Keystone logo
Glasgow Caledonian University, London (GCU London)

Glasgow Caledonian University, London (GCU London)

Glasgow Caledonian University, London (GCU London)

Johdanto

GCU Lontoo on ammatillinen jatko yliopiston kampuksella Glasgow Caledonian University (GCU), Joka sijaitsee erittäin modernissa ympäristössä sydämessä Lontoo. Kaupungissa Spitalfields, yksi Lontoon houkuttelevin paikoissa, GCU Lontoo on läheisyydessä pääkaupungeissa maailmanlaajuisesti tunnustettu taloudellinen ja muoti teollisuuden. Kampuksella tarjoaa valikoiman mba ja MSc kurssitLaadukkaat opetus- ja yhteydet kansainvälisiin yrityksiin. GCU Lontoo tarjoaa opiskelijoille rikastuttavaa ja monipuolinen oppimiskokemus tukena elinvoimainen kansainvälinen, henkinen ja kulttuurielämä. Me houkuttelemaan opiskelijoita yli 56 maassa, useista taustat eri puolilta maailmaa.

ura tarkennus Meidän yliopisto on instituutio, joka uskoo "ura etusijalla". Huippuluokan koulutuksen ydin missiomme; Siksi pyrimme varustaa meidän opiskelijoille tarvittavat taidot kunnostautua valitsemaansa ammateissa tarjoamalla korkealaatuisia, joustavia ja helposti oppimista.

Campus ja tilat Kampuksella tarjoaa huippuluokan oppimisympäristö, joka valjastaa uusinta teknologiaa ja tarjoaa modernit opetus tilaa luentoja, pienryhmissä tutkimus, ja sosiaalista oppimista.

GCU Lontoo on sitoutunut toimittamaan laadukkaita opiskelija kokemusta palkittu tukipalvelut, ja edistää työllistyvyyttä ja globaali kansalaisuus valmistuneista.

GCU London sijaitsee ihanteellisesti lyhyen kävelymatkan päässä Liverpool Streetin asemalta. Valikoima majoitus on saatavilla lähellä kampuksella.

Kampus myös:

Palkittu opiskelija tukea Kansainvälisesti tunnettu professorit Moderni kaupunkien tyyliin kampuksella asetettu yli neljässä kerroksessa Pienryhmissä opetusta huoneet Kirjasto, kuten digitaalinen yhteys Breakout oleskelutilat Kattoterassi 360 asteen näköala London Ryhmä oppimistiloja Kokoustilat Videokonferenssisalien State of the art tietokoneita, kuten Apple Macit

Kampuksen ominaisuudet

Kampus ja tilat

Kampus tarjoaa huippuluokan oppimisympäristön, joka hyödyntää uusinta teknologiaa ja tarjoaa modernin opetustilan luennoille, pienryhmäopiskelulle ja sosiaaliselle oppimiselle.

GCU London on sitoutunut tarjoamaan korkealaatuisen opiskelijakokemuksen palkittujen tukipalveluiden avulla ja edistää valmistuneiden työllistettävyyttä ja maailmankansalaisuutta.

GCU London sijaitsee ihanteellisella paikalla lyhyen kävelymatkan päässä Liverpool Streetin asemalta. Kampuksen lähellä on tarjolla erilaisia majoitusvaihtoehtoja.

Kampuksella on myös:

 • Palkittua opiskelijatukea
 • Kansainvälisesti tunnettuja professoreita
 • Moderni kaupunkityylinen kampus neljässä kerroksessa
 • Pienryhmäopetustilat
 • Kirjaston tilat, mukaan lukien digitaalinen käyttö
 • Breakout-lounget
 • Kattoterassi, josta on 360 asteen näkymät Lontooseen
 • Ryhmäoppimistilat
 • Kokoushuoneet
 • Videoneuvotteluhuoneet
 • Uusimmat tietokonetoiminnot, mukaan lukien Apple Macit

  Sijainnit

  • London

   GCU London 40 Fashion Street Spitalfields,

   Kysymyksiä