Keystone logo
GBSB Global Business School MBA Maltalla
GBSB Global Business School

MBA Maltalla

Birkirkara, Malta

15 Months

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Oct 2024

EUR 8 750 / per year *

Kampuksella

* yhden lukuvuoden ajan

Johdanto

Maltan GBSB Global Business Schoolin kampuksella suoritettava MBA-ohjelma on 15 kuukauden mittainen muutosvoimainen kurssi, joka on räätälöity kunnianhimoisille henkilöille, jotka haluavat vaikuttaa merkittävästi yritysmaailmassa. Se sopii erinomaisesti ammattilaisille, jotka haluavat parantaa johtamiskykyään, yrittäjähenkisyyttään ja innovatiivisia ongelmanratkaisutaitojaan. Ohjelmaan on integroitu kestäviä käytäntöjä, eettistä liiketoimintaa ja huipputeknisiä oivalluksia, jotta opiskelijat voivat valmistautua nykyaikaisen liiketoimintaympäristön monimutkaisuuteen.

Maltan strateginen sijainti Välimeren alueella, rikas historia ja dynaaminen liiketoimintaympäristö tarjoavat ainutlaatuisen ja innostavan ympäristön MBA-opintojen suorittamiseen. Opiskelu Maltalla tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden kokea monipuolinen, monikielinen ympäristö, osallistua kukoistavaan liike-elämään ja nauttia saaren elävästä kulttuuriperinnöstä ja välimerellisestä elämäntyylistä. Saaren kukoistava talous ja sen rooli Euroopan keskeisenä liiketoimintakeskuksena tekevät siitä ihanteellisen paikan verkostoitumiseen ja ammatilliseen kasvuun.

GBSB Global on jatkuvasti rankattu Euroopan parhaiden kauppakorkeakoulujen joukkoon. MBA-ohjelmamme on saanut kiitosta innovatiivisesta opetussuunnitelmastaan, poikkeuksellisesta tiedekunnastaan ja vahvoista yhteyksistään teollisuuteen. Meidät ovat tunnustaneet arvostetut organisaatiot, kuten QS World University Rankings ja European Foundation for Management Development (EFMD).

Päivitetty opetussuunnitelma vuodelle 2024: MBA-ohjelmamme on päivitetty perusteellisesti vastaamaan alan viimeisimpiä trendejä ja markkinoiden vaatimuksia. Uuteen opetussuunnitelmaan sisältyy huippuluokan kurssitöitä, parannettuja oppimistekniikoita ja laajennettuja verkostoitumismahdollisuuksia.

Valinnaiset radat: Opiskelijat voivat erikoistua eri aloille valinnaisaineemme kautta, mukaan lukien:

  • Tekoäly ja tulevaisuus
  • Kestävyys ja hallinto
  • Kuluttajakokemus digitaalisessa ympäristössä

Miksi valita GBSB Global MBA-koulutukseen?

  1. Innovatiivinen opetussuunnitelma: Opetussuunnitelmamme on suunniteltu edistämään kriittistä ajattelua, luovuutta ja johtamistaitoja. Korostamme todellisia sovelluksia ja tapaustutkimuksia käytännön oppimisen varmistamiseksi
  2. Globaali näkökulma: Monipuolisen opiskelijakunnan ja tiedekunnan yli 70 maasta saat aidosti kansainvälisen näkökulman liiketoimintaan
  3. Asiantuntijakunta: Opi kokeneilta ammattilaisilta ja tutkijoilta, jotka tuovat runsaasti tietoa ja alan oivalluksia luokkahuoneeseen
  4. Joustavat oppimisvaihtoehdot: MBA-ohjelmamme tarjoaa joustavia aikatauluvaihtoehtoja, joiden avulla voit tasapainottaa opintojasi henkilökohtaisten ja ammatillisten sitoumustesi kanssa
  5. Vahvat teollisuusyhteydet: Hyödy laajasta teollisuuskumppaneiden ja alumnien verkostostamme, joka tarjoaa sinulle arvokkaita verkostoitumis- ja uramahdollisuuksia.

Liity GBSB Global Business Schooliin ja ota seuraava askel urallasi huippuluokan MBA-ohjelmassamme. Hae nyt ja tule osaksi dynaamista ja innovatiivista yhteisöämme.

Opetussuunnitelma

Rankingit

Ohjelman tulos

Ohjelman lukukausimaksu

Uramahdollisuudet

Tietoja koulusta

Kysymyksiä