Keystone logo
emTunis Business School EMBA kansainvälisessä kaupassa: Euroopan markkinat
emTunis Business School

EMBA kansainvälisessä kaupassa: Euroopan markkinat

Tunis, Tunisia

16 Months

Englanti, Ranskan kieli, Avestan

Täysaikainen

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Sekoitettu, Etäopiskelu, Kampuksella

Johdanto

Master of Business Administration (MBA) on räätälöity johtajille, yrittäjille ja konsulteille, jotka pyrkivät parantamaan uraansa korkean tason koulutuksen avulla ja hankkimaan MBA-tutkinnon kansainvälisellä akkreditoinnilla.

Johtajien odotetaan nyt johtavan vaikuttavia muutoksia vastuullisten yritysten ja paremman yhteiskunnan puolesta. Executive-polun tavoitteena on antaa sinulle mahdollisuus vastata tähän haasteeseen.

  • Kehittää ja vakiinnuttaa kasvumarkkinoinnin ja liiketoiminnan kehittämisen henkeä sekä aloittavien / pk-yritysten että suurten yritysten yhteydessä innovatiivisella markkinointitavalla
  • Kehitä osaamistasi johtavaan rooliin organisaatioiden tulevaisuudessa
  • Tutki uusia mahdollisuuksia, uusia tapoja ajatella, luoda ja innovoida
  • Laajenna vaikutustasi ammatillisen ja henkilökohtaisen kasvun moduulissa

Eurooppa on yksi maailman rikkaimmista ja kehittyneimmistä alueista, mutta se ei ole taloudellisesti homogeeninen alue: kaikki Euroopan maat eivät ole kehittyneitä maita ja niillä ei ole erityispiirteitä, jotka olisi otettava huomioon. Euroopan unioni, alueen tärkein toimija, on maailman toiseksi suurin talousmahti. Kaikki sen jäsenmaat käyvät keskenään vapaasti kauppaa yhteismarkkinoiden ansiosta, ja kahdeksantoista sen maata on lisännyt yhteistyötään euroalueella. Vapaakauppasopimuksia on tehty myös muiden kumppanimaiden kanssa. Nämä suuret markkinat eivät ole helposti saavutettavissa.

Executive MBA kansainvälisen kaupan erikoisalalla Euroopan markkinoilla on kouluttaa kansainvälisiä kaupan ammattilaisia, jotka ovat asiantuntijoita Euroopan markkinoilla, jotka pystyvät tunnistamaan mahdollisuuksia, noudattamaan sen sääntöjä ja standardeja sekä kehittämään kaupallista vaihtoa vanhan mantereen kanssa.

Syitä valita emTunis Business School

Ketterä ja joustava

Kampuksella, verkossa, sekoitettuna tai moduuli moduulilta. Kaikki Executive-ohjelmat voidaan toteuttaa valintamme mukaan. emTunis varmistaa, että olet valinnut työelämääsi parhaiten sopivan rytmin. Tutor voi pyynnöstäsi auttaa sinua tekemään tärkeimmän valinnan, jotta voit jatkaa ammatillisten velvollisuuksiesi täyttämistä ja hyötyä oppitunneistamme sopivassa tahdissa.

Executive-ohjelman asiantuntija

emTunis on johtajakoulutukseen erikoistunut laitos. Et koskaan kerro opetuksistasi oppilaille. Laitosjohtajamme viettävät paljon aikaa opetuksessamme käytettyjen andragogiatekniikoiden parantamiseen. Opetusjohtajilla ei ole mitään tekemistä nuorten opettamisen kanssa. Huom: Andragogia on aikuisten elinikäisen oppimisen ymmärtämisen (teorian) ja (käytännön) tukemisen tiede.

Tehokas ja tehokas

Vain 60–64 päivää tarvitaan poissa töistä 16 kuukauden aikana, riippuen valitsemastasi kampuksen aloittamisesta, EMBA on yksi tehokkaimmista reiteistä huippuliiketoiminnan tutkintoon. Koko ammattilaisista, tutkijoista ja valmentajista koostuva henkilökuntamme tarkistaa ohjelmat vuosittain optimoidakseen ne ja tehostaakseen niitä.

Monikulttuurinen ja monikielinen

Tunisia on Afrikan, Välimeren ja arabimaiden maa. Tunisia sijaitsee tunnin päässä Euroopasta ja sillä on yli 3000 vuoden historia etnisestä sekoittumisesta, ja se on epäilemättä maailman paras paikka opettaa monimuotoisuutta, osallisuutta ja suvaitsevaisuutta. Executive-ohjelmamme tarjotaan 3 kielellä: englanti, ranska ja arabia.

Akkreditoinnit

emTunis Business School on Tunisian valtion akkreditoima ammatti- ja johtamiskoulutuskoulu. Kaikki EDBA: t järjestetään yhteistyössä ranskalaisen kauppakorkeakoulun kanssa, joka antaa pääsyn Ranskan valtion akkreditointiin.

Kahdella asteella, tunisialaisella ja ranskalaisella, olet varma, että taitosi tunnustetaan lähes kaikissa maailman maissa.

Uramahdollisuudet

Pääsymaksut

Tietoja koulusta

Kysymyksiä