Keystone logo
HHL Leipzig Graduate School of Management Kokopäiväinen MBA
HHL Leipzig Graduate School of Management

Kokopäiväinen MBA

0 Months

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Kampuksella

Apurahat

Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi

Johdanto

Erinomainen uranäkymiä vahvistanut Financial Times ja AméricaEconomía

Ohjelman rakennetta

Joustava rakenne: MBA tarpeidesi

HHL joustava ja innovatiivinen MBA-ohjelma on suunniteltu valmistamaan tehokas ja vastuullinen yritysjohtajat ja yrittäjät haasteisiin ja mahdollisuuksiin 21. vuosisadalla. Ohjelma tarjoaa kansainvälisiä kokemuksia ja keskittyy kehittämään johtajuutta kykyjä ja johtamistaitoja. Ohjelmamme tarjoaa eniten joustavuutta ja sinulla on kaksi kappaletta, joista valita.

Fast Track vs. Advanced Track

"Fast Track", erityisesti suunniteltu ehdokkaita merkittäviä työkokemusta, voit hankkia olennaiset tiedot ja taidot ja palaamaan työhön niin pian kuin mahdollista. "Advanced Track" antaa sinulle mahdollisuuden ottaa ylimääräisiä valittavien ja tarjoaa muita vaihtoehtoja, kuten työharjoittelun tai termi ulkomailla, ja sopii parhaiten ehdokkaita, jotka haluavat viettää enemmän aikaa rakentaa asiantuntijaverkosto tai keskittyä tiettyihin aloilta. Advanced Track myös voit levittää oman aikataulun, jotta parempi tasapaino oman tutkimuksen ja yksityiselämässä.

MBA luokka yhdellä silmäyksellä

 • Keski-ikä: 30
 • Ikäryhmä: 25-45
 • Luokan koko: 35-40
 • Prosenttiosuus nainen: 30%
 • Keskimääräinen työkokemus: 5,5 vuotta
 • Prosenttiosuus kansainvälisiä opiskelijoita: 90%
 • Keskimäärin maat edustettuina: 15

Kansainvälinen

2

Laatikon ulkopuolella - saada enemmän kansainvälistä kokemusta meidän top kumppanin yliopistojen

Kansainvälinen osaaminen on välttämätöntä yritysjohtaja. Global kumppanuudet ovat siis yksi HHL merkittävää pääomaa. Palvelemme valikoiva opiskelijoiden lukumäärä on yli 130 kumppanin yliopistoissa ympäri maailmaa.

Jotta seurata nykyistä kansainvälistä, sosiaaliset ja taloudelliset haasteet, termi ulkomailla on tarjolla 5. tai 6. termiä MBA opetussuunnitelma.

Työpaikat

Tavoitteemme: Henkilökohtainen ja ammatillinen kehittyminen

Yksittäinen Urakehitys Service HHL pidetään keskeinen tekijä meidän opiskelijoiden menestys. Alkaen ottamista Master in Management sijoittamista onnistuneen työhakemuksen - me tuemme teitä. Johtavat kansainväliset yritykset säännöllisesti rekrytoida HHL opiskelijat ja vastavalmistuneet kampuksella harjoittelupaikkoja ja pysyviä kantoja.

4

Sovellus

3

Aloita MBA matkalle HHL

Olemme tällä hetkellä vastaan ​​hakemuksia seuraavan saannin syyskuussa 2017 rullaavasti. Kunnioita määräaikoja alla.

Sisäänpääsy HHL: n MBA-ohjelma on erittäin kilpailukykyinen. Olemme huolellisesti valita monipuolinen ylioppilaskunnassa, joka heijastaa erilaisia ​​taustoja, kulttuureja ja kansallisuuksia, ja se kattaa monenlaisia ​​henkilökohtaisia ​​etuja ja ammatillisten tavoitteiden. Ilmoittautuminen tapahtuu kerran vuodessa alkaviin opintoihin September.We toimivat liikkuvan sisäänkäynnille. Kun olet lähettänyt hakemuksen, jäsen Admissions komitea ilmoittaa, jos sinut on valittu haastatteluun, joko Skype tai - jos olet Saksa - HHL. Kun komitea on saapunut sen lopullista päätöstä, teille ilmoitetaan immediately.Want liittymään seuraavaan MBA luokassa? Hae nyt!

6

HHL: stä-Leipzig mix asettaa täydellisen tasapainon opiskeluun, verkottumisen ja nauttia elämästä

HHL sijaitsee Leipzig, Euroopan sydämessä. Joilla on korkea laatu elämäntapa, hyvin maltillinen elinkustannukset, monissa puistoissa, Urheilukeskukset, ympäröivän järvet kauniit rannat, samoin kuin monet lenkkeily ja pyöräily polkuja, Leipzig on luultavasti "vihrein" metropole että voit löytää - löytää sen itseäsi varten! Kaiken kaikkiaan: HHL-Leipzig Mix asettaa täydellisen tasapainon opiskeluun, verkottumisen ja nauttia elämästä.

Tietoja koulusta

Kysymyksiä

Samanlaisia kursseja

 • Kauppatieteiden maisteri Madridissa
  • Madrid, Espanja
 • Blended Learning MBA - Miami
  • Miami, Yhdysvallat
 • MBA UNIR Meksiko + MBA Marconin kansainvälinen yliopisto
  • Online Mexico