Keystone logo
Exeed College

Exeed College

Exeed College

Johdanto

Tietoja Exeed College

Exeed College , suunniteltu vuonna 2016, on Westford Education Groupin arvostettu yritys, joka tarjoaa huippuluokan online-/osa-aikaisia akateemisia ohjelmia. Arabiemiirikunnissa sijaitseva maailmanluokan koulutuksen hallinnan tarjoaja Exeed College mahdollistaa liiketalouden ja koulutuksen tohtoriohjelmia, erikoistuneita MBA-ohjelmia, maisteriohjelmia koulutuksessa ja erilaisia opettajien pätevyysohjelmia laajan läsnäolonsa ansiosta GCC:ssä, Afrikassa, Aasiassa ja Etelässä. Itä- ja Euroopan maat. Johtavien kansainvälisten yliopistojen ja palkintojärjestöjen tarjoamat poikkeukselliset koulutusohjelmat antavat opiskelijoille mahdollisuuden keksiä itseään uudelleen ja loistaa osaamisellaan.

Tarjotakseen maailmanluokan tutkintoja Exeed College on osunut oikeaan sointuun huippuluokan maailmanlaajuisten yliopistojen kanssa, jotka ovat sitoutuneet tarjoamaan poikkeuksellista opiskelijakokemusta, korkealaatuista opetusta, uraauurtavaa tutkimusta ja laajaa yhteistyötä huippuorganisaatioiden kanssa.

Universidad Católica de Murcia, Espanja, City University, Malesia, Woolf, Malta, Plymouth Marjon University Iso-Britanniassa ja Acacia University Yhdysvalloissa ovat Exeed College kanssa kumppaneita suurimmat yliopistot.

Exeed on vahva puolestapuhuja laadukkaan koulutuksen tarjoamisessa massoille digitalisaation avulla. Hän hyödynsi teknologian voimaa ja on luonut digitaalisen ekosysteemin integroimalla huippuluokan virtuaalisen oppimisympäristön (VLE) alustan, mukaan lukien vankka oppimisen hallintajärjestelmä (LMS), joka pystyy tarjoamaan synkronista ja asynkronista opetusta. Nykyaikaisimpien pedagogisten työkalujen, täysin pinottujen opetusohjelmien ja verkkokirjaston avulla varmistat maailmanluokan akateemisten tutkintojen ja ammattiohjelmien saumattoman toimituksen vaativille oppijoille ympäri maailmaa.

Exeed College on maailmanluokan johtamiskoulutuksen, opettajankoulutuksen ja pätevyyden edistäjä, ja se on arvostettu kansainvälinen tiedekunta, joka on koulutettu tunnetuissa yliopistoissa ja jolla on vuosikymmenten kokemus teollisuudesta ja tiedemaailmasta.

Exeed College puolustaa osallisuutta, tasa-arvoa ja monimuotoisuutta ja on ylpeä rikkaasta ja monipuolisesta väestöstä, jossa opiskelee lähes 50 kansallisuutta ja yli 10 teollisuudenalaa.

Tehtävä

Missiomme on tarjota maailmanlaajuisesti tunnettuja ja akkreditoituja maisteriohjelmia liike-elämän ja johtamisen aloilla sekä opettajankoulutuksen pätevyyksiä, jotta 2000-luvun työelämässä työskentelevät ammattilaiset pystyvät täyttämään akateemiset tarpeet ja siirrettävissä olevat taidot. Vankka alusta työskenteleville ammattilaisille hankkia tietoa, saada syvällisiä oivalluksia ja hallita tällaisten oppien soveltamista työpaikalla; autamme rakentamaan loistavia organisaatioita, kestäviä yhteisöjä ja siten edistyksellistä kansakuntaa, joka puolustaa etiikkaa ja rehellisyyttä.

Näkemys

Exeed College aikoo olla yksi maailman johtavista tunnustetun ja akkreditoidun korkea-asteen koulutuksen, johtamiskoulutuksen ja täydennyskoulutuksen tarjoajista työskenteleville ammattilaisille ja ammatinharjoittajille, jotta he voisivat varustaa, rikastuttaa ja antaa heille valtuudet tulla asiantuntijoiksi ja johtajiksi omilla toimialoillaan.

Sijainnit

 • Sharjah

  Suite 704, City Gate Tower, AL Ittihad Road, 515000, Sharjah

 • Oman Online

  Oman Online, Oman

  • Saudi Arabia Online

   Saudi Arabia Online, Saudi-Arabia

   • Singapore Online

    Singapore Online, Singapore

    • India Online

     India Online, Intia

     • Dubai

      Exeed School of Business and Finance, Al Nahda, , Dubai

      • Nigeria Online

       Nigeria Online, Nigeria

       • Abu Dhabi

        Abu Dhabi, Arabiemiirikunnat

        • Malaysia Online

         Malaysia Online, Malesia

         Kysymyksiä