Keystone logo
EDHEC Business School - MBAs Executive MBA
EDHEC Business School - MBAs

Executive MBA

16 Months

Englanti

Osa-aikainen

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 51 000 *

Kampuksella

* This cost includes 4500€ excl. VAT for the 2 Global Business Trips. 3800€ reduction from tuition fees for all applications submitted before 31/05 for the program starting in September and before 15/10 for the February session.

Johdanto

EDHEC Executive MBA on kolminkertaisesti akkreditoitu ohjelma yhdeltä Euroopan parhaista kauppakorkeakouluista. Se on suunniteltu kokeneille johtajille, yrittäjille ja johtajille, jotka haluavat kokea ammatillisen muutoksen. Pariisin oopperassa tai Lillessä sijaitsevan 16 kuukauden osa-aikaisen ohjelman avulla voit vahvistaa johtotason taitojasi, lisätä itsetietoisuuttasi ja johtamistaitojasi ja terävöittää globaalia näkemystäsi, jotta voit parantaa organisaatiosi suorituskykyä nykypäivän haastavissa ja jatkuvasti muuttuvassa liiketoimintaympäristössä.

Executive MBA (EMBA) -kokemus on ainutlaatuinen ja henkilökohtainen matka, joka on suunniteltu kokeneille ammattilaisille, päättäjille ja yrittäjille, jotka etsivät henkilökohtaista ja ammatillista muutosta. EMBA antaa sinulle mahdollisuuden työskennellä itsesi parissa ja auttaa uratavoitteitasi toteutumaan samalla, kun saat uusia näkökulmia ja oivalluksia sekä rakentaa ja lujittaa vankkaa ymmärrystä keskeisistä liiketoiminnan johtamisen näkökohdista ja strategisista päätöksentekoprosesseista paikallisella ja maailmanlaajuisella tasolla.

Programme Objectives

EDHEC EMBA on 16 kuukauden osa-aikainen ohjelma, joka on suunniteltu antamaan sinulle oivalluksia, tietoja ja henkilökohtaista päättäväisyyttä johtaaksesi urasi ja yrityksesi tarvitsemaa muutosta.

  • Vahvista ja laajenna johtotason taitojasi ja tietämystäsi, jotta voit hioa strategisia, taloudellisia ja liiketoimintajohtamisen taitojasi. Mukauta ohjelma tavoitteidesi ja henkilökohtaisen tilanteen mukaan.
  • Haasta näkökulmasi, kehitä uusia ajattelutapoja ja lähesty monimutkaisia asioita rakentamalla kansainvälinen verkosto kokeneista ammattilaisista, jotka rikastavat henkilökohtaista ja kollektiivista kokemusta.
  • Ainutlaatuinen tilaisuus pohtia, arvioida ja tarkentaa lähestymistapaasi johtamiseen ja uraasi. Kehitä kykyäsi johtaa luottavaisesti ja aidosti ja saa tukea ja inspiraatiota, jota tarvitset tavoitteidesi saavuttamiseen.

Collaborate, Learn, Share

When you join EDHEC Executive MBA, you join a fertile learning community of experienced professionals and business organisations from around the world. We limit our class sizes to ensure that you can benefit from connecting with people from a wide range of nationalities backgrounds, professions and industries but are assured a personalised and high-quality learning opportunity.

Jokainen annos on ainutlaatuinen ja erilainen, mutta aina intohimoinen, sitoutunut ja monipuolinen. Mutta luokkasi voisi näyttää tältä:

  • Average age: 39
  • 14 kansallisuutta ja 40 % kansainvälistä
  • 14.5 years’ average experience

If you have 8 years of professional experience, a bachelor degree or equivalent but more importantly a genuine desire to develop the skills and insights needed to shape the future of your business and career then the EDHEC Executive MBA could be the right choice for you.

2 Locations, 2 Intakes, 2 Formats

Sisäänotto: Voit aloittaa Executive MBA -tutkinnon EDHEC:ssä joko lokakuussa tai maaliskuussa

Sijainti: Valitse Lillen kampukselta tai Pariisin keskustan kampukselta , jotka kukin tarjoavat erilaisen muodon, joka sopii elämäntyyliisi ja työrutiinisi ja koti-/työkohtaasi (Pariisi ja Lille ovat helposti saavutettavissa esimerkiksi Belgiasta, Luxemburgista ja Hollannista junalla).

  • Lille Weekend Format: Twice a month Friday to Saturday
  • Paris Weekday Format: Once a month Wednesday to Saturday

Duration: 16 months

Pääsymaksut

Opetussuunnitelma

Apurahat ja rahoitus

Ohjelman lukukausimaksu

Akkreditoinnit

Ohjelman pääsyvaatimukset

Osoita sitoutumistasi ja valmiutesi menestyä kauppakorkeakoulussa suorittamalla GMAT-koe – yleisimmin käytetty pääsykoe, joka mittaa kriittistä ajattelua ja päättelykykyäsi.

Lataa GMAT-minivisa saadaksesi yleiskuvan kokeessa olevista kysymyksistä.

Tietoja koulusta

Chat with students

Kysymyksiä