Keystone logo
European School of Data Science and Technology - ESDST

European School of Data Science and Technology - ESDST

European School of Data Science and Technology - ESDST

Johdanto

Tietoja ESDST:stä:

European School of Data Science & Technology (ESDST) on erikoistunut tarjoamaan koulutusta teknisillä aloilla, kuten tietotiede, tekoäly, koneoppiminen, robotiikka, kyberturvallisuus, pilvilaskenta jne.Kanssamme et vain opi, vaan ansaitset tunnustettuja sertifikaatteja ja tutkintoja ja tehostat CV:tä rakentamalla portfoliota projektipohjaisen hybridi-oppimismetodologiamme avulla!

201353_Technology-3.png

ESDST-kumppanit tarjoavat RNCP:n akkreditoimia tutkintoja, Ranskan työministeriö, Ranska. Lisäksi European School of Data Sciences & Technology (ESDST) on sveitsiläinen EduQua-sertifioitu oppilaitos, jonka sertifiointinumero on CH23/00000103. EduQua-sertifiointi on osoitus ESDST:n tarjoaman koulutuksen laadusta. Lisäksi kurssimme antavat opiskelijoille syvällistä tietoa, jonka avulla he voivat hankkia AWS:n, Microsoftin, Databricksin, Googlen ja muiden toimialan sertifikaatteja. Jokainen maisteriohjelmamme tarjoaa mahdollisuuden ansaita Ranskan työministeriön tunnustetun tutkinnon ja neljä Sveitsin Eduqua-sertifioitua todistusta ja viitekirjettä alan mentoriltasi.

Olemme kehittäneet hybridiopetusmetodologiaa, joka on suunniteltu yksinomaan aikuisopiskelijoille, pohjautuen ryhmämme yli 15 vuoden kokemukseen aikuiskoulutuksesta 5400+ alumnien kanssa yli 80 maasta. Olemme luoneet huolella kolmiportaisen lähestymistavan kurssisuunnitteluun, jossa alan ammattilaiset ja akateemiset professorit tekevät yhteistyötä kurssin sisällön muokkaamisessa ja sen toimittamisessa huippuluokan e-kampuksellamme. Lisäksi yhdistämme jokaisen oppijan oman opiskelijan menestyspäällikön kanssa edistääksemme johdonmukaista viestintää. Live-aloitusleirit ja mentorointimme antavat oppijoille mahdollisuuden olla vuorovaikutuksessa alan ammattilaisten kanssa oppiakseen konseptien toteuttamista.

Tämä edellä mainittu dynaaminen synergia takaa, että kursseillamme saavutetaan harmoninen sekoitus akateemista kurinalaisuutta ja käytännönläheistä käytännön koulutusta. Andragogiamme antaa sinulle mahdollisuuden oppia sinulle sopivana ajankohtana, 24x7, samalla kun hyödyt sekä akateemisten että alan ammattilaisten mentoroinnista.

201354_Technology-2.png

Priorisoimme projektipohjaista oppimista, jonka avulla voit soveltaa käsitteellisiä viitteitä todellisten ongelmien ratkaisemiseen. Jokainen kurssi arvioidaan projektien kautta, mikä huipentuu merkittävään Capstone Consulting Projectiin. Tämän lähestymistavan avulla voit kehittää kattavan portfolion tai CV:n, jossa on vähintään 13+ projektia ohjelman päätyttyä. Kuvittele monenlaisilla projekteilla rikastetun CV:n vaikutus.

Oletko valmis muuttamaan matkaasi data-asiantuntijana!

Ota meihin yhteyttä jo tänään ja tutustu sinua odottaviin jännittäviin mahdollisuuksiin!

Miksi ESDST on erinomainen valinta sinulle!

Avaa potentiaalisi ESDST:n avulla – polkusi laadukkaaseen koulutukseen!

European School of Data Science and Technology (ESDST) tarjoaa mahdollisuuden henkilökohtaiseen ja laadukkaaseen koulutukseen haluamassasi muodossa. Tarjoamme koulutusta kahdessa mallissa - verkossa ja kampuksella. Työssäkäyvät ammattilaiset, jotka eivät voi pitää sapattivapaata, voivat kilpailla koulutuksestaan online-tilassa.

