Keystone logo
Hult International Business School

Hult International Business School

Hult International Business School

Johdanto

Me Hultissa uskomme, että koulutus on paljon enemmän kuin tutkinto. Kyse on muuntamisesta. Opiskelijat haluavat taitoja, jotka muuttavat heidän elämäänsä. Työnantajat haluavat valmistuneita, jotka muuttavat heidän liiketoimintaansa. Yhteiskunta haluaa yrityksiä, jotka muuttavat maailmaa. Kuten kaikki muutos, se alkaa teoista.

Keskitymällä siihen, mitä opiskelijamme voivat tehdä todellisessa maailmassa, sen sijaan, että he opiskelevat teoriaa luokkahuoneissa, asetamme etusijalle ne taidot ja ajattelutavat, joita tarvitaan eniten muutoksen aikaansaamiseksi – yksilön uralla ja yrityksissä, joissa he työskentelevät. , ja yhteiskunta, jossa me kaikki elämme. Tämä usko tekemällä oppimisen voimaan menee filosofiaa pidemmälle; se on ohjaava voima jokaisen tarjoamamme ohjelman, jokaisen luomamme kurssin ja jokaisen järjestämämme luokan takana. Se tekee Hultista kauppakorkeakoulun niille, jotka ovat tekemisissä.

Opimme haasteen kautta

Opimme tekemään ja tekemään oppimaan, yksin ja ryhmissä. Opiskelijamme harjoittelevat jatkuvasti sitä, mitä he aikovat tehdä työpaikalla, jotta he rakentavat taitojaan, jonka avulla he voivat ottaa vastaan kaikki valmistumisen jälkeen kohtaavat haasteet. Keskitymme soveltavaan oppimiseen varustaa Hultin valmistuneet tiedot ja taidot, joita työnantajat haluavat ja yrittäjät tarvitsevat menestyäkseen nykypäivän työpaikalla. Emme vain lisää yhteisömme käytännön kykyjä, vaan myös heidän luottamustaan, ketteryyttään ja työllistettävyyttä. Heidän pelottomuutensa haasteiden edessä yhdistettynä heidän luonnolliseen uteliaisuuteensa ja globaaliin ajattelutapaansa tekevät valmistuneistamme niin kysynnän työnantajien keskuudessa kaikkialla maailmassa.

Olemme todella globaaleja

Kansainvälisessä liiketoiminnassa menestyminen edellyttää kulttuurien välistä ymmärrystä. Maailmanlaajuisen kampusverkoston 150 kansallisuuden yhteisöön uppoutuneen Hultin opiskelijat eivät vain viihdy kansainvälisessä ympäristössä, vaan he oppivat hyödyntämään monimuotoisuutta tulosten saavuttamiseksi. Olemme erikoistuneet auttamaan kansainvälisiä opiskelijoita luomaan kansainvälistä uraa. He rakentavat maailmanlaajuisen verkoston tekemällä yhteistyötä luokkatovereiden kanssa ympäri maailmaa – mahdollisia kumppaneita, sijoittajia ja kontakteja on kaikkialla. Tässä globaali tarkoittaa muutakin kuin maantiedettä, se on yhteinen kokemus, jossa me – opiskelijat, alumnit, tiedekunnat ja henkilökunta – rikastumme toistemme näkökulmista.

Kasvatamme itseämme ja muita

Elinikäisten oppijoiden yhteisömme ilmentää uteliaisuutta, optimismia ja kasvua. Pyrimme auttamaan opiskelijoita olemaan paras versio itsestään ja tulemaan sitkeiksi, itsetietoisiksi yksilöiksi, jotka johtavat rehellisesti, tasapuolisesti ja aitoudellisesti. Jotta he jatkavat paitsi oman elämänsä parantamista, myös huolehtivat itsensä ulkopuolella positiivisesta vaikutuksesta liike-elämään ja paremman maailman rakentamisesta kaikille. Tuemme valmistuneitamme heidän koko uransa ajan. Muuttuvatpa heidän tavoitteensa tai toimiala, elinikäisen oppimisen vaihtoehtomme antavat Hultin tutkinnon suorittaneiden palata kampukselle joka vuosi loppuuransa ajaksi pysyäkseen ajan tasalla ja ajan tasalla – aina.

