Keystone logo
EGADE Business School EGADE kokopäiväinen MBA
EGADE Business School

EGADE kokopäiväinen MBA

Monterrey, Meksiko

1 Years

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Kampuksella

Johdanto

Nopeutettu bisnes

Hanki kokonaisvaltainen visio liiketoiminnasta ja monipuolista uraasi 12 kuukaudessa käytännön ja kansainvälisen kokemuksen avulla.

EGADE Full-Time MBA valmistaa sinut ajamaan todellista liiketoiminnan muutosta haastavassa ja monialaisessa ympäristössä maailmanlaajuisessa kokemuksessa.

Koe nopean ja jatkuvan kasvun vuosi yhdessä LATAMin merkittävimmistä talouksista. Monterrey erottuu yhdeksi osavaltioista, jolla on suurin dynaamisuus, potentiaali ja näkemys innovaatioista Meksikossa, koska se on Yhdysvaltojen vieressä.

Laajenna strategista näkemystäsi

Paranna osaamistasi menestyäksesi ja menestyäksesi uudessa globaalissa liiketoimintaskenaariossa transformatiivisten kansainvälisten kokemusten ja sovellettavien projektien avulla globaaleille yrityksille.

Globaali ja korkea suorituskyky

Toisin kuin perinteinen jatko-ohjelma, EGADE Full-Time MBA tarjoaa tasaisen kasvun ja globaalin ajattelutavan, joka on hankittu 4 erilaisen kansainvälisen kokemuksen kautta, jotka ovat ohjelman kulmakivi.

Nopeutettu kasvu

12 kuukauden EGADE Full-Time MBA vie sinut liiketoiminnan vauhdikkaaseen vauhtiin maailman parhaiden kauppakorkeakoulujen kanssa.

Laajenna verkostoasi ja vaikuta mahdollisuuksiasi

Kasva yhteistyössä ja globaalissa ympäristössä ohjelman erilaisten kansainvälisten kokemusten avulla, mukaan lukien viikon mittainen akateeminen matka ulkomaille, ja rikasta kokemustasi tehokkaiden paikallisten ja maailmanlaajuisten verkostojen rakentamiseksi.

Kokeellinen oppiminen

Käytä uusia tietojasi ja taitojasi todellisissa projekteissa, jotka keskittyvät tarjoamaan konkreettisia ratkaisuja kansainvälisesti tunnetuille yrityksille ja lisää kokemustasi eksklusiivisten yritysvierailujen avulla.

Ainutlaatuinen pääsy maailmanlaajuiseen verkkoon

Olemme Global Network for Advanced Management -verkoston perustajajäseniä, maailmanlaajuista verkostoa, joka koostuu 32:sta maailman vaikutusvaltaisimmista kauppakorkeakouluista.

Maailma ilman rajoja

Pääset eksklusiivisiin verkkokursseihin, työpajoihin ja kokemuksiin kansainvälisten kollegoiden kanssa ainutlaatuisten mahdollisuuksien kautta, mukaan lukien GNAM-jäsenten opettamat Small Network Online Course (SNOC) -kurssit.

Kansainvälinen kaksoistutkinto

Hanki toinen tutkinto suoritettuasi EGADE-kokopäiväisen MBA-tutkinnon ja monipuolista oppimistasi liike-elämässä tai muilla tieteenaloilla tekemällämme eksklusiivisia sopimuksia 11 maailman arvostetuimman yliopiston ja kauppakorkeakoulun kanssa.

#1 Meksikossa ja Latinalaisessa Amerikassa

QS Global MBA Rankings 2023 :n mukaan EGADE-kokoaikainen MBA on luokiteltu seuraavasti:

  • #1 Meksikossa ja Latinalaisessa Amerikassa kuudetta vuotta peräkkäin ja #54 maailmanlaajuisesti

  • #1 yrittäjyyden ja alumnituloksissa Latinalaisessa Amerikassa ja #20 maailmanlaajuisesti

  • Työllistyvyyden ykkönen Latinalaisessa Amerikassa ja 35 maailmanlaajuisesti

Samoin se on sijalla 1 Meksikossa ja Latinalaisessa Amerikassa ja sijalla 5 maailmanlaajuisesti Eduniversal Best Masters & MBAs Ranking 2022, Top 120 Entrepreneurship -kategorian mukaan.

Pääsymaksut

Tietoja koulusta

Kysymyksiä