Ne, jotka haluavat luokkahuoneen, voivat valita opiskelemaan nykyaikaisella kampuksellamme Ranskassa, jossa on huippuluokan tietokonelaboratoriot, kielitilat ja erinomaiset urheilumahdollisuudet edistämään suotuisaa oppimisympäristöä.

Didaktinen mallimme:

Olemme verkkokoulutuksen edelläkävijöitä ryhmämme yli 15 vuoden aikuiskoulutuksen olemassaololla. Uskomme osaamisen parantamiseen, joka on mahdollista aktiivisten oppimisstrategioiden avulla, joissa oppijat ovat mukana oppimisprosessissa. Tämän saavuttamiseksi sovitimme kurssisuunnitteluun ja akateemiseen toimitukseen kolmiportaisen lähestymistavan, joka voidaan räätälöidä ja joka on saatavilla 24x7. Opetussuunnitelmamme ovat alan ammattilaisten ja koulutuksen asiantuntijoiden suunnittelemia yhdessä varmistaakseen käytännön kurssin sisällön ja akateemisen kurinalaisuuden. Kaikki opiskelijat muokkaavat opintojaan e-kampuksellamme. Oikea-aikaisen reagoinnin varmistamiseksi jokaiselle oppijalle määrätään opiskelijan menestysjohtaja. Järjestämme säännöllisiä vierasistuntoja ja Live Boot Camps -leirejä, jotka kaikki tallennetaan avuksesi.

Syvällinen opetussuunnitelma

Omistautuneena teknologiakouluna olemme sitoutuneet tarjoamaan syvällistä koulutusta ja tutkimusta tekniikan alalla. Opetussuunnitelmamme on suunniteltu valmistamaan sinua menestymään alalla, etsitpä sitten uramuutosta tai etenemistä organisaatiossasi. Alan ammattilaiset ovat tarkastaneet opetussuunnitelmamme ja varmistaneet, että se vastaa tämänhetkisiä työmarkkinoiden vaatimuksia.

Olemme ylpeitä siitä, että opetussuunnitelmamme on tarkastettu alan ammattilaisilta, jotta voimme tarjota työhön pääsyn edellyttämää oppimista.

Ohjelmat huipputason johtajien ja alan ammattilaisten valmentamiseen!

Tarjoamme erilaisia ohjelmia, jotka sopivat kaiken taustalla olevien opiskelijoiden tarpeisiin. Ohjelmiemme tyypilliset kohderyhmät ovat seuraavat:

201358_Technology-5.png
 • Johdon johtajat: Jokainen johtamistaustasta tai huipputason johtajaksi halukas, joka haluaa oppia tekemään datalähtöisiä päätöksiä, voi harkita seuraavia ohjelmia, joissa opit (Management + Data -työkalut ja sen sovellukset)
  • MBA Business Analytics
  • MBA Big Data Management
  • MBA Data Science, AI & ML
 • Johtajat, jotka ovat halukkaita oppimaan tekemään syvällistä tutkimusta omilla toiminta-aloillaan, voivat harkita seuraavia ohjelmia, joissa opit (johtaminen + johtamisen erikoisalat + tietotyökalut ja sen sovellukset), esimerkiksi kauniiden kojetaulujen valmistamista, päätössuosituksia datan avulla, jne)
 • MBA Business Analytics & Intelligence (talousanalytiikka)
 • MBA Business Analytics & Intelligence (Human Resource Analytics)
 • MBA Business Analytics & Intelligence (Sports Analytics)
 • MBA Business Analytics & Intelligence (markkinointianalyysi)
 • MBA Business Analytics & Intelligence (Terveydenhuollon analyysi)
 • Tekniikka-asiantuntijoita, jotka haluavat työskennellä tekniikan, datan, tekoälyn rooleissa ja kaikkia johtotaustaisia, jotka haluavat jo oppia syvällistä teknologian sovellusta, kehotetaan harkitsemaan seuraavia ohjelmia:
 • MSc Big Data & Business Analytics
 • MSc Data Science, koneoppiminen ja tekoäly
 • MSc tekoäly robotiikassa

Oletko tietoinen siitä, että johtajat, jotka pystyvät tekemään teknologiaan perustuvia päätöksiä, saavat keskimäärin korkeampaa palkkaa? Tuoreen tutkimuksen mukaan eri lähteistä kerättyjen tietojen mukaan Data Analytics Leadin keskipalkka on yli 400 000 US$.