Parhaiden luokittelema ja akkreditoima

Hult on ylpeä saadessaan tunnustuksen ja arvostetuimpien riippumattomien luokitus- ja akkreditointielinten toimesta maailman parhaiden kauppakorkeakoulujen joukkoon.

Hult on tunnustanut liiketalouden koulutuksen kolme arvostetuinta kansainvälistä akkreditointielintä: Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB International), Association of MBA (AMBA) ja EQUIS (European Quality Improvement System).

Kampuksen ominaisuudet

  Pääsymaksut

  Oletko valmis opiskelemaan kauppakorkeakoulussa, joka kokoaa yhteen ihmisiä, kulttuureja ja innovatiivisia ideoita ympäri maailmaa? Ota ensimmäinen askel hakemalla osoitteeseen Hult . Meillä on yksinkertainen, henkilökohtainen hakuprosessi, ja olemme valmiina tukemaan sinua koko ajan.

  Mitä etsimme

  Osoitteessa Hult haluamme ymmärtää, kuka olet ja mikä sinua ohjaa. Etsimme opiskelijoita, joilla on vaikutusta – ei vain liike-elämässä vaan koko maailmassa. Opiskelijat, jotka osoittavat akateemisia saavutuksia, intohimoa, uteliaisuutta, johtamispotentiaalia ja tahtoa. Tätä silmällä pitäen käytämme kattavaa lähestymistapaa kaikkien jokaisen hakemuksen yhteydessä toimitettujen tietojen tarkistamiseen.

  Hakuprosessi

  Hult -matkasi on ainutlaatuinen ja se räätälöidään sinulle. Tämä alkaa siitä päivästä, jolloin otat meihin yhteyttä, ja jatkuu valmistumisen jälkeen – ja sen jälkeen. Sinulla on oma ilmoittautumisneuvoja, joka opastaa sinua ja perhettäsi hakuprosessin läpi. He neuvovat sinua taloudesta, stipendeistä, kampuspaikoista ja hakemisesta. Sinulla on myös viisumikoordinaattori, joka tekee tiivistä yhteistyötä kanssasi varmistaakseen turvallisen saapumisesi kampukselle. Kansainvälisten koulutusasiantuntijoiden tiimimme on täällä varmistamassa, että valmistauksesi korkeakouluun sujuu mahdollisimman sujuvasti ja stressittömästi.

  Apurahat ja rahoitus

  Ymmärrämme, että korkeakoulu on yksi suurimmista päätöksistäsi, ja uskomme kunnianhimoisten opiskelijoiden kykyjen ja saavutusten palkitsemiseen. Kaikki saapuvat opiskelijat voivat hakea erilaisia ansioihin perustuvia apurahoja tai tarpeisiin perustuvia palkintoja, jotka palkitsevat saavutuksesi ja potentiaalisi sekä luokkahuoneessa että sen ulkopuolella.

  Alumnitilastot

  Rankingit

  Hult on ylpeä saadessaan olla arvostetuimpien riippumattomien luokituslaitosten tunnustettu ja luokiteltu maailman parhaiden kauppakorkeakoulujen joukkoon. Voit lukea lisää akkreditoinneistamme, palkinnoistamme ja sijoituksistamme osoitteessa hult.edu/rankings .

  • #1 Parhain kokemuksellisen oppimisen yliopisto, The Forage, 2022
  • #3 Elämää muuttava kokemus, Runoilijat ja kvantit , Parhaat kauppakorkeakoulut, 2022
  • #12 kansainvälisille opiskelijoille, Financial Times , Global MBA Ranking, 2021
  • #13 Kokonaissijoitus, The Economist , Global Masters in Management Ranking, 2021

  Akkreditoinnit

  EFMD Equis ‑akkreditoituAMBA-akkreditoituAACSB-akkreditoitu

  Opiskelijoiden suosittelut

  Sijainnit

  • London

   London - Postgraduate Campus 37-38 John Street, WC1N 2AT, London

  • Boston

   Hult International Business School 1 Education Street, 02141, Boston

  • San Francisco

   Hult International Business School San Francisco Campus 1355 Sansome Street, 94133, San Francisco

  • Dubai

   Dubai Campus Dubai Internet City PO Box 502988, U.A.E., , Dubai

  • New York

   New York Rotation Center Hult Staff, Room 901 41 Cooper Square, 10003, New York

  Kysymyksiä