Keystone logo
EU Business School Online

EU Business School Online

EU Business School Online

Johdanto

EU Business School Online

Vuonna 1973 perustettu EU Business School (EU) on kansainvälinen, ammattimaisesti akkreditoitu korkea-arvoinen kauppakorkeakoulu, jonka kampukset sijaitsevat Barcelonassa, Genevessä ja Münchenissä. Tarjoamme pieniä, dynaamisia englanninkielisiä kursseja sekä Pohjois-Amerikan että Euroopan parhaiden akateemisten opetussuunnitelmien avulla. Pragmaattinen lähestymistapamme yrityskoulutukseen valmistaa opiskelijoita uralle nykypäivän nopeasti kehittyvässä ja globalisoituvassa liikemaailmassa.

EU tarjoaa säätiö-, kandidaatti-, maisteri-, MBA- ja tohtoriohjelmia sekä kampuksella että verkossa liiketoiminnan hallinnon, viestinnän, matkailunhallinnan, kansainvälisten suhteiden, urheilunhallinnan, digitaalisen median hallinnan, kansainvälisen liiketoiminnan, markkinoinnin, rahoituksen, yritystoiminnan ja henkilöstön kanssa resurssien hallinta muun muassa.

Globaalin akateemisten kumppaniverkostomme kautta opiskelijat voivat ansaita valtion tunnustamia tutkintoja EU:n kampuksilla Lontoon Roehamptonin yliopistossa, Iso-Britannian Derbyn yliopistossa ja Espanjan Universidad Católica de Murciassa (UCAM). Kumppanuudet New Yorkin Pace Universityn, Riversiden Kalifornian yliopiston, Bostonin Fisher Collegen ja Bangkokin Shinawatra Universityn kanssa tarjoavat opiskelijoille mahdollisuuden ansaita toisen tutkinnon opiskellessaan monipuolisissa ja rikastuvissa ympäristöissä. EU-ryhmän ohjelmat ovat kauppakorkeakoulujen ja -ohjelmien akkreditointineuvoston (ACBSP) ja korkeakoulujen akkreditointineuvoston (CHEA) hyväksymän International Assembly for Collegiate Business Education (IACBE) akkreditoimia. Meillä on myös Keski- ja Itä-Euroopan johtamiskehitysyhdistyksen (CEEMAN) myöntämä kansainvälinen laatuakkreditointi (IQA). EU-ryhmä on myös EduQuan akkreditoima, ensimmäinen sveitsiläinen laatumerkki, joka on suunnattu aikuisten jatkokoulutukseen.

EU-kampukset sijaitsevat Välimeren rannikolla, Sveitsin Alpeilla ja Saksan talouspääkaupungissa tarjoten opiskelijoille mahdollisuuden asua neljässä erillisessä ja rikastuttavassa ympäristössä. Opiskelijat voivat siirtyä kampusten välillä ja tutustua Barcelonan, Geneven ja Münchenin monimuotoisuuteen. Tämä tarjoaa loistavan tekosyyn oppia kieltä ja tavata erilaisia ihmisiä samalla kun koet uusia liiketoimintalähtöisiä mahdollisuuksia. Lisäksi opiskelijat voivat osallistua vaihtoon yhteistyökumppaniemme kanssa muun muassa Yhdysvalloissa, Kiinassa, Isossa-Britanniassa, Espanjassa, Thaimaassa, Malesiassa, Taiwanissa, Meksikossa, Brasiliassa, Kazakstanissa, Kanadassa ja Venäjällä.

Tutustu EU Digitaliin

Digitaalinen oppiminen

Koulutus kehittyy jatkuvasti, ja digitaalinen tutkinnon suorittaminen nähdään nyt erinomaisena vaihtoehtona kampusohjelmille. EU Business School on huipputeknologian ja yhä enemmän toisiinsa kytkeytyvän maailman ansiosta yritysopetuksen eturintamassa tarjoten joustavia ja henkilökohtaisia ohjelmia, joissa on digitaalisen oppimisen edut ja vapaus.

Digital Campus -opiskelijamme oppivat suorien interaktiivisten webinaareiden, ryhmäprojektien ja yrityssimulaatioiden kautta. Ohjelmia tuetaan helppokäyttöisillä verkkoalustoilla, ja niitä tarjoavat arvostetut luennoitsijat, jotka tarjoavat reaaliaikaista, henkilökohtaista ohjausta ympäri maailmaa.

Kampuksella vietettävät viikot

Verkkokurssien ulkopuolella opiskelijat soveltavat taitojaan ja luovat yhteyksiä verkostoitumalla kollegoidensa kanssa kerran lukukaudessa järjestettävien kampusviikkojen aikana: Genevessä joulukuussa, Münchenissä maaliskuussa ja Barcelonassa kesäkuussa. Yhteydenpito kollegoihin ja tiedekuntaan auttaa varmistamaan pitkäaikaiset suhteet ja tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden verkostoitumiseen.

EU:n kampusviikot ovat täynnä lukuisia aktiviteetteja, kuten tiimityöskentelyä, verkostoitumistapahtumia, kulttuurikokemuksia, vierailevia luentoja, tenttejä ja yritysvierailuja. Opiskelijat tutustuvat yrityskulttuureihin ja oppivat erityyppisten yritysten johtamisen haasteista ja saavat näkemystä uusimmista liike-elämän aiheista.

Kampuksen ominaisuudet

Yritysmaailma on nyt enemmän yhteydessä kuin koskaan ennen. Vastatakseen tulevaisuuden liiketoiminnan tarpeisiin EU keskittyy tarjoamaan ajantasaista ja kansainvälistä koulutusta tulevaisuuden ammattilaisille.

