaksoistutkintoja maailman parhaista huippuyliopistoista, kuten Yale School of Management, Michiganin yliopisto, St. Gallen, UCSD .

117133_estudiantes2_keystone.jpg

Meidän kampus

INCAE Business School on kaksi modernia kampusta, jotka sijaitsevat Alajuelassa (Costa Rica) ja Managua (Nicaragua). Voit kokea Keski-Amerikan biologisen monimuotoisuuden ja värikkäimmät maisemat paratiisialueilta ja sademetsistä .

Eroamme

Latinalaisen Amerikan parhaana yrityskouluna se edistää Latinalaisen Amerikan yhteiskunnan edistymistä kouluttamalla johtajien lahjakkuutta globaalisti ja soveltamalla tutkimuksia vaikutuskeskuksissa. erityisesti kilpailukyvyn ja kestävyyden, yrittäjyyden ja naisten johtajien kehityksen aloilla.

Kolminkertainen kruunun akkreditointi

117131_accreditations_in_color.png

INCAE on akkreditoitu tärkeimpien kansainvälisten akkreditointielinten: AACSB, AMBA ja EQUIS . Tämä on osa maailman yksinomaista yliopistoryhmää, koska vain 1 prosentilla on tämä "kolminkertainen kruunu" akkreditoinneista.

Todisteena laatua ohjelmia ja sitoutunut tarjoamaan koulutukseen perustuvan korkeat, INCAE oli ensimmäinen koulu Pohjois-Amerikan ulkopuolella ansaita akkreditointia The Southern Association of yliopistoissa ja School (SAC), yksi seitsemästä yksiköiden laitos koulutusta, joka akkreditoi virallisesti yliopistoja Yhdysvalloissa.

Kansainväliset sijoitukset

INCAEn laatu on tunnustettu arvostetuilla kansainvälisillä sijoituksilla. Maailman paras 100 MBA QS Ranking 2018: n mukaan ja Financial Times on valinnut parhaaksi kouluksi Latinalaisessa Amerikassa ja Amerikassa # 11 Amerikassa vuonna 2019 ja 2018.

Vaihto ja kaksinkertainen tutkinto

INCAE: n kautta voit tehdä kaksoistutkintoja arvostetuilla kouluilla, kuten Y ale School of Management, Michiganin yliopisto ja St. Gallenin yliopisto . Lisäksi sinulla on mahdollisuus vaihtaa parhaiden yliopistojen yli 30 maassa, kuten Stern, Kellogg (Yhdysvallat) Fudanin yliopisto (Kiina), HEC Paris (Ranska), UBC Sauder School of Business (Kanada) ja paljon muuta.

Kehittyvien markkinoiden asiantuntijat

90% tiedekunnastamme on Ph.D. tai Ivy League -yliopistojen tohtorintutkinto . Professorit kuuluvat 16 eri kansallisuuteen, työskentelevät yli 18 maassa ja ovat Latinalaisen Amerikan tunnustettujen yritysten hallitusten jäseniä .

He tuntevat laajasti alueen taloudellista, poliittista, sosiaalista ja liike-elämän todellisuutta , mikä heijastuu tapaustutkimuksiin, joita he ratkaistavat luokassa. Tämän seurauksena INCAE-tutkinnon suorittaneet tuntevat uusimmat liiketoimintatavat ja kykenevät soveltamaan innovatiivisia hallintatyökaluja kehittyville markkinoille .

hinta

US $ 55,000 - 77 000 dollaria

* Kustannukset vaihtelevat valitun ohjelman mukaan. Hinta sisältää koulumaksut, didaktiset materiaalit, osittaiset ateriat ja majoituksen.

Ohjelman pääsyvaatimukset

Osoita sitoutumistasi ja valmiutesi menestyä kauppakorkeakoulussa suorittamalla GMAT-koe – yleisimmin käytetty pääsykoe, joka mittaa kriittistä ajattelua ja päättelykykyäsi.

Lataa GMAT-minivisa saadaksesi yleiskuvan kokeessa olevista kysymyksistä.

Sijainnit

 • Garita District, Alajuela

  INCAE Business School Campus Walter Kissling Gam, Provincia de Alajuela, La Garita, Costa Rica, , Garita District, Alajuela

  • Monte Tabor

   INCAE Nicaragua Monte Tabor, Nicarágua, , Monte Tabor

   Kysymyksiä