Keystone logo
European School of Data Science and Technology - ESDST

European School of Data Science and Technology - ESDST

European School of Data Science and Technology - ESDST

Johdanto

ESDST on James Lind -instituutin akkreditoima Rushford Business Schoolin tietokoulu. Koulu tarjoaa korkeampia datatieteen ja -tekniikan tutkinto-ohjelmia, joiden tutkinnon myöntää Rushford Business School.

Tiedekuntamme ja mentorimme ovat datatieteilijöitä ja työskentelevät maineikkaissa tehtävissä alalla. Opetamme soveltavan metodologian avulla todellisella tietojoukolla ja tutkinto päättyy konsultoivaan huippuprojektiin. Tämän tarkoituksena on kasvattaa opiskelijoitamme maailmanluokan huipputason johtajiksi ja datatieteilijöiksi.

Joustava akateeminen toimituksemme antaa opiskelijoille mahdollisuuden valita ohjelmamme aikasitoumuksensa perusteella. 100% online-ohjelmamme sopivat hyvin opiskelijoille ympäri maailmaa. Ohjelmamme on suunniteltu tarjoamaan online-vastaavuus tavalliseen yliopisto-ohjelmaan hyödyntämällä maailmanluokan tekniikkaa, kansainvälisiä datatieteen asiantuntijoita ja parasta laatua olevaa koulutusta.

ESDST:n tavoitteena on edistää teknistä koulutusta ja tutkimusta datatieteen, liiketoiminta-analytiikan ja huipputeknologian alalla. ESDST: n ohjelmat tarjoavat merkittävän edun johtamis- ja teknisille opiskelijoille antamalla heille mahdollisuuden hyödyntää tietoja ja tekniikkaa tosielämän ongelmien ratkaisemiseksi tehokkaasti ja tehokkaasti. Datasta ja tekniikasta on tullut olennainen osa elämää, joten näiden kahden arvostaminen on välttämätöntä kaikilla ihmiselämän segmenteillä - olipa kyseessä henkilökohtainen tai työelämä.

Ohjelmia tarjotaan sekä online- että sekoitetilassa. Opiskelijoilla on mahdollisuus valita tila mukavuutensa perusteella. Kaikille sekoitetuille komponenteille tarjotaan myös online-vastaava, joten missä tahansa maailman osassa asut, voit valita ohjelmasi ja opiskella kanssamme.

Tunnistamme molemmat; aiemmat tutkinnot ja aiempi kokemus, jonka oppijat ovat keränneet kaikilla tasoilla. Se otetaan huomioon pääsyn yhteydessä ohjelman tyypistä ja kestosta riippuen.

Miksi ESDST on erinomainen valinta sinulle!

ESDST-etu

ESDST keskittyy tulospohjaiseen lähestymistapaan, jossa johdonmukaiset pyrkimykset ovat antaa oppijoille mahdollisuus saavuttaa oppimistulokset, jotka tekevät sinusta toimialavalmiin. ESDST uskoo todella kestäviin tutkijoihin, jotka valmistavat oppijoita elämään eikä vain lähtötason asemaan, jota useimmat kauppakorkeakoulut tekevät

Mottomme on RIIL, joka antaa harrastajalleen mahdollisuuden jättää kiveäkään kääntämättä vaaliakseen itseään ammattilaisena ja ihmisenä.

Vastuulliset tutkijat

 • Laadukas koulutus - Laadukkaan koulutuksen edelläkävijöinä ylläpidämme opintojen tasoa, joka varmistaa, että opiskelijat läpäisevät vaaditun tason vaadittujen taitojen jälkeen. Kumppaniyliopistomme on jo akkreditoitu parhaiten laadukkaasta koulutuksestaan, kuten Swiss EduQua, ja niiden yhteyksistä kansainvälisiin akkreditointielimiin.
 • Joustava akateeminen toimitus - Online- ja sekoitettu akateeminen toimitusmallimme, jossa on riittävä sekoitus synkronisia ja asynkronisia syötteitä, antaa sinun suunnitella oppimisaloitteitasi. Sisältö on saatavilla 24X7 e-kampuksesi kautta.

