Keystone logo
Exeed College

Exeed College

Exeed College

Johdanto

Noin Exeed College

Exeed College, joka suunniteltiin vuonna 2016, on Westford Education Groupin arvostettu yritys, joka tarjoaa huippuluokan online-/osa-aikaisia akateemisia ohjelmia. Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa sijaitseva maailmanluokan koulutuksen hallinnan tarjoaja Exeed College helpottaa liiketalouden ja koulutuksen tohtoriohjelmia, erikoistuneita MBA-ohjelmia, koulutuksen maisteriohjelmia ja erilaisia opettajien pätevyysohjelmia laajan läsnäolonsa kautta GCC: ssä, Afrikassa, Aasiassa, Kaakkois- ja Euroopan maissa. Johtavien kansainvälisten yliopistojen ja palkitsevien organisaatioiden tarjoamat poikkeukselliset koulutusohjelmat antavat oppijoille mahdollisuuden keksiä itsensä uudelleen ja menestyä osaamisalueillaan.

Tarjotakseen maailmanluokan tutkintoja Exeed College on löytänyt oikean soinnun huippuluokan maailmanlaajuisten yliopistojen kanssa, jotka ovat sitoutuneet tarjoamaan poikkeuksellista opiskelijakokemusta, korkealaatuista opetusta, uraauurtavaa tutkimusta ja laajaa yhteistyötä huippuluokan organisaatioiden kanssa.

Universidad Católica de Murcia, Espanja, City University, Malesia, Liverpool John Moores University, Etelä-Walesin yliopisto ja Plymouth Marjonin yliopisto Isossa-Britanniassa, Acacia University ja Carolina University Yhdysvalloissa ovat suurimmat yliopistot, jotka tekevät yhteistyötä Exeed Collegekanssa.

Tehtävä

Missiomme on toimittaa maailmanlaajuisesti maineikkaita ja akkreditoituja maisteriohjelmia liiketoiminnan ja johtamisen aloilla sekä opettajankoulutuksen pätevyyksiä, jotta 21. vuosisadan työskentelevät ammattilaiset saavat laajaa tietoa vastaamaan akateemisiin tarpeisiinsa ja siirrettäviin taitoihinsa. Vankka alusta työskenteleville ammattilaisille hankkia tietoa, saada syvällisiä oivalluksia ja hallita tällaisten oppien soveltamista työpaikalla; Osallistumme suurten organisaatioiden, kestävien yhteisöjen ja siten edistyksellisen kansakunnan rakentamiseen, joka ylläpitää etiikkaa ja rehellisyyttä.

Näkemys

Exeed College aikoo olla yksi tärkeimmistä maailmanlaajuisista tunnustetun ja akkreditoidun korkeakoulutuksen, johtamiskoulutuksen ja jatkokoulutuksen tarjoajista työskenteleville ammattilaisille ja ammattilaisille, jotta he voivat varustaa, rikastuttaa ja antaa heille mahdollisuuden tulla asiantuntijoiksi ja johtajiksi aloillaan käytäntö.

Sijainnit

Sijainnit
  • Suite 704, City Gate Tower, AL Ittihad Road, 515000, Sharjah

  • Oman Online, Oman

  • Saudi Arabia Online, Saudi-Arabia

  • Singapore Online, Singapore

  • India Online, Intia

  • Exeed School of Business and Finance, Al Nahda, , Dubai

  • Nigeria Online, Nigeria

  • Abu Dhabi, Arabiemiirikunnat

  • Malaysia Online, Malesia

Kysymyksiä