Keystone logo
Guglielmo Marconi University

Guglielmo Marconi University

Guglielmo Marconi University

Johdanto

Meistä

Marconin yliopisto on maailmanluokan yliopisto, joka harjoittaa merkittävää kansainvälistä tutkimusta ja innovointia. Yliopisto tutkii perinteistä akateemista oppimisympäristöä ja edistää innovatiivisten oppimismenetelmien käyttöä yhdistämällä kehittyneet teknologiset ratkaisut perinteisiin toimintoihin, kuten luentoihin, työpajoihin ja seminaareihin.

Marconin tutkimus ulottuu taloustieteestä ja taiteesta sovellettuun tieteeseen ja teknologiaan yhteiskunnallisten muutosten ja edistymisen mukaisesti. Lähestymistapamme perustuu monitieteisen tietämyksen, taitojen ja osaamisen kehittämiseen, erityisesti globaaliin näkökulmaan. Sitoutuminen huippuosaamiseen ja laatuun herättää ohjelmamme, joiden tavoitteena on valmistaa opiskelijoita kohtaamaan globaalit muutokset ja soveltamaan menestyksekkäästi akateemisia tietojaan todellisiin tilanteisiin.

Yliopisto pyrkii tuomaan arvot ja tehtävät vastaamaan kansainvälisten ja kotimaisten opiskelijoiden tarpeita, tarjoamalla heille erilaisia opiskelumahdollisuuksia perustutkinto- ja jatko-tasolla, joustavaan aikatauluun, jatkuvaan ilmoittautumiseen, online-luokkiin, virtuaalilaboratorioihin ja simulaatioihin.

Tällä hetkellä monipuolisella yhteisöllä on yli 16 000 opiskelijaa jatko- ja jatko-ohjelmiin, 300 tiedekunnan jäsentä ja yli 200 asiantuntijan akateeminen neuvontaryhmä. Hyvin varustetut laboratoriot tukevat tutkimustoimintamme, kuten Marconi Studios, elokuva- ja digitaalisen median tuotantotoimisto, jossa opiskelijat voivat soveltaa tietämystään ja saada käytännön kokemusta.

Tehtävä

Marconin tehtävänä on tarjota innovatiivisia ja kohtuuhintaisia korkealaatuisia koulutusohjelmia ja oppimismahdollisuuksia sekä kotimaisille että kansainvälisille opiskelijoille, hyödyntämällä uusinta teknologiaa ja vastaamalla opiskelijoiden tarpeisiin akateemisen, henkilökohtaisen ja ammatillisen rehellisyyden harjoittamisessa.

Kun harjoittelet tutkintoa Marconin yliopistossa, sinulla on pääsy uusimpiin verkko-oppimistekniikoihin, mutta korkeakoulutason opetukseen, tiloihin ja tukeen.

Aktiiviset kumppanuutemme paikallisten, kansallisten ja kansainvälisten instituutioiden kanssa edistävät kestävää yhteistä tavoitetta, joka koskee opiskelijoiden sijoittamista ja edistämistä.

Tavoitteet

 • Tarjota laadukkaita ammatillisia koulutusohjelmia.
 • Kehittää yhteisöä ja rikastuttaa opiskelijoiden elämää edistämällä koulutusta ja ammatillista kasvua
 • Edistää opiskelijakeskeistä oppimista kaikilla tasoilla, joita tukevat tekniset resurssit ja johtavat päteviä tiedekuntia ja henkilökuntaa
 • Tarjota erinomainen opetuskokemus akateemisten ja hallinnollisten tukipalvelujen avulla
 • Edistetään monialaista tutkimusta ja innovointia
 • Edistetään yhteistyötä ja vuorovaikutusta muiden toimielinten kanssa samoilla tavoitteilla

Koulutusmallimme

Marconin akateeminen asiantuntemus perustuu rikkaaseen eurooppalaiseen koulutusperinteeseen ja tarjoaa lisäarvoa tutkimukselle ja innovaatioille oppimisteknologioiden alalla.

Marconin opetusmalli koostuu sekä online- että sekoitetusta muodosta, jossa yhdistyvät kasvotusten ja vuorovaikutteisten toimintojen yhdistäminen ja edistetään opiskelijoiden ja oppilaiden välistä vuorovaikutusta ja institutionaalisten resurssien tehokkaampaa käyttöä.

Valitsemalla yhdistetyn vaihtoehdon voit osallistua kasvokkain seminaareihin ja oppitunneihin yhdessä yliopiston sivuliikkeistä, jotta voit rikastuttaa online-opiskelukokemustasi.

Marconi-yliopistoon osallistuneilla ulkomaalaisilla opiskelijoilla on mahdollisuus osallistua kansainväliseen yhteisöön, altistaa itsensä erilaisille kulttuureille ja saada arvostettua eurooppalaista tutkintoa ilman, että he tarvitsevat lähteä omasta maastaan.

Kun valitset online-tutkinnon Marconin yliopistolla, saat suoran pääsyn yliopistotason opetukseen, tiloihin ja tukeen. Opetushenkilöstömme on suoraan vastuussa omien verkkokurssien luomisesta ja suunnittelusta hyödyntämällä uusimpia teknisiä ratkaisuja, jotka takaavat sinulle laadukkaan ja mielenkiintoisen oppimiskokemuksen.

Viimeisimmät havainnot opetussuunnittelusta ja digitaalitekniikoista ovat johtaneet Marconi Virtual C @ mpus -ympäristön SIM (Integrated Multimodal System) luomiseen, joka hyötyy seuraavien työkalujen integroinnista:

Tässä oppimisympäristössä multimedia- ja vuorovaikutteiset oppimateriaalit (audio / video-opetukset, virtuaalilaboratoriot, simulaatiot, tapaustutkimukset, testit) antavat opiskelijoille mahdollisuuden mukauttaa omaa opintokokemustaan.

Kansalliset akkreditoinnit

Italia: ensimmäinen online-yliopisto, jonka Italian opetusministeriö hyväksyy Italiassa

Kreikka: Kreikan opetusministeriö on akkreditoinut tarjoamaan modernin kielen ja kirjallisuuden, psykologian ja kasvatustieteen kandidaatin tutkintoja sekä maisterintutkintoa johtajuudessa, johtamisessa ja kehittyvissä teknologioissa.

Sijainnit

 • Al Khobar

  Al Khobar, Saudi-Arabia

  • Riyadh

   Riyadh, Saudi-Arabia

   • Jeddah

    Jeddah, Saudi-Arabia

    • Cairo

     Cairo, Egypti

     • Doha

      Doha, Qatar

      • Kuwait City

       Kuwait City, Kuwait

       • Amman

        Amman, Jordania

        • Manama

         Manama, Bahrain

         Kysymyksiä