EU Business Schoolilla on neljä kampusta Espanjassa, Sveitsissä, Saksassa ja Digitalissa. EU:n kampuksia löytyy aurinkoiselta Välimeren rannikolta, Sveitsin Alppien juurelta, Saksan talouspääkaupungista ja Internetistä, ja ne tarjoavat opiskelijoille mahdollisuuden asua kolmessa erillisessä ja rikastuttavassa eurooppalaisessa kaupungissa tai jatkaa uraansa samalla opiskelu verkossa.

Tutustu EU Digitaliin

Digitaalinen kampus

Digitaalinen opiskelu EU Business Schoolissa yhdistää opiskelijat välittömästi vertaisten, luennoitsijoiden ja liike-elämän asiantuntijoiden verkostoon kaikkialta maailmasta. Joustavien ja kohtuuhintaisten ohjelmiemme avulla opiskelijat voivat järjestää opintojaan muiden sitoumusten mukaan ja silti hyötyä kaikista kampuksella koulutuksen tärkeimmistä ominaisuuksista. Digitaaliset ohjelmamme heijastavat kampuksella olevia vastaavia ja käyttävät sekoitus perinteisiä opetustekniikoita ja moderneja menetelmiä. Tunnit järjestetään helppokäyttöisillä alustoilla, ja uusin teknologia takaa innovatiivisen oppimiskokemuksen.

Ohjelmat tarjoavat arvostetut ja kokeneet luennoitsijat teollisuudesta ja akateemisen maailman edustajista. Opintojaksomme sisältää vierailevia puhujaistuntoja ja suoria webinaareja sekä kolme kampuksella viikkoa Genevessä, Münchenissä ja Barcelonassa.

  Pääsymaksut

  Pääsyprosessi EU Business Schooliin on yksinkertainen. Opiskelijat voivat hakea verkossa tai lähettää hakemuksensa postitse.

  Hakijoita arvioidaan heidän hakemuksensa vahvuuden perusteella ottaen huomioon opiskelijan johtamismahdollisuudet, akateemiset saavutukset, suoritus standardoiduissa testeissä, koulun ulkopuolinen toiminta ja henkilökohtainen kokemus.

  Ilmoittautuminen tapahtuu ympäri vuoden hyödyntäen ohjelmamme ympärivuotisia aloituspäiviä. Säätiö- ja kandidaattiopiskelijat voivat aloittaa opinnot loka-, tammi-, touko- ja heinäkuussa, kun taas maisteri- ja MBA-ohjelmamme alkavat loka-, tammikuu- ja maaliskuussa. Tämän joustavuuden ansiosta opiskelijat voivat aloittaa opiskelun mahdollisimman pian.

  Hakeutumistiimimme on valmis auttamaan sinua kaikissa kysymyksissäsi. Saadaksesi lisää tietoa EU:sta, kehotamme sinua myös vierailemaan kampuksillamme, tapaamaan nykyisiä opiskelijoitamme ja osallistumaan tunneillemme ja avoimien ovien päiville.

  1. Täytä hakemuksesi ja hanki asiakirjat.
  2. Kirjoita tai kuvaa oheinen motivoiva esseesi.
  3. Lähetä ohjelmaan tarvittavat asiakirjat.
  4. Hakemus on tutkittu hakuosastolla.
  5. Odota vahvistusta, että paikkasi on turvattu.
  6. Aloita opinnot EU Business Schoolissa.

  Rankingit

  • QS Top MBA 2021 sijoittui luokan ja tiedekunnan monimuotoisuuden sijalle 1
  • Forbes -lehden MBA -ohjelma sijalla 3 Espanjassa
  • QS Stars sai neljä tähteä liike -elämän koulutuksen erinomaisuudesta
  • EU Online MBA sijoittui 20. sijalle maailmassa QS Top MBA: n mukaan
  • América Economía tunnustaa EU: n MBA -tutkinnon maailman 23: ksi
  • QS European MBA Rankings 2021 sijalla 42
  • Sijoittui viidenneksi QS MBA -oppaassa
  • Capital -lehti sijoittui kuudenneksi parhaaksi kauppakorkeakouluksi naisopiskelijoille
  • Maailman sadan parhaan joukossa ura -erikoistumisessa (MBA yrittäjyydessä)
  • Sijoitettu maailman sadan parhaan joukkoon ura -erikoistumisessa (MBA markkinoinnissa)
  • Sijoittui 140 parhaan joukkoon QS Global MBA Rankings 2021 -taulukossa
  • EU: n online -MBA sijoittui toimitusjohtajan online -globaalin ranking -listan kärkeen seitsemän vuotta peräkkäin
  • Toimitusjohtaja -lehti on sijoittunut globaalien ja eurooppalaisten MBA -ohjelmien huipputasolle
  • EU: n Executive MBA sijoittui Tier One: n toimitusjohtajan Global Executive MBA Rankings -listalla
  • Toimitusjohtajan sijoittama Premier DBA -ohjelma
  • Kiinan talouskatsauksen aikakauslehdessä listattu 20 parhaana yrityskouluna
  • EU-Startups on listattu 30 parhaan eurooppalaisen yrittäjyyden korkeakoulun joukkoon

  Sijainnit

  • Barcelona

   EU Business School c/ Diagonal 648 Bis, Barcelona, 08017, Barcelona

  • Geneva

   Rue Kléberg, 6, 1201, Geneva

  • Munich

   Theresienhöhe, 28, 80339, Munich

  Kysymyksiä