Keystone logo
Geneva Business School

Geneva Business School

Geneva Business School

Kampuksen ominaisuudet

Geneva

Lippulaivakampuksemme sijaitsee Geneven International Organizations -korttelin sydämessä, joka on yksi maailman suurimmista diplomaatti-, rahoitus- ja liiketoiminnan keskuksista. Opiskelijamme nauttivat huippumoderneista tiloista ja ainutlaatuisesta pääsystä Yhdistyneiden Kansakuntien kirjastoon todella kansainvälisessä ympäristössä.

Kaupunki on jatkuvasti maailman kymmenen parhaan joukossa elämänlaadun suhteen, joten Genevessä opiskelu tarjoaa paljon muutakin kuin erinomaisen yrityskoulutuksen ja verkostoitumismahdollisuudet.

Barcelona

Barcelona on synonyymi auringon, meren ja urheilun kanssa, mutta se on myös huippukohde teknologian startupeille, monikansallisille yrityksille ja innovaatioille. Kaupunki on täydellinen nuorille yrittäjille non-stop tapahtumien ja valtavan lahjakkuuksien vaihtamiseen.

Barcelonan kampuksemme sijaitsee aivan tapahtuman keskellä, aivan Plaça Catalunyan vieressä. Se suunniteltiin ihanteelliseksi työympäristöksi, jossa on hiljaiset opiskelualueet, yhteistyöalueet ja uusinta tekniikkaa.

Moderni Auditorium, joka sijaitsee rakennuksen keskellä, on ihanteellinen paikka Industry Insights -istunnoillemme, joissa vierailevat puhujat keskustelevat uusimmista trendeistä, antavat neuvoja ja vastaavat kysymyksiin. Nämä istunnot kattavat laajan valikoiman aiheita yrittäjäksi ryhtymisestä parhaisiin vinkkeihin henkilökohtaiseen kasvuun.

Madrid

Madrid on vilkas pääkaupunki ja Espanjan maantieteellinen, kulttuurinen ja taloudellinen keskus. Madridissa opiskelemalla saat inspiraatiota professoreistamme ja osallistut maailmanluokan verkostoitumistapahtumiin – kaikki yhdessä Euroopan aurinkoisimmista kaupungeista.

Kaupungissa asuu parhaita monikansallisia yrityksiä, kuten KPMG, PwC ja Deloitte, mutta se säilyttää espanjalaisen sielun. Opiskelemalla Geneva Business School Madridissa saat hyvän käsityksen kaupungin yritys- ja yrittäjyysmaailmasta dynaamisen tiedekunnan kautta.

Geneva Business School tarjoaa kolme asumisvaihtoehtoa kaikissa kolmessa isäntäkaupungissa Genevessä, Barcelonassa ja Madridissa. Sinulla on joustavuus valita asuntovaihtoehto, jonka uskot parhaiten sopivan elämäntyyliisi.

Asunnon vuokraus

Voit vuokrata yksin tai jakaa asunnon/studion muiden Geneva Business School opiskelijoiden kanssa. Tämä vaihtoehto antaa sinulle paljon joustavuutta ja on loistava tapa kokea itsenäistä asumista uudessa kaupungissasi. Ennakkoilmoitus on erittäin suositeltavaa.

Opiskelija-asunto

Voit valita useista opiskelija-asuntokumppaneistamme uudessa kaupungissasi. Opiskelijaresidenssit ovat loistava paikka tavata ja olla yhteydessä muihin Geneva Business School opiskelijoihin.

Isäntäperhemajoitusta

Tällä vaihtoehdolla yövyt paikallisen perheen luona, joskus huoneen ja ruoan kanssa. Isäntäperheen luona yöpyminen on loistava vaihtoehto uudelle tulokkaalle, joka on kiinnostunut nopeasta kielen oppimisesta ja haluaa perheympäristön turvallisuuden ja helppouden.

Opiskelijoiden on itse löydettävä majoitus, mutta opiskelijapalvelut ovat valmiita ja valmiita auttamaan sinua!

  Apurahat ja rahoitus

  Geneva Business School haluamme ojentaa kätemme niille, jotka haluavat opiskella ja tehdä ohjelmistamme saavutettavia taustasta tai taloudellisesta tilanteesta riippumatta. Yksityisenä oppilaitoksena emme tarjoa täysiä apurahoja, mutta tarjoamme kuitenkin joukon taloudellisia tukiratkaisuja päteville ja motivoituneille opiskelijoille.