Tiesitkö, että johtajat, jotka pystyvät tekemään teknisiä päätöksiä, saavat keskimäärin korkeampia palkkoja? Esimerkiksi Data Analytics -liidit ansaitsevat viimeaikaisten kyselyjen mukaan yli 400 000 US$:n keskipalkan.

Oletko valmis erottumaan joukosta ja edistymään urallasi?

Liity joukkoomme ESDST:hen, luotettavaan instituutioosi, joka auttaa sinua loistamaan jatkuvasti laajenevassa teknologiamaailmassa!

Opiskelijoiden suosittelut

Kampuksen ominaisuudet

ESDST:llä (European School of Data Science & Technology) on kaksi kampusta – verkkokampus ja ranskalainen kampus.

Verkkokampuksella voit opiskella 24/7, mukauttaa opintojasi ja oppia omaan tahtiisi. Tutkimusten mukaan ihminen muistaa vain 30-40 % opetuksen sisällöstä, mutta verkkokampuksellamme voit keskeyttää Professorin äänitykset, kuunnella niitä uudelleen, oppia uudelleen ja harjoitella yhä uudelleen ja uudelleen korostaaksesi oppimistasi.

Ranskan kampuksemme sijaitsee Châteauroux'ssa Ranskan sydämessä, ja siellä on 60 000 asukkaan elinvoimainen yhteisö ja se sijaitsee kätevästi vain luonnonkauniin 2 tunnin junamatkan päässä Pariisista. Tämä strateginen sijainti avaa mahdollisuuksia tutustua Ranskan tunnettuihin kohteisiin ja olla turvallisessa paikassa.

Opetustilat ovat poikkeukselliset: täysin varustetut luokkahuoneet, Euroopassa ainutlaatuinen kielilaboratorio, tietokoneluokat, sairaala jne. Infrastruktuuri on yksinkertaisesti ainutlaatuinen: ravintola, jossa on keittiö ja opiskelijoiden mahdollisuus ostaa kuukausittainen täysi ateriapalvelu (3 X päivä), kaupungin joukkueen käyttämä ammattijalkapallokenttä, tennis-, sulkapallo-, lentopallo- ja koripallokentät, pingispöytiä, baari biljardipöydällä ja isolla televisiolla, jotka kaikki ovat opiskelijoiden käytettävissä ja sijaitsevat kampuksen alueella. Studioita käytetään isännöimään 200 urheilijaa vuoden 2024 Pariisin olympialaisten aikana, ja ne ovat erittäin korkeatasoisia (siivous, pyyhkeet ja lakanat sisältyvät hintaan). Opiskelijoille tarjotaan ilmainen joukkoliikenne bussilla keskustaan ja ostosalueille, ja saatavilla on myös pyörätie, jossa on polkupyöränvuokrausmahdollisuus.

  Pääsymaksut

  Katso tarkemmat pääsyvaatimukset verkkosivuiltamme.

  Jos haluat keskustella jonkun kanssa, katso, voitko osallistua seuraavaan avoimiin oviin. Järjestämme avoimien ovien päivämme johtamiskoulutusta tarjoavan kumppanikoulumme Rushford Business Schoolin kanssa.

  Klikkaa tästä rekisteröityäksesi Open Houseen:

  https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZIkduygpz4rGdOYXLrCaaDWJaJf0a4s4d1q#/registration

  Jos et malta odottaa seuraavaa avointa päivää, kirjoita sähköpostia osoitteeseen [email protected]

  Apurahat ja rahoitus

  European School of Data Science & Technology (ESDST) kutsuu hakemaan kaikkialta maailmasta. Auttaaksemme opiskelijoita, joiden maiden valuutta ei ole yhtä vahva, motivoidaksemme akateemisia menestyjiä ja tutkijoita jne. tarjoamme erilaisia stipendejä eri aikoina.

  Olemme yksityinen kauppakorkeakoulu, ja siksi joudumme veloittamaan maksun, mutta aiemmin alhaisemman tulotason maan opiskelijat ovat voineet saada jopa 40 % stipendejä.

  Täytä apurahahakemus yhdessä ei-sitovan ilmaisen hakemuksen kanssa. Pääsytiimimme voi tarkistaa ja palata tarjotulla stipendillä.

  Sijainnit

  • Châteauroux

   Voici l'adresse 2 chemin de Beaumont, , , Châteauroux

   • Baar

    Blegistrasse 15, 6340, Baar

    Kysymyksiä