Keystone logo
Henley Business School Finland

Henley Business School Finland

Henley Business School Finland

Johdanto

Liiketoiminnan harjoittaminen. Kiinnittäminen sinuun.

Haluamme varustaa opiskelijamme työkaluilla ja pätevyydellä kehittääksemme ja menestyäksemme muuttuvissa ja haastavissa aikoissa.

Meistä

Vuonna 1945 perustettu Henley Business School oli ensimmäinen kauppakorkeakoulu Isossa-Britanniassa ja se on yksi vanhimmista ja arvostetuimmista kouluista Euroopassa.

Financial Times ja The Economist ovat jatkuvasti sijoittuneet maailman 50 parhaan kauppakorkeakoulun joukkoon. Olemme myös harvojen kauppakorkeakoulujen joukossa - 1%: n eniten maailmassa -, jotka saavat kolminkertaisen akkreditoinnin tiedekunnan ja tuotoksen laadusta ja kyvyistä.

Henley Business School tarjoaa tiukkoja, haastavia ja urasuuntautuneita ohjelmia, jotka asettavat korkeat oppimisstandardit. Sinulle esitetään stimuloivia käsitteitä ja uutta ajattelua, jota voidaan välittömästi soveltaa työpaikalla. Lisäksi saat kyvyn soveltaa tietoa tosielämän tilanteisiin. Tulos on konkreettinen, merkittävä ja kestävä.

Henley Business School on tarjonnut korkealaatuisia koulutusohjelmia Suomeen yli 30 vuoden ajan. Nykyään portfoliossamme Suomessa on maailmankuulu Henley Executive MBA, Henley Professional Certificate in Executive Coaching sekä räätälöity ja avoin johtotason koulutusohjelma.

Meidän kunnianhimo

Pyrimme antamaan ihmisille mahdollisuuden tulla suuriksi ammattilaisiksi ja erinomaisiksi yritysjohtajiksi, jotka ajattelevat selkeästi ja toimivat luottavaisesti ja vakuuttavasti. Vahvuutemme on lähestymistapamme. Autamme ihmisiä ymmärtämään paremmin itseään ja vastuutaan sekoittaen samalla menestyvän liiketoiminnan käytäntöjä ja teorioita.

Pyrimme aina parantamaan kaikkea tekemäämme ja tunnustamaan sen:

 • Todella kansainvälinen kauppakorkeakoulu
 • Erinomainen oppimiskokemuksemme
 • Maailmanluokan tutkimus ja ajattelu
 • Yhteisöllisyys- ja vastuuntuntomme
 • Verkkojemme vahvuus
 • Suhteidemme laajuus ja syvyys teollisuuteen

Meistä tulee kiinnostava, keskittynyt ja erottuva liiketalouskoulu.

119881_pexels-photo-1249158.jpeg

Tule johtajaksi, jonka haluat olla

Me tarjoamme opiskelijoillemme syvemmän ja laajemman käsityksen siitä, mikä on nykyistä, merkityksellistä ja oikeaa liiketoiminnassa - ja näin toimiessamme heistä voi tulla erittäin kykeneviä, vastuullisia johtajia.

Yhdistämällä uusimmat teoriat, tiedot ja käytännöt intohimoisella päättäväisyydellä auttaaksemme opiskelijoita olemaan parhaita, mitä he voivat olla. Olemme kaikki liiketoimintaa, mutta vielä enemmän, olemme kaikki sinusta.

Jokaisella meistä on erilaisia motivaatioita ja ainutlaatuinen kyvyt. Henleyssä meistä tulee liiketoimintamme auttaa sinua käyttämään potentiaaliasi avaamalla todellisen ja entistäkin kykenevämmän ihmisen. Otamme yhteyttä sinuun kaikilla tasoilla antaaksemme sinulle luottamusta, taitoja ja keskittyä ratkaisemaan haasteitasi ja saavuttamaan tavoitteesi.

