Keystone logo
Gulf University for Science and Technology : GUST

Gulf University for Science and Technology : GUST

Gulf University for Science and Technology : GUST

Johdanto

Kuwaitin johtavana yksityisenä korkeakouluna Persianlahden tiede- ja teknologiayliopiston (GUST) tehtävänä on tarjota ja ylläpitää opetuksen huippuosaamista, joka on annettu tiedon, kriittisen ajattelun ja innovaatioiden vaalimiseksi. Nämä ominaisuudet ovat ensisijaisesti riippuvaisia tutkimusympäristön rakentamisesta, jonka valmiudet vakiinnutetaan jatko-opinto-ohjelmilla, jotka osallistavat aktiivisesti opiskelijoita ja yhteistyöhankkeita. Tutkimuksen ja tutkimuksen toimisto käsittää neljä toimistoa: jatko-opinnot, tutkimus ja kehitys, tutkimuskeskukset ja institutionaalinen tehokkuus.

GUSTin jatko-ohjelmat (sisältävät tällä hetkellä Master of Business Administration (MBA) -ohjelman) nauttivat kansainvälisestä akkreditoinnista ja antavat siten lupauksen jatko-opiskelijoille, jotka tunnustetaan kansainvälisten standardien mukaisesti, varustettu johtamis- ja johtamistaidoilla, kriittisen ajattelun kyvyillä, eettisillä standardeilla . jotka ovat valmiita vastaamaan sekä paikallisten että kansainvälisten markkinoiden haasteisiin.

Tutkimus- ja kehitystoimisto painottaa GUST-tutkimustulosten parantamista vastaamaan kansallisia etuja ja kansainvälisiä standardeja ja parantamaan yliopiston kansainvälistä sijoitusta. Tutkimus- ja kehitystoimisto pyrkii edistämään GUST: ta tutkimuspohjaisen oppimisympäristön mallina, joka on keskeinen askel kestävän kehityksen varmistamiseksi.

RDO auttaa tiedekunnan jäseniä löytämään riittävät resurssit rahoittamaan tutkimushankkeitaan ja henkistä panostaan. Se tarjoaa myös neuvoja tiedekunnalle heidän tutkimushanke-ehdotustensa valmistelussa ja toimittamisessa. Avustusten saamisen mahdollisuuksien maksimoimiseksi tutkimus- ja kehitystoimisto varmistaa, että hankkeiden teemat vastaavat kansallisia prioriteetteja. Tutkimus- ja kehitystoimisto tarkistaa eettisten sääntöjen, kuten tutkimuksen toteuttaminen, budjettivastuu ja tieteellisten julkaisujen laatu, noudattamisen.

GUST: n tutkimuskeskukset tarjoavat älyllisen yhteyden, joka varmistaa yhteistyöhengen tiedekunnan keskuudessa, yliopiston ja yhteisön välillä. Keskukset tarjoavat kiinteitä tutkijatoimintoja, joihin kuuluvat seminaarien, työpajojen, yhteisten tutkimusprojektien järjestäminen, vierailevien tutkijoiden isännöinti ja koulutustilaisuudet.

Jatko-opintojen ja tutkimuksen tavoitteena on rikastuttaa tutkimusperustaa ja ulottuvuuksia, jotta GUST-nimi voidaan asettaa johtavaksi tutkimuspohjaiseksi oppimisympäristöksi.

Sijainnit

 • Mubarak Al-Abdullah

  Masjid Al Aqsa Street, , Mubarak Al-Abdullah

  Ohjelmat

   Laitos tarjoaa myös:

   Kysymyksiä