Keystone logo
© Tufigno Photo Services
EIM - European Institute of Management

EIM - European Institute of Management

EIM - European Institute of Management

Johdanto

European Institute of Management visioi mukautuvaa oppimisjärjestelmää, jossa hyödynnetään täydellisesti 21. vuosisadan teknologista kehitystä ja tarjotaan kiireisille ja paikkasidonnaisille ammattilaisille mahdollisuus joustaviin, valtion hyväksymiin laadukkaisiin korkeakouluohjelmiin.

Olemme oppimis- ja tutkimusyhteisö, joka koostuu ammattilaisista ja tutkijoista, jotka pyrkivät tarjoamaan keskeistä tietoa ja opettamaan merkityksellisiä taitoja ammattilaisille kaikkialla maailmassa. Tavoitteena on lisätä yksilön menestymismahdollisuuksia ja löytää lyhyen ja pitkän aikavälin ratkaisuja organisaatioille. Valtion hyväksymien tutkintojen, tutkintotodistusten, todistusten ja palkintojen saaminen lisää myös kilpailuetua työmarkkinoilla.

Räätälöityjen korkeakouluohjelmien avulla opiskelijat oppivat kasvattamaan taitojaan ja kehittämään osaamistaan vastaamaan nykyaikaisen yritys- ja liiketoimintaympäristön jatkuvasti muuttuviin tarpeisiin ja odotuksiin.

Keskitymme akateemiset ja metodologiset taidot sekä sosiaalinen ja henkilökohtainen kehitys kattavan osaamisen parantamiseen kilpailukyvyn lisäämiseksi nykyisillä ja tulevilla työmarkkinoilla.

EIM:n hallituksen akkreditoimien ohjelmien avulla ammattilaiset voivat suorittaa MBA-tutkinnon, filosofian tohtorin tutkinnon tai kauppatieteiden tohtorin tutkinnon kasvokkain tapahtuvan verkko-opetuksen avulla, jonka tarjoaa kansainvälinen opettajatiimi, jossa on professoreita ja valmentajia, joilla on yli 10 vuoden ammattikokemus. Sovellamme henkilökohtaisia, oppijakeskeisiä ja erittäin vuorovaikutteisia didaktisia menetelmiä ja integroimme verkko-oppimistekniikoita ja -tekniikoita oppijoiden oppimiskokemusten jatkuvaksi parantamiseksi. Teemme tohtorin tutkinnon, DBA-tutkinnon tai muiden tutkintojen hankkimisesta paljon helpompaa ja toteutettavampaa useimmille työssäkäyville ammattilaisille.

Näkemys

Tarjotaan pääsy joustaviin, valtion hyväksymiin laadukkaisiin korkeakouluohjelmiin verkko-oppimisalustojen ja teknologiaa hyödyntävien oppimismenetelmien avulla.

Mikä on oppimismenetelmämme?

EIM tarjoaa 100-prosenttisesti verkko-oppimisympäristön ja soveltaa erittäin vuorovaikutteista oppimismenetelmää, joka perustuu Oxbridgen tutoriaalioppimismenetelmään.

EIM Akkreditoinnit

Maltan jatko- ja korkeakoulutusviranomainen (Malta Further and Higher Education Authority, MFHEA) myöntää EIM:lle lisenssin, samoin kuin kaikille sen ohjelmille. Malta kuuluu Euroopan korkeakoulutusalueeseen (EHEA) ja kansainväliseen tutkintojen viitekehykseen (Commonwealth).

EIM Jäsenyys

AACSB International-The Association to Advance Collegiate Schools of Business on maailman suurin liike-elämän koulutuksen järjestö, joka yhdistää opettajat, opiskelijat ja yritykset yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi: seuraavan sukupolven suurten johtajien luomiseksi. AACSB on vuodesta 1916 lähtien ollut korkeimpien huippuosaamisen standardien synonyymi, ja se tarjoaa laadunvarmistusta, liiketoimintakoulutuksen tiedottamista ja ammatillisia kehittämispalveluja yli 1 500 jäsenorganisaatiolle ja yli 785 akkreditoidulle kauppakorkeakoululle maailmanlaajuisesti.

.

Pääsymaksut

Tohtorin tutkinnot (DBA ja johtamisen tohtori)

Ehdokkaat, jotka haluavat osallistua johonkin tohtorin tutkintokursseistamme, valitaan seuraavien kriteerien perusteella

 • MQF/EQF Taso 7 tutkinto tai maisterin tutkinto
 • MQF/EQF Tason 6 pätevyys tai kandidaatin tutkinto (tohtorintutkintoa varten)
 • Vähintään 5 vuoden työkokemus (DBA)
 • Englannin kielen taitava työtaso ymmärtämisessä ja puhumisessa, lukemisessa ja kirjoittamisessa
 • Digitaaliset perusosaaminen toimielinten digitaalisen oppimisalustan kanssa
 • Erinomainen henkilökohtainen motivaatio
 • Erinomaista tiimityötä
 • Hakijat, jotka eivät täytä ilmoitettuja vaatimuksia, voivat pyytää aikaisemman oppimisen tunnustamista

Jatkotutkinnot (maisterin tutkinnot, PGCerts, PGDipl)

Opiskelijat voivat osallistua maisteri-, jatko- ja tutkintotodistus- ja palkintokursseillemme seuraavien kriteerien perusteella

 • EQF Taso 6 tutkinnot Kandidaatin koulutusohjelma
 • Vähintään 1 vuoden työkokemus
 • Englannin kielen taitava työtaso ymmärtämisessä ja puhumisessa, lukemisessa ja kirjoittamisessa
 • Digitaaliset perusosaaminen toimielinten digitaalisen oppimisalustan kanssa
 • Erinomainen henkilökohtainen motivaatio
 • Erinomaista tiimityötä
 • Hakijat, jotka eivät täytä ilmoitettuja vaatimuksia, voivat pyytää EIM ltä aikaisemman oppimisen tunnustamista

 

Akkreditoinnit

AACSB-akkreditoitu

Opiskelijoiden suosittelut

Sijainnit

 • Valletta

  Apt 5, 66, Old Theatre Street, Valletta VLT Malta, 1427, Valletta

  Kysymyksiä