Keystone logo
Golden Gate University Master of Business Administration (MBA)
Golden Gate University

Master of Business Administration (MBA)

5 Semesters

Englanti

Täysaikainen, Osa-aikainen

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 49 050 *

Sekoitettu, Etäopiskelu, Kampuksella

* Arvioitu kokonaisopetus: 49 050 - 55 590 dollaria

Apurahat

Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi

Johdanto

Todellisen maailman taitot todellisen liiketoiminnan menestykseen

Golden Gate University MBA-ohjelma yhdistää ydinliiketoiminnan alojen perustaitoja välttämättömiin pehmeisiin taitoihin, kuten tehokasta viestintää, toimeenpanevaan esitykseen ja tiiminrakennukseen. Käytät näitä käsitteitä käytännöllisessä, tapaustutkimuksessa, joka tapahtuu luokkahuoneissa ja muistuttaa todellista johtamiskokemusta. Asiantuntijaohjaajat, jotka työskentelevät myös joillain Bay Area -yrityksen menestyneimmistä yrityksistä, tarjoavat sinulle tarvittavan käsityksen, jotta voit tulla menestyväksi johtajaksi.

137352_pexels-photo-3184465.jpeg
fauxels / pexels

Yleiskatsaus

Golden Gate University (GGU) MBA-ohjelma edesauttaa johtajuusosaamista ja liiketoimintaosaamista toimintoperusteisen oppimismallin avulla. Tiedekunnan jäsenet ovat osaavien ammattilaisten ammattitaitoisia ja valmistavat sinut johtamaan tämän päivän monimutkaisessa liiketoimintaympäristössä.

GGU: n MBA-ohjelma rakentaa yrityksesi tajua, johtamistaitoja ja asiayhteyttä koskevia tietoja koko käytännön tutkinto-suunnittelun ajan. Se tarjoaa integroidun hallinnan näkökulman ja antaa sinun räätälöidä ohjelman yhdellä useista keskittymistä vastaamaan ammatillisia etujasi ja tavoitteitasi. Keskittymiin sisältyy liike-elämän analytiikka, yrittäjyys, projektinhallinta ja jopa mahdollisuus suunnitella oma.

Sen jälkeen kun MBA-ohjelma on käynnistynyt yli puoli vuosisataa sitten, GGU on ollut edelläkävijä ilta- ja verkko-ohjelmissa työskenteleville ammattilaisille uratavoitteiden saavuttamiseksi. Voit edetä omassa tahdissasi päättäessäsi, kuinka monta kurssia tiettynä kolmanneksen aikana suoritetaan ja opiskella täysin henkilökohtaisesti, kokonaan verkossa tai näiden yhdistelmänä.

Ohjelman opiskelijat tulevat San Franciscon lahden alueelta, Yhdysvalloista ja yli 50 maasta eri puolilta maailmaa. Sijaintimme San Franciscon vilkkaassa liike-elämässä, vahvat yhteydet Bay Area -yrityksen johtajiin ja yli 70 000 alumnien arvostettu yhteisö, koulutuksellinen kokemus ja käytettävissä olevat verkot ovat vertaansa vailla.

opetussuunnitelma

Säätiöohjelma - 6 yksikköä

Kaksikurssinen perustamisohjelma tarjoaa perustan edistyneelle ohjelman ydin- ja keskittymiskurssille. Jotkut tai kaikki perustieteiden vaatimuksista voidaan luopua, jos he ovat aiemmin suorittaneet vastaavat perustutkinto-ohjelmat alueellisesti akkreditoidussa korkeakoulussa tai yliopistossa, jonka aste on ”C” tai parempi. Opiskelijat voidaan päästä jatkokursseille ennen koko säätiöohjelman suorittamista, mutta heidän on suoritettava perustamisohjelma siihen mennessä, kun kaksitoista yksikköä on ansaittu syventävässä ohjelmassa.

 • Liiketoiminnan perusteet
 • Tietojen analysointi johtajille

Advanced Program - 45 yksikköä

 • Ydinkurssit - 33 yksikköä
 • Osaamiskoulut - 12 yksikköä

Opiskelijoita kehotetaan suorittamaan kurssit seuraavassa järjestyksessä:

 • Johtaminen ja johtaminen
 • Henkilökohtainen johtajuus
 • Viestintä ja esitykset
 • Ryhmätyö organisaatioissa

Asiayhteyskurssit - 6 yksikköä

 • Strateginen analyysi ja suunnittelu
 • Liiketoiminnan tausta

Toiminnalliset kurssit - 12 yksikköä

 • Yritysrahoitus
 • Tietotekniikka
 • Markkinoinnin johtaminen
 • Toiminta ja toimitusketjun hallinta

Capstone Course - 3 yksikköä

 • Liiketoiminnan suunnittelu

pitoisuudet

Yleinen keskittyminen

Riippumatta opiskelijan tavoitteesta liiketoiminnan maailmassa, yleinen keskittyminen antaa opiskelijalle räätälöidä MBA-ohjelman yksilöllisiin tarpeisiin.