Henley-kokemus

"Henley-kokemus sekoittaa tiedon, henkilökohtaisten taitojen ja käyttäytymisen kehittämisen huipputeknisillä opetus- ja oppimisympäristöillä sekä vahvan uskon perinnöllä, jonka mukaan varallisuuden luomisen rooli yhteiskunnassa on parempien kaikille kuin vain harvoille. Mitä? esiintyy kaikilla tasoilla ihmisiä, joiden arvot ja asenteet puhuvat heistä yhtä paljon kuin heidän kykynsä ja jotka edistävät paremman tulevaisuuden rakentamista kaikilla elämänaloilla. "

Professori John Board, dekaani, Henley Business School

Kolminkertainen akkreditointi kauppakorkeakoulu

Olemme ylpeitä siitä, että olemme yksi vain 88 maailman kauppakorkeakoulusta, joilla on kolminkertainen akkreditointi-asema Yhdistyneiden kuningaskuntien, Euroopan ja Yhdysvaltojen johtavien akkreditointielinten: AMBA, EQUIS ja AACSB.

Kolminkertaisesti akkreditoitu asemamme asettaa meidät 1 prosenttiin maailman kauppakorkeakouluista ja antaa vakuutuksen opiskelijoillemme, ohjelman jäsenille ja organisaatioille, joiden kanssa työskentelemme, kurssien ja tiedekuntien laadulle ja korkeille vaatimuksille.

Jokainen akkreditointielimiä on nostettu liiketalouden koulutuksen tasosta, ja käytämme jokaisen kanssa tiukkaa prosessia, joka kattaa muun muassa oppimiskokemukset, tiedekunnan ja tutkimuksen.

AACSB

"AACSB tarjoaa kansainvälisesti tunnustettua, erikoistunutta akkreditointia yritys- ja kirjanpito-ohjelmiin kandidaatin, maisterin ja tohtorin tasolla. AACSB: n akkreditointistandardit haastavat keskiasteen jälkeiset kouluttajat pyrkimään huippuosaamiseen ja jatkuvaan parantamiseen koko liiketoimintaohjelmansa ajan.

Akkreditointiprosessi on kattava katsaus koulun tehtävään, tiedekuntien pätevyyteen ja opetussuunnitelmiin. Prosessi sisältää itsearviointeja, vertaisarviointeja, komitean arvosteluja ja perusteellisten strategisten suunnitelmien kehittämistä. Akkreditoinnilla varmistetaan, että opiskelijat oppivat opiskelualueelleen parhaiten soveltuvaa oppimateriaalia ja valmistelevat heitä sitten olemaan tehokkaita johtajia valmistumisen jälkeen. "

EQUIS

"EQUISin perustavoite, joka liittyy EFMD: n tehtävään, on nostaa johtamiskoulutuksen tasoa maailmanlaajuisesti.

EQUIS arvioi laitoksia kokonaisuutena. Se ei arvioi vain tutkinto-ohjelmia, vaan kaikkia laitoksen toimintoja ja alayksiköitä, mukaan lukien tutkimus, verkko-opiskeluyksiköt, johtotason koulutuksen tarjoaminen ja yhteisön toiminta. Laitokset on ensisijaisesti omistettava johtamiskoulutukselle.

EQUIS etsii tasapainoa korkeaa akateemista laatua ja ammatillista merkitystä, jonka tarjoaa tiivis vuorovaikutus yritysmaailman kanssa. EQUISin akkreditoimien laitosten on osoitettava paitsi korkea toiminnan yleinen laatu kaikessa toiminnassaan, myös korkea kansainvälistyminen. "

AMBA

"Akkreditointi on ydin MBA-yhdistyksen sitoutumisesta kehittää standardeja globaaliin jatkokoulutukseen.

Tiukat arviointikriteerimme varmistavat, että vain korkeimman tason ohjelmat, jotka osoittavat parhaat vaatimukset opetuksessa, opetussuunnitelmissa ja opiskelijoiden vuorovaikutuksessa, saavuttavat MBA-tutkimuksen yhdistyksen akkreditoinnin.

Uskomme, että akkreditoitujen ohjelmien tulisi olla korkeimpia ja heijastaa muuttuvia suuntauksia ja innovaatioita jatkokoulutuksessa ".

Sijainnit

 • Helsinki

  Pohjoisesplanadi 35 E, 00100, Helsinki

  Kysymyksiä