Keystone logo
Esslingen University of Applied Sciences

Esslingen University of Applied Sciences

Esslingen University of Applied Sciences

Johdanto

Johdanto

Tekniikka, taloustiede ja johtaminen, yhteiskunta- ja hoitotieteet muodostavat Esslingen University of Applied Sciences -opetuksen peruspilarit. Noin 5600 opiskelijaa kirjoittautuu 11 tiedekuntaa, tarjoten yhteensä 25 Alempi ja 11 maisterin tutkinto-ohjelmia.

Yliopiston tiivis verkottuminen talouden, teollisuuden ja kaupallisten järjestöjen kanssa takaa korkean käytännön suuntautumisen erilliseen opetussuunnitelmaan.

Opiskelijoilla on pääsy yli 50 erittäin nykyaikaiseen laboratorioon kolmella kampuksella, jotka toteuttavat alan teettämiä kehityshankkeita - monitieteinen tutkimus sosiaalityön ja terveydenhuollon johtavista aiheista suoritetaan laajalla institutionaalisella verkostolla. Yliopisto saavuttaa jatkuvasti eturintamassa yliopistossa.

Sijoitus

Esslingenin yliopiston sijoitustulokset puhuvat puolestaan. Olipa yliopistojen kehittämiskeskuksen (Centrum für Hochschulentwicklung, CHE) ranking -taulukoissa, ZEIT -opiskelijaoppaan julkaisemissa tai Wirtschaftswoche-, Junge Karriere- ja Handelsblatt -lehdissä, Esslingenin yliopisto on aina parhaita Saksa. Arvosana ”erittäin hyvä” myönnetään säännöllisesti Esslingenin koulutus- ja käytännönläheisistä ohjelmista.

Erinomainen koulutus ja koulutus

Edustamme huippuosaamista koulutuksessa. Herätämme innostusta haasteellisista tekniikan, johtamisen ja sosiaalisten ammattien haasteista nuorissa. Kannustamme ja tuemme oppilaitamme kehittämään niitä henkilökohtaisia ominaisuuksia, joiden avulla he voivat ottaa ammatillisia ja sosiaalisia vastuita.

Tieteelliset pätevyydet

Koulutusohjelmamme pätevät myös opiskelijoita tieteelliseen uraan. Kehittyneen asiantuntijakoulutuksemme ansiosta jo ammatissa työskentelevät voivat parantaa ja laajentaa tietämystään.

Soveltava tutkimus

Pidämme tutkimustoimintaamme etusijalla. Ne ovat käytännöllisiä, tulevaisuuteen suuntautuneita, riippumattomia ja rikastavat opetustamme. Laajennamme jatkuvasti tutkimusosaamistamme ja otamme opiskelijat mukaan samaan.

Verkostot

Paikallisten kontaktiemme ja maailmanlaajuisten verkostojemme ansiosta varmistamme, että opetuksemme on käytännöllistä ja että vastavuoroinen siirto on korkealla tasolla. Luomme synergiaa systemaattisella yhteistyöllä kumppaneidemme kanssa.

Kansainvälisyys

Harjoittelemme kansainvälistä ja kulttuurienvälistä vaihtoa. Tämä motivoi oppilaitamme harkitsemaan uraa globaalissa ympäristössä ja antaa heille tarvittavat taidot.

Akkreditointi

64583_ASIINLogo.PNG

”Esslingenin maisteriohjelmat akkreditoitiin ensimmäisten joukossa Saksassa, ja ASIIN akkreditoi ne säännöllisesti. ASIIN vastaa STEM -yliopisto -ohjelmien sekä STEM -aineita sisältävien monitieteisten ohjelmien tarkastamisesta ja sertifioinnista.

Koska teollisesti suuntautunut maisteriohjelma STEM-tutkinnon suorittaneille, Esslingenin maisteriohjelmat ovat tehneet tiivistä yhteistyötä ASIINin kanssa varmistaakseen heidän jatkuvan korkealaatuisen ja kansainvälisen tunnustuksensa kehittämisen. ”

Rankingit

Sijoitus

Esslingenin yliopistonsijoitustulokset puhuvat puolestaan. Olipa kyseessä yliopistojen kehittämiskeskuksen (Centrum für Hochschulentwicklung, CHE) ranking-taulukot, ZEIT Student Guide -oppaan julkaisemat tai lehdet "Wirtschaftswoche", "Junge Karriere" ja "Handelsblatt", Esslingenin yliopisto on aina Saksan parhaiden joukossa. Arvosana "erittäin hyvä" myönnetään säännöllisesti Esslingenin koulutuksesta ja käytännönläheisistä ohjelmista.

Sijainnit

  • Esslingen

    Esslingen University of Applied Sciences Flandernstrasse 101 , D-73732, Esslingen

    Kysymyksiä