Opiskelijat voivat valita minkä tahansa neljä 3-yksikön kurssia GGU-tutkinnon luettelosta rakentaakseen mukautetun opintokurssin. Valittavien joukolla opiskelijat voivat valita kurssit, jotka tarjoavat uransa aikana tarvittavat tiedot ja taidot. Opiskelijat voivat valita kursseja kirjanpidosta, taloudesta, rahoituksesta, tietotekniikan johtamisesta, kansainvälisestä liiketoiminnasta, johtamisesta, markkinoinnista, toiminnasta ja toimitusketjun hallinnasta, projektijohtamisesta, julkishallinnosta, psykologiasta tai verotuksesta.

Mukautuva johtajuuskeskittymä

Tämä käytännöllinen keskittyminen kouluttaa opiskelijoita ymmärtämään nykypäivän johtamisen ja johtamisen teorioita painottaen erityisesti sovellusten ja taitojen kehittämistä. Opiskelijat, jotka ottavat tämän keskittymisen, ovat hyvin valmiita hallitsemaan, johtamaan ja tuottamaan tuloksia nykypäivän monimutkaisessa, globaalissa liiketoimintaympäristössä.

Liiketoimintastrategian keskittyminen

Kohdennettu jatkokeskittymä, joka on suunniteltu MBA-opiskelijoille työskentelemään liiketoimintaanalytiikan alalla.

Liiketoimintaanalyysi on räjähtää viime vuosina, ja tarjoaa monia uusia mahdollisuuksia johtajille, jotka ymmärtävät liiketoiminnan ja kykenevät arvioimaan valtavia tietomääriä. Business Analytics -keskittymä on tarkoitettu MBA-opiskelijalle, jonka on kyettävä soveltamaan data-analyyttisiä työkaluja ja tekniikoita sekä jäsenneltyyn että jäsentämättömään tietoon, poimimalla tietoa, jota organisaatio voi käyttää strategisessa päätöksenteossa. Tätä keskittymistä suorittavat opiskelijat perehdytään erikoistuneisiin analytiikkatyökaluihin ja tekniikoihin.

Yrittäjyyden keskittyminen

Kunnianhimoisille henkilöille, jotka haluavat perustaa ja kasvattaa omaa yritystään ja / tai hallita innovaatioita suuremmassa yrityksessä.

Tämä keskittyminen tarjoaa mahdollisuuden oppia suunnittelemaan, rahoittamaan ja hallitsemaan uutta yritystä. Todellisen maailman käytännön taidot yhdessä nykyaikaisimman teorian kanssa tarjoavat vankan perustan. Kaikki tämän ohjelman opiskelijat rakentavat yritystoimintasuunnitelmansa, ja heillä on myös joustavuus valita lisäkursseja heidän erityisten etujensa tueksi.

Rahoituksen keskittyminen

Analyyttinen jatkokeskittymä, jonka tarkoituksena on valmistella MBA-opiskelijoita rahoitusalan erikoisuuteen.

Riippumatta siitä, millä tavoin opiskelijoilla on tavoitteita liiketoimintamaailmassa, yrityksen johdosta konsultointiin ja yrittäjyyteen, rahoitustutkimus antaa heille perustan päätöksentekomenetelmiin, jotka auttavat varmistamaan yrityksen taloudellisen tilanteen kilpailukykyisillä globaaleilla markkinoilla. Opiskelija oppii pääoman budjetointia, pääomarakennetta, sijoitusten hallintaa ja lyhytaikaista pääoman hallintaa. Ainutlaatuinen menetelmämme; Yhdistämällä rahoituksen teoreettinen tietämys laajaan käytännön oppimiseen, käyttämällä tosielämän tapaustutkimuksia ja huippuluokan tietokonelaboratoriomme, antaa opiskelijoille kyky olla tehokas ja osaava johtaja missä tahansa organisaatiossa.

Henkilöstöhallinnon keskittyminen

Kilpailukykyisillä globaaleilla markkinoilla henkilöstön tehokas hallinta on menestyksen kannalta välttämätöntä. Opiskelija oppii ymmärtämään teknologian ja kansainvälisen liiketoimintaympäristön aiheuttamat henkilöstöasiat ja kuinka soveltaa tietämystään organisaatioiden henkilöstöammattilaisina. Opiskelijat valitsevat kurssien joukosta oppiakseen palkata, kouluttaa, kehittää, säilyttää, korvata ja eettisesti hallita työvoimaa.