Informaatioteknologia

 • Dataan perustuvat päätökset - Datasta ja tietotekniikasta on tullut olennainen osa kaikkien henkilökohtaista ja ammatillista elämää. ESDST valmistaa sinua tekemään dataan perustuvia päätöksiä, mikä tekee suosituksistasi erottuvan kollegoihisi verrattuna.
 • MS Excel - Jokainen ESDST-oppija on asiantuntija MS Excelissä, joka on yksi ilmaisista työkaluista työn tuottavuuden parantamiseksi.
 • Koodaus ja työkalut - Riippuen siitä, minkä ohjelman valitset, opit koodaamaan R- tai Python-kielellä ja muita erilaisia työkaluja esimerkiksi kojelautasi tekemiseen.

Teollisuuden yhdentyminen

 • Mentorointi - Jokaiselle ESDST-oppijalle nimetään alan mentori, jonka kanssa voit suunnitella henkilökohtaisen urapolkusi.
 • Sijoituspalvelut - Harjoitteluun tarvittavien taitojen lisäksi ESDST tarjoaa sinulle akateemisen valmentajan, joka auttaa sinua ansioluettelossasi, LinkedIn-profiilissasi ja haastattelutaitojen rakentamisessa. Tämän lisäksi toimialasolumme tarjoaa alustan, jolla voit parantaa profiilisi näkyvyyttä alan kanssa. Taitojen ja haastattelumahdollisuuksien avulla olemme varmoja, että sinulla on paikka.
 • Teollisuuden verkostoitumistapahtumat - Alan asiantuntijoilta oppiminen on olennainen osa tätä ohjelmaa. Järjestetään säännöllisiä vierasistuntoja, joissa sinulla on mahdollisuus murtautua ulos ja keskustella vieraan kanssa. Verkostoituminen on keskeinen näkökohta sekaohjelmien aikana. Jopa monia moduuleja opettavat alan asiantuntijat, jolloin voit eri alustoilla oppia alan asiantuntijoilta, ja kyllä, unohtamatta aiemmin mainittua mentorointia.
 • Konsultointi Capstone Project - Entä jos työskentelet todellisen liiketoimintaongelman parissa, haet tietoja ja suosittelet ratkaisuja yritykselle yrityskonsulttina? Olemassa, eikö niin. Tämä on esillä oleva osa tutkinto-ohjelmia. Toisin kuin mikään muu kauppakorkeakoulu, joka tarjoaa sinulle vain mahdollisuuden opinnäytetyöhön, ESDST tarjoaa sinulle mahdollisuuden tehdä yhteistyötä yrityksen kanssa heidän liiketoimintaongelmiensa ratkaisemiseksi.

Elämäntaidot

 • Kulttuurienvälinen ympäristö - ESDST on kansainvälinen instituutti, jossa kaikki opiskelijat ympäri maailmaa opiskelevat yhdessä. Kuvittele, että työskentelet maastohiihtoprojektin parissa, oppiminen on valtavaa. Yritykset käyttävät miljoonia dollareita kulttuurienväliseen herkistymiseen, mutta sinulla on se vain opinnoistasi.
 • Johtamistaidot – Opintosuunnitelmasi on sinun käsissäsi. Työskentelet opiskellessasi, joten suunnittelet etukäteen kaikkia akateemisen toimituksen osia sekä työrintamaasi. Nämä organisointitaidot parantavat suunnittelu- ja itsemotivaatiotaitojasi.
 • Pehmeät taidot ja viestintä - Viestintä tekee johtajasta erottuvan muista ammattilaisista. Kirjallinen viestintäsi paranee jokaisen etenevän moduulin myötä, ja suullinen viestintäsi etenee foorumikeskustelumahdollisuuksien avulla.

Opiskelijoiden suosittelut

Sijainnit

Sijainnit
 • Geneva

  Geneva, Sveitsi

  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • instagram
  • youtube

Kysymyksiä