Keystone logo
GBSB Global Business School MBA kestävän kehityksen ja hallinnon koulutusohjelma Barcelonassa
GBSB Global Business School

MBA kestävän kehityksen ja hallinnon koulutusohjelma Barcelonassa

Barcelona, Espanja

15 Months

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Oct 2024

EUR 19 650 / per year *

Kampuksella

* yhden lukuvuoden ajan

Johdanto

Barcelonassa sijaitsevan GBSB Global Business Schoolin kampuksella suoritettava MBA-koulutusohjelma Sustainability and Governance Track on vallankumouksellinen 15 kuukauden kurssi, joka on suunniteltu kunnianhimoisille henkilöille, jotka haluavat vaikuttaa merkittävästi yritysmaailmaan. Se on ihanteellinen ammattilaisille, jotka haluavat parantaa johtamistaitojaan, kestävän kehityksen ajattelutapaansa ja innovatiivisia ongelmanratkaisukykyjään. Ohjelma yhdistää eettiset liiketoimintakäytännöt, kestävät strategiat ja kehittyneet teknologiset oivallukset, jotta opiskelijat voivat valmistautua nykyaikaisen liiketoiminnan haasteisiin.

GBSB Global on jatkuvasti rankattu Euroopan parhaiden kauppakorkeakoulujen joukkoon. MBA-ohjelmamme on saanut kiitosta innovatiivisesta opetussuunnitelmastaan, poikkeuksellisesta tiedekunnastaan ja vahvoista yhteyksistään teollisuuteen. Meidät ovat tunnustaneet arvostetut organisaatiot, kuten QS World University Rankings ja European Foundation for Management Development (EFMD).

Päivitetty opetussuunnitelma vuodelle 2024: MBA-ohjelmamme on päivitetty perusteellisesti vastaamaan alan viimeisimpiä trendejä ja markkinoiden vaatimuksia. Uuteen opetussuunnitelmaan sisältyy huippuluokan kurssitöitä, parannettuja oppimistekniikoita ja laajennettuja verkostoitumismahdollisuuksia.

Opetussuunnitelma

Rankingit

Ohjelman tulos

Ohjelman lukukausimaksu

Uramahdollisuudet

Miksi opiskella GBSB Global Business School

Tietoja koulusta

Kysymyksiä