Tietotekniikan hallinnan keskittyminen

Keskittynyt jatko keskittyminen on suunniteltu valmistamaan MBA-opiskelijoita työskentelemään tai sen sisällä IT-alalla.

Tietotekniikan keskittyminen esittelee opiskelijoille tietotekniikan mahdollistamat kyvyt sekä IT-johtajana olemiseen liittyvät haasteet. Opiskelija oppii tietotekniikka-aloitteiden valinnasta ja suunnittelusta, tietoanalyysin soveltamisesta liiketoimintaongelmiin sekä turvallisuus- ja yksityisyyskysymysten käsittelemiseen liiketoimintaympäristössä. Valmistuttuaan opiskelija ymmärtää myös, kuinka sovittaa IT liiketoiminnan tarpeisiin ja kuinka IT mahdollistaa yrityksen arvon.

Markkinoinnin keskittyminen

Perusopetuksen keskittyminen on suunniteltu valmistamaan MBA-opiskelijoita menestykseen nopeasti muuttuvalla markkinointialalla.

Markkinoinnin haasteet ja käytännöt, joita pidetään usein liiketoiminnan keskeisenä tieteenalana, muuttuvat nykyaikaisen yritysympäristön muutosten myötä. Tämä keskittyminen valmistelee opiskelijoita hallitsemaan markkinointitoimintaa yksityisen tai julkisen sektorin yritysorganisaatioiden sisällä. Yleiset johtamis- ja markkinointitekniikat, kuten markkinatutkimus ja markkinasuunnittelu, kuuluvat alan nykyisiin suuntauksiin ja tekniikoihin, kuten digitaalinen markkinointi, sosiaalinen media ja kasvavat mobiilimarkkinointisuuntaukset.

Projektinhallinnan keskittyminen

Jäsennelty jatkokeskittymä, joka on suunniteltu hoitamaan MBA-opiskelijoita uralle projektijohtamisessa

Golden Gate University on PMI®-jäsen.

Projektihallinnan keskittyminen antaa opiskelijoille perustan moniin taitoihin, kuten budjetointi, konfliktien ratkaisu, viestintä, projektin laajuus, resurssien kehittäminen ja käyttö, johtaminen ja ryhmän rakentaminen. Opiskelijat saavat tietoa tiedekunnasta, joka on PMI®-sertifioitu. Kurssien sisältö on integroitu Projektinhallintainstituutin kanssa. Opas projektijohtamisen tietoelimelle (PMBOK®, opas) - Viides painos, Projektinhallintainstituutti, Inc. 2013. Opiskelijoiden edetessä kursseilleen he valmistautuvat Project Management Professional (PMP®) -sertifikaattitestille. PM-keskittymä tarjoaa mahdollisuuden niille, jotka haluavat rakentaa MBA-tutkinnon työhönsä hankkimalla projektijohtamistaitoja. Sertifikaatti on niille, jotka saattavat työskennellä ja aikovat soveltaa projektijohtamistaitoja nykyisessä ja tulevassa ammatillisessa pyrkimyksessään.

PMP® on Project Management Institute, Inc: n rekisteröity tavaramerkki.

Julkisen hallinnon keskittyminen

Asteittain jatko keskittyminen tarkoituksena on valmistaa MBA-opiskelijat liikkumaan byrokratiaa julkisella sektorilla.

Julkisen sektorin palveluiden ulkoistaminen yrityksille ja voittoa tavoittelemattomille järjestöille on lisännyt yksityisen sektorin johtajien tarvetta, jotka ymmärtävät hallituksen byrokratian toimivuuden. Tämä keskittyminen antaa opiskelijoille tarvittavat taidot ja tiedot menestyäkseen julkishallinnossa soveltamalla opittuaan lähestyä julkista sektoria yksityisen sektorin johtajan ajattelutavalla. Opiskelija oppii hallitsemaan voittoa tavoittelemattoman yrityksen taloutta, julkisen sektorin työtapoja ja liiketoiminnan hoitamista julkisen hallinnon mukana tulevan laillisen byrokratian keskellä.

