Keystone logo
International Graduate Center - Hochschule Bremen

International Graduate Center - Hochschule Bremen

International Graduate Center - Hochschule Bremen

Johdanto

HSB Hochschule Bremen – Kaupungin ammattikorkeakoulu perusti International Graduate Centerin (IGC) monitieteiseksi johtamisen ja johtamisen tutkijakouluksi. Ensimmäisen korkeakoulututkinnon suorittaneille hakijoille IGC tarjoaa MBA- ja maisterintutkintoja kansainvälisen ja eurooppalaisen liiketoiminnan ja johtamisen alalla. Kaikki ohjelmat opetetaan englanniksi.

HVK takaa jatkokoulutuksen, joka täyttää yhtä lailla akateemiset ja työvaatimukset. Ryhmälähtöiset luennot ja seminaarit pienryhmissä, joissa on enintään 25 opiskelijaa, mahdollistavat rakentavan vuoropuhelun jäsenten välillä. IGC:ssä on tällä hetkellä noin 200 opiskelijaa yli 40 maasta. Kansainvälistä verkostoa vahvistavat vierailevat luennoitsijat monista kansainvälisistä kumppaniyliopistoistamme, jotka tarjoavat kursseja, luentoja ja edistävät opiskelijoiden kulttuurienvälistä osaamista. Monet luennoitsijoistamme tulevat Euroopan huippuyritysten johdosta ja antavat sinulle käsityksen eri yrityksistä ja toimialoista. IGC on osa International Business School Alliancea (IBSA), jossa on neljä kumppaniyliopistoa (sijaitsee Yhdysvalloissa, Espanjassa, Ranskassa ja Saksassa), jotka tarjoavat menestyksekkäästi ainutlaatuisen kaksoistutkinto-ohjelman.

Miksi opiskella IGC:ssä?

 • IGC on osa HSB Hochschule Bremen - City University of Applied Sciences -yliopistoa, julkista saksalaista yliopistoa, jolla on yli 200 vuoden perinteet.
 • Kampuksellamme on tällä hetkellä opiskelijoita yli 40 maasta, joten IGC tarkoittaa elävää kansainvälisyyttä.
 • Bremen on vilkas opiskelijakaupunki, jossa on runsaasti perinteitä ja historiaa, ja se on omistautunut tulevaisuuteen suuntautuvalle tieteelle ja tutkimukselle sekä teollisuudelle, kaupalle ja kulttuuriselle monimuotoisuudelle.
 • Opiskelu ja oleskelu – valmistumisen jälkeen voit hakea "työnhakijan viisumia", jonka avulla voit aloittaa urasi Saksassa ja Euroopassa.
 • Kansainvälinen opiskelija-aputiimi (ISA) auttaa sinua mielellään alusta alkaen esimerkiksi ilmoittautumisessa, kaupunkirekisteröinnissa ja majoituksen löytämisessä.
 • Kansainvälinen MBA (kaksoistutkinto) on EFMD-akkreditoitu ohjelma.

Sijainnit

 • Bremen

  International Graduate Center Hochschule Bremen Langemarckstr. 113, D-28199, Bremen

  Kysymyksiä