Keystone logo
Horizons University

Horizons University

Horizons University

Johdanto

Horizons University tarjoaa korkean tason tutkintoja tohtorintutkinnoista.
Horizons University on rekisteröity:

  • Ranskan opetusministeriö nro 0756324S - UAI nro 0451674A
  • Pariisin alueellinen ammatillisen koulutuksen valvontaosasto (numero 11752996775)

Ja on jäsenenä:

  • ECBE - European Council for Business Education -akkreditointi (http://www.ecbe.eu/)
  • ACBSP – kauppakorkeakoulujen ja -ohjelmien akkreditointineuvosto
  • ASIC - akkreditointipalvelu kansainvälisille kouluille, korkeakouluille ja yliopistoille
  • EADL - European Association for Distance Learning

Meistä

Ainutlaatuisen metodologiamme avulla voit rakentaa tarvitsemasi käytännön taidot tulitko opiskelemaan kampukselle tai seuraat online-tutkinto-ohjelmaamme!
Voit ansaita tarvitsemasi tutkinnon omaan tahtiisi korkeasti pätevän kansainvälisen tiedekunnan avulla. Omatoimiset ja ohjaajan johtamat tunnit, joissa käytetään "käytännöllistä" ja huippuluokan metodologiaa – ohjelmamme antavat sinulle taidot, joita tarvitset henkilökohtaisten ja ammatillisten tavoitteidesi saavuttamiseksi.

Missiomme on tarjota koulutuskokemus, joka sopii opiskelijoiden tarpeisiin missä tahansa päin maailmaa ja edistää heidän henkilökohtaista ja ammatillista toteutumistaan.
Tarjoamme ajallisesti joustavia , henkilön kokemus huomioivia ja edullisia ohjelmia. Olemme erikoistuneet etäopetukseen, mutta tarjoamme myös kampuksella ohjelmia.

Kampustutkimus

Kampusohjelmiemme avulla voit olla vuorovaikutuksessa tiedekunnan ja muiden opiskelijoiden kanssa residenssijaksojen aikana ja suorittaa työsi verkossa. Se on toinen joustava ratkaisu, joka varmasti parantaa työelämääsi.

Online-opiskelu

Verkko-ohjelmiemme avulla voit työskennellä omaan tahtiisi samalla kun pidät työsi ja toimintasi. Voit suorittaa laadukkaan koulutuksen poistumatta kotoa. Tämä vaihtoehto on myös halvempi ja saatavilla missä tahansa maailman maassa, jossa asut.

Sijainnit

  • Paris

    Horizons University, 5 rue Conté Paris , 75003, Paris

Kysymyksiä