Keskittymien ilmoittaminen

Opiskelijat voivat ilmoittaa korkeintaan kaksi pitoisuutta tietyssä koulutusohjelmassa. Opiskelijoiden, jotka haluavat ilmoittaa enemmän kuin kaksi keskittymää, vaaditaan vetoomusta dekaaniin hyväksyttäväksi. Opiskelijoiden tutkintotodistuksissa luetellaan keskittymät, jotka he olivat onnistuneesti suorittaneet tutkintotodistuksen myöntämisaikana. Opiskelijat eivät saa ilmoittaa ylimääräisiä keskittymiä tutkintotodistuksen myöntämisen jälkeen.

137353_pexels-photo-3184405.jpeg
fauxels / pexels

Pääsyvaatimukset

GMAT / GRE

GMAT / GRE: tä EI vaadita hakijoille, joilla on yli viiden vuoden ammattikokemus (ja kandidaatin tutkinto alueellisesti akkreditoidusta Yhdysvaltain instituutista tai vastaava tunnustetusta ulkomaisesta laitoksesta). Katso alla olevat lisävapautukset.

Alle 5 vuoden ammattikokemusta hakevat hakijat arvioidaan perustutkinnon suorittaneilla palkkaluokan keskiarvoilla yhdessä GMAT- tai GRE-pisteiden kanssa.

GMAT / GRE: n lisäselvitykset:

 • Maisterin tai korkeamman asteen alueellisesta akkreditoitua Yhdysvaltojen laitosta.
 • Kandidaatin tutkinto, jonka GPA on vähintään 3,2.
 • Sertifioitu julkisen tilintarkastuksen (CPA) lisenssi.
 • Neljä tai enemmän vuotta asepalvelusta.
 • Ammattilisenssi tai nimitys, joka ansaitaan suorittamalla Yhdysvaltain kansallisesti tunnustettu koe (esim. CMA, CIA) JA Edward S. Agenon kauppakorkeakoulun dekaanin myöntämä hyväksyntä.

Oppimistulokset

MBA-tutkinnon suorittaneiden tulee voida:

 • Osoita yleisen johdon "kokonaisvaltaista" perspektiiviä.
 • Osoita johtamis- ja johtamistaitoja, kuten ryhmätyötä, kriittistä ajattelua ja ongelmanratkaisua, viestintää ja esityksiä, itsetietoisuutta.
 • Mestari ja sovellettava yleisiä johtamistutkimusprosesseja ja työkaluja päätöksentekoon.
 • Integroida strategiset liiketoiminnan tavoitteet kilpailukykyisen teollisuuden dynamiikan sisällä.
 • Integroida strategiset liiketoimintatavoitteet sosio-poliittisen, taloudellisen, ekologisen ja globaalin kontekstin sisällä.
 • Ymmärtää toiminnallisten alueiden vaikutukset liiketoiminta- ja osastojen vuorovaikutukseen.
 • Osoita integroitua liiketoimintasuunnittelua.

Kustannukset ja maksut

Arvioitu kokonaisopetus: 49 050 - 55 590 dollaria

Kansainväliset apurahat

Golden Gate University toivottaa opiskelijat vastaan ympäri maailmaa ja tarjoaa stipendin kaikille päteville kansainvälisille opiskelijoille, jotka ilmoittautuvat maisteriohjelmaan kauppakorkeakoulussa, kirjanpitokoulussa tai Bradenin verokoulussa. Vastaanotetut opiskelijat, jotka eivät ole aiemmin osallistuneet Golden Gate University ja täyttävät pääsyvaatimukset, otetaan automaattisesti huomioon kansainvälisen opiskelija-stipendin tai apurahan saamiseksi pääsyprosessin kautta. Lukuvuonna 2020-2021 myönnetään rajoitettu määrä apurahoja kussakin seuraavista luokista:

Kansainvälisen presidentin tutkijat - 15 000 dollaria

Vastaanotetut opiskelijat, jotka ansaitsivat kandidaatin tutkinnon vähintään 3,5 kumulatiivisella arvosanan keskiarvolla (CGPA) ja jotka osoittavat englannin kielen taitoa, josta käy ilmi vähintään TOEFL-pistemäärä 90, Duolingon pistemäärä 120, PTE 65 tai IELTS-yhdistelmä 7.5 ja mitään alle 6,5 pistettä ei oteta huomioon. Opiskelijoiden, jotka ovat suorittaneet maisterin tutkinnon suoritettuaan kandidaatin tutkinnon, katsotaan käytettävän kumulatiivista arvosanan keskiarvoa ja englannin kielen taitoa yllä mainitulla tavalla. Kansainvälisen presidentin tutkija voi saada korkeintaan 15 000 dollaria tutkintonsa suorittamiseksi, 5000 dollaria per kausi enintään 3 peräkkäistä lukukautta.

