Keystone logo
Exeed College MBA tekoälyssä ja lohkoketjussa - UCAM, Espanja
Exeed College

MBA tekoälyssä ja lohkoketjussa - UCAM, Espanja

Sharjah, Arabiemiirikunnat

12 Months

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Request earliest startdate

AED 32 000 / per course

Etäopiskelu

Johdanto

Tekoäly ja Blockchain ovat valtavia katalysaattoreita muutokselle, jotka mullistavat kaikki elämän osa-alueet, mukaan lukien elämäntavat, yritys- ja hallintomallit. Se on yhteiskunnan ja globaalien instituutioiden muutosagentti. Tämä moduuli toimitetaan selittämällä menetelmät, työskentely, eettisyys, sovellukset ja siihen liittyvät ongelmat. Oppija lähtee motivoituneena olemaan tämän alan muokkaaja.

Tekoälyn ja lohkoketjun yhden vuoden verkko-MBA on kattava ohjelma, joka on suunniteltu liike-elämän ammattilaisille, jotka odottavat innolla johto- tai ylimmän hallinnon roolia. Ohjelman päätyttyä opiskelijat saavat liiketalouden jatkotutkintotodistuksen Cambridge International Qualificationsista, Yhdistyneestä kuningaskunnasta ja kauppahallinnon maisterin tutkinnon Universidad Católica de Murciasta, UCAM.

Tekoälyn ja lohkoketjun MBA-tutkintoon ilmoittautuvat opiskelijat suorittavat ydinmoduulit kansainvälisestä henkilöstöhallinnosta, strategisesta muutoksenhallinnasta, strategisesta johtamisesta ja johtamisesta, operaatioiden hallinnasta, lohkoketjun perusasioista ja tekoälyn periaatteista ja tekniikoista ensimmäisessä osassa, kun taas toisessa osassa osan opiskelijat suorittavat moduulin Sosiaalinen – taloudellinen – oikeudellinen ympäristö ja opinnäytetyön.

Tietoja UCAMista

Universidad Católica de Murcia, UCAM, perustettiin vuonna 1996, ja se on yksi täysin akkreditoiduista nopeimmin kasvavista yliopistoista Euroopan alueella. UCAM sijaitsee Espanjan Murciasta, ja sen oppimiskeskukset sijaitsevat Arabiemiirikunnissa, Indonesiassa ja Singaporessa, ja se tarjoaa yli 163 kurssia, mukaan lukien liiketalouden, terveydenhuollon, tietojenkäsittelytieteen, urheilujohtamisen ja tekniikan. Yliopistolla on strateginen kumppanuus yli 360 kansainvälisen yliopiston kanssa, mukaan lukien Stanford University, National University of Singapore ja National Technological University. UCAM on myös Erasmus Mundus- ja Universia-järjestön jäsen. UCAM E-MBA -ohjelma sijoittuu alueen 10 parhaan joukkoon, ja yliopistolla on tällä hetkellä yli 21 000 aktiivista opiskelijaa. UCAM akkreditoi ja palkitsee yleishallinnon MBA-ohjelman, liiketoimintaanalytiikan MBA-tutkinnon, operatiivisen ja projektinhallinnan MBA-tutkinnon, työterveys- ja turvallisuusjohtamisen MBA-tutkinnon, globaalin pankkitoiminnan ja rahoituksen MBA-tutkinnon, ketterän toimitusketjun hallinnan MBA-tutkinnon, maailmanlaajuisen terveydenhuollon hallinnan MBA-tutkinnon, MBA-tutkinnon Energia ja kestävä kehitys, MBA laskentatoimessa ja rahoitus sekä MBA markkinoinnin hallinnassa.

Pääsymaksut

Opetussuunnitelma

Ohjelman tulos

Ohjelman lukukausimaksu

Tietoja koulusta

Kysymyksiä