Keystone logo
Fudan University, Fanhai International School of Finance Kokopäiväinen rahoitus MBA
Fudan University, Fanhai International School of Finance

Kokopäiväinen rahoitus MBA

Yangpu District, Kiina

2 Years

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Sep 2024

CNY 458 000

Kampuksella

Apurahat

Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi

Johdanto

Kokopäiväinen Finance MBA -ohjelma (FMBA FT+), joka on suunniteltu intohimoisille, itseohjautuville nuorille lahjakkuuksille, sen tavoitteena on auttaa ammattilaisia vapauttamaan kaikki potentiaalinsa ja vaikuttamaan edelleen rahoitukseen MBA-koulutuksen avulla.

FMBA FT+ -ohjelma rakentaa huippuosaamista tiukkuuden, osuvuuden ja vastuullisuuden kautta. Olemme sitoutuneet opettamaan opiskelijoillemme huipputaloudellista osaamista ja käytäntöä, korkeimpia eettisiä ja vastuuntuntoa, rikkaita monitieteisiä rakenteita ja globaalin vision. Opiskelijoillamme on paitsi vahva taloudellisen tiedon perusta, myös vastuullinen johtajuus, joka innostaa heitä aloittamaan entistä menestyksekkäämmän uran rahoituksessa heti valmistuttuaan.

Ohjelman ominaisuudet

01 - Tarkkuus

 • 16 ydinkurssia rakentaa vankka rahoitus

 • Altistuminen huipputiedolle, mukaan lukien Fintech

 • Kehitä monitieteistä taitoa

02 - Harjoittele

 • Kokemuksellinen LIVE -oppiminen

 • Täysin sitoutunut ammatilliseen kehittymiseen

03 - Vastuu

 • Ainutlaatuiset LITE -sarjan kurssit

Kansainvälinen yhteistyö

Globaalit näkymät ja altistuminen

Tarjoamme opiskelijoille joka lukuvuosi kaksi mahdollisuutta hengittää rahoitusta maailman johtavissa rahoituskeskuksissa Yhdysvalloissa ja Euroopassa Overseas Module -moduulimme kautta. Se ei ole vain kiertue, vaan mahdollisuus oppia alan huipputrendejä ja ymmärtää liiketoimintaa globaalin vision avulla.

Arvokkaat akateemiset kumppanit

FISF on solminut kumppanuuden Wisconsin-Madisonin yliopiston, Columbian yliopiston ja niin edelleen.

Koskettava ulkomaan tutkimus

Opiskelijoiden on osallistuttava vähintään kerran mukaansatempaavaan ulkomaiseen opiskeluun FISF FMBA -opintojensa aikana, joka kestää yleensä yhdestä kahteen viikkoa ja jonka todistuksen myöntävät merentakaiset yliopistot.

Kansainvälinen kaksoistutkinto -ohjelma

Fanhain kansainvälinen finanssikoulu, Fudanin yliopisto (FISF) ja Wisconsinin yliopisto käynnistivät kansainvälisen kaksoistutkinto -ohjelman yhteistyössä Yhdysvaltain kolmen parhaan maisteriohjelman kanssa US NEWS, Global Real Estate Master ( GREM) Ohjelma.

Global Real Estate Master Program hyödyntää täysimääräisesti maailman johtavia kiinteistöihin ja rahoitukseen liittyviä tutkimuksia ja opetusresursseja, joita FISF ja Wisconsinin yliopisto tukevat. Ohjelma tarjoaa korkeatasoista kansainvälistä monitieteistä koulutusta jokaiselle osallistujalle, ja sen tavoitteena on kasvattaa kiinteistörahoituksen ammattilaisia, joilla on kansainvälinen näkökulma ja ammattitaito.

Pääsymaksut

Tietoja koulusta

Kysymyksiä

Samanlaisia kursseja

 • MBA International Management - Business in Numbers: laskentatoimi ja rahoitus
  • Reutlingen, Saksa
 • MBA rahoituksessa
  • New York, Yhdysvallat
  • Athens, Kreikka
  • + 11 lisää