Kansainväliset dekaanitutkijat - 12 000 dollaria

Vastaanotetut opiskelijat, jotka ansaitsivat kandidaatin tutkinnon vähintään 3,3 kumulatiivisella pistepistemäärällä (CGPA) ja jotka osoittavat englannin kielen taitoa osoittaen vähintään TOEFL-pistemäärältä 85, Duolingon pistemäärälle 115, PTE: lle 62 tai IELTS-yhdistelmälle 7,0 ilman ala-astetta -pistemäärä, joka on alle 6,0, otetaan huomioon. Opiskelijoiden, jotka ovat suorittaneet maisterin tutkinnon suoritettuaan kandidaatin tutkinnon, katsotaan käytettävän kumulatiivista arvosanan keskiarvoa ja englannin kielen taitoa yllä mainitulla tavalla. Kansainvälisen dekaanin tutkija voi saada korkeintaan 12 000 dollaria tutkinnon suorittamiseksi, 4 000 dollaria per lukukausi enintään 3 peräkkäistä lukukautta.

Tervehdysapuraha - 3000 dollaria

Vastaanotetut opiskelijat, jotka ansaitsivat kandidaatin tutkinnon vähintään 3,0 kumulatiivisella arvosanan keskiarvolla (CGPA) ja jotka osoittavat englannin kielen taitoa, josta käy ilmi vähintään TOEFL-pistemäärä 79, Duolingon pistemäärä 100, PTE 57 tai IELTS-yhdistelmä 6,5, otetaan huomioon . Opiskelijoiden, jotka ovat suorittaneet maisterin tutkinnon suoritettuaan kandidaatin tutkinnon, katsotaan käytettävän kumulatiivista arvosanan keskiarvoa ja englannin kielen taitoa yllä mainitulla tavalla. Tervetuloapurahamme on 3 000 dollarin kertaluontoinen palkinto, jota sovelletaan lukukauden ensimmäisellä ilmoittautumisjaksolla.

Otetaan huomioon jokaiselle edellä luetellulle stipendille:

 • Opiskelijoiden on oltava hakemuksensa valmiina ja valmiina tarkistettavaksi 15. kesäkuuta mennessä syksyllä 2020 ja 1. lokakuuta keväällä 2021 tapahtuvaan pääsyyn.
 • Opiskelijoiden on oltava kansainvälisiä opiskelijoita, jotka saapuivat Yhdysvaltoihin F-viisumilla tai opiskelevat kotimaassaan. J-viisumia opiskelevat opiskelijat eivät ole oikeutettuja näihin apurahoihin tai apurahoihin.
 • Presidentin ja dekaanin stipendinsaajien on oltava jatkuvasti ilmoittautuneita yhdestä tai useammasta yksiköstä ja heidän on ylläpidettävä tyydyttävää akateemista edistymistä, mikä käy ilmi saavuttamalla ja pitämällä yllä kumulatiivisen arvosanan keskiarvo 3,0 tai korkeampi jokaisella ilmoittautumisjaksolla. Nämä apurahat voidaan uusia enintään kolmeksi peräkkäiseksi (3) toimikaudeksi.
 • Opiskelijat voivat saada vain yhden stipendin tai apurahan. Erityisesti presidentin ja dekaanin stipendinsaajat eivät ole oikeutettuja tervetuliaisapurahaan tai alumni-lähetysapurahaan.

Kaikilta sisäänpääsyisiltä opiskelijoilta vaaditaan Yhdysvaltain dollarin 1000 dollarin lukukausimaksu ennen viisumikelpoisuusasiakirjojen (tunnetaan yleisesti nimellä muoto I-20) myöntämistä. Talletus hyvitetään ensimmäisen kauden opetukseen, ja sitä ei palauteta. Lukukausimaksut on maksettava seuraaviin päiviin mennessä, muuten opiskelijat menettävät apurahat:

 • Ensisijainen hakemus syksyn 2020 apurahoille oli 15. kesäkuuta 2020, mutta GGU hyväksyy edelleen hakemuksia.
 • Keväällä 2021 sisäänpääsy - opetus talletus on maksettava 31. lokakuuta.

Ilmoittautumisen lykkääminen voi vaikuttaa stipendin kelpoisuuteen. Kysy lisätietoja ilmoittautumisneuvojaltasi.

___

Lisätietoja on esitteessämme täällä .

English Language Requirements

Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

Tietoja koulusta

Kysymyksiä

Samanlaisia kursseja

 • Maisterin Liiketalouden (MBA)
  • A Coruña, Espanja
  • Vigo, Espanja
 • Kansainvälinen startup 360 ° MBA
  • Jerusalem, Israel
 • Liiketalouden maisteri kansainvälisessä johtamisessa
  • Rennes, Ranska