  We offer two competitive scholarships:

  • Academic
  • Community

  For more information, please visit the institute website.

  Kampuksen elämä ja tilat

  Geneva Business School tarjoaa palveluita opiskelijoille, tervetuloviikkoa, perehdytyspäiviä ja paljon hauskoja tapahtumia auttaakseen opiskelijoita integroitumaan kouluun ja sopeutumaan uuden kotikaupunkinsa kulttuuriin.

  Jokainen kampus tarjoaa muuttopalveluita, mukaan lukien opastusta majoitukseen, vakuutuksiin ja pankkitileihin; maahanmuuttovaatimuksia koskevaa oikeudellista neuvontaa; alaikäisten opiskelijoiden laillista huoltajuutta; kuljetukset lentokentälle ja lentokentältä. Jotkin näistä palveluista voivat periä lisämaksuja.

  Geneva Business School tarjoaa opiskelijoille uraneuvontapalveluita, jotka auttavat heitä löytämään harjoittelupaikkoja ja työmahdollisuuksia. Urapalvelumme tekee yhteistyötä alueen yritysten ja organisaatioiden kanssa ja seuraa alan trendejä, HR-tapahtumia ja konferensseja tarjotakseen opiskelijoillemme parhaat ammatilliset mahdollisuudet. Geneva Business School isännöi myös kaksi urapäivää vuodessa kullakin kampuksella, jossa opiskelijat voivat myös tavata mahdollisia työnantajia ja verkostoitua yritysten kanssa, jotka etsivät kykyjä monilta aloilta.

  Urapalvelu tukee aktiivisesti kaikkia nykyisiä opiskelijoita ja alumneja työharjoittelu- ja työpaikan löytämisessä sekä paikallisesti että kansainvälisesti. Uusimmat työtarjoukset esitteleviä uutiskirjeitä lähetetään säännöllisesti. Lisäksi urapalvelu auttaa opiskelijoita CV:n ja saatekirjeen kirjoittamisessa, LinkedIn-profiilin luomisessa, tarjoaa koulutusta työhaastattelujen hallitsemiseen sekä tukee opiskelijoita työnhaku- ja hakuprosessissa.

  Harjoittelut opiskelijapalveluissa

  Opiskelijapalveluosastomme palkkaa uusia opiskelijoita vuosittain 3-12 kuukauden palkallisiksi harjoitteluiksi avustamaan hallinto- ja markkinointitehtävissä.

  Elämä kansainvälisenä opiskelijana

  Geneva Business School on edustettuna yli 85 kansallisuutta. Muutto uuteen maahan voi olla vaikeaa, minkä vuoksi jokaisella kampuksella on opiskelijoilleen oma tukitiimi. Opiskelijapalvelut ja Academics Team opastavat sinua matkallasi hakemuksestasi valmistumiseen ja jopa silloin, kun sinusta tulee Geneva Business School alumni/a.

  Oppilaskunnan avustuksella koulu järjestää koulun ulkopuolista liikunta-, kulttuuri- ja sosiaalista toimintaa. Osana kurssiasi osallistut myös paikallisiin, alueellisiin, kansallisiin ja kansainvälisiin alan tapahtumiin – ainutlaatuisia mahdollisuuksia verkostoitua ja laajentaa sosiaalista piiriäsi.

  Geneva Business School on ylpeä monipuolisesta ja tehokkaasta menestyneiden alumniverkostostaan, mikä tarkoittaa, että opiskelijat voivat hyötyä todellisista liikeyhteyksistä ympäri maailmaa.

  Ohjelman pääsyvaatimukset

  Osoita sitoutumistasi ja valmiutesi menestyä kauppakorkeakoulussa suorittamalla GMAT-koe – yleisimmin käytetty pääsykoe, joka mittaa kriittistä ajattelua ja päättelykykyäsi.

  Lataa GMAT-minivisa saadaksesi yleiskuvan kokeessa olevista kysymyksistä.

  Sijainnit

  • Geneva

   La Voie-Creuse 16, 1202 Geneva (Switzerland), 1202, Geneva

  • Barcelona

   Carrer de Rivadeneyra, 4, 08002 Barcelona (Spain), 08002, Barcelona

  • Madrid

   Calle del Conde de Peñalver, 45, 28006 Madrid (Spain), 28006, Madrid

  • Lisbon

   Lisbon, Portugali

   Kysymyksiä