Keystone logo
Imperial College Business School

Imperial College Business School

Imperial College Business School

Johdanto

Innostamme loistavia mieliä

Osana Imperial College Londonia, joka on maailman johtava tiede- ja teknologiajohtaja, ajamme globaalia liiketoimintaa ja yhteiskunnallista muutosta yhdistämällä liiketoimintaa, teknologiaa ja yrittäjähenkistä ajattelutapaa.

Yhdistämme innovatiivisen ajattelun ja näkemyksen uuteen teknologiaan kehittääksemme ratkaisuja todellisen maailman ongelmiin, mikä hyödyttää liiketoimintaa ja parantaa yhteiskuntaa.

Maailman johtavat tutkijamme ovat käytännön ratkaisujen edelläkävijöitä ja heidän tutkimuksensa huippuosaamistaan tiedottavat jatko- ja Executive Education -ohjelmissamme. Ajatusjohtajuuttamme hakevat hallitukset, päättäjät ja globaalit yritysjohtajat, jotka tekevät usein yhteistyötä kanssamme tutkimusprojekteissa.

Houkuttelemme loistavia mieliä ja tarjoamme ympäristön innovatiivisen ja yrittäjähenkisen ajattelun edistämiseksi, mikä johtaa uraauurtaviin ideoihin, jotka avaavat liiketoimintamahdollisuuksia.

Elinikäinen ammatillisen kehityspalvelumme ja maailmanlaajuinen alumni-verkostomme varmistavat, että tutkinnon suorittaneilla on pitkä ja menestyvä ura eri toimialoilla ympäri maailmaa.

Innostamme loistavia mieliä olemaan maailman tulevaisuuden johtajia liike-elämässä ja yhteiskunnassa.

Näkemyksemme

Hyödyttää yrityksiä ja parantaa yhteiskuntaa innovatiivisen ajattelun avulla.

Tehtävämme

Innostamme loistavia mieliä olemaan maailman tulevaisuuden johtajia liike-elämässä ja yhteiskunnassa. Ajamme globaalia liiketoimintaa ja sosiaalista muutosta liiketoiminnan, teknologian ja yrittäjähenkisyyden yhdistämisen kautta.

Imperial tarkoittaa Älykästä liiketoimintaa

akkreditoinnit

Imperial College Business School on yksi prosentti maailman kauppakorkeakouluista, jotka on akkreditoinut kolme suurinta ja vaikutusvaltaisinta kauppakorkeakoulujen akkreditointiyhdistystä: AACSB, AMBA ja EQUIS. Olemme myös yksi ensimmäisistä kauppakorkeakouluista, jotka ovat saaneet osastotason Pronssi Athena SWAN -palkinnon Equality Challenge Unit -yksiköltä tunnustuksena sitoutumisestamme sukupuolten välisen epätasa-arvon torjuntaan korkea-asteen koulutuksessa.

Palkinnot

  • The Times ja The Sunday Times Good University Guide 2022:n vuoden yliopisto ja opiskelijakokemusten vuoden yliopisto
  • Times Higher Education Awards 2021 -kilpailun vuoden kauppakorkeakoulun ehdokaslistalle

Luokitukset

Sijainnit

  • Exhibition Road, SW7 2AZ, South Kensington

Kysymyksiä