Keystone logo
EAE Business School Barcelona

EAE Business School Barcelona

EAE Business School Barcelona

Tilastot

EAE on allekirjoittanut sopimuksia noin sadan oppilaitoksen ja kauppakorkeakoulun kanssa 38 maassa, 16 Yhdysvalloissa, 17 Euroopassa, kolmessa Aasiassa ja kahdessa Afrikan maassa. EAE edistää akateemista, kulttuurista ja ammatillista vaihtoa niiden välillä.

  Kampuksen ominaisuudet

  EAE on tällä hetkellä Barcelonan ja Madridin kampuskeskuksia ja se tarjoaa online-koulutusta Online Business Schoolin kautta. Se tarjoaa yhden laajimmista jatko-opintojen kursseista Espanjassa, kauppatieteiden jatkotutkinto ja noin sadan yrityksen sisäisen koulutuksen ja elinikäisen oppimisen kursseja.

  EAE on myös kolme kansainvälistä sivukonttoria Limassa (Peru), Bogotássa (Kolumbia) ja Mexico Cityssä (Meksiko), jotka vahvistavat institutionaalisia yhteyksiämme Latinalaiseen Amerikkaan.

   Rankingit

   Mestarimme on listattu El Mundon sanomalehdessä Top 250 ja ne ovat yksi parhaista Espanjassa. Kansainvälinen MBA on oikea tapa saavuttaa tavoitteesi tässä maailmanlaajuisessa liiketoimintaympäristössä.

   Ohjelman pääsyvaatimukset

   Osoita sitoutumistasi ja valmiutesi menestyä kauppakorkeakoulussa suorittamalla GMAT-koe – yleisimmin käytetty pääsykoe, joka mittaa kriittistä ajattelua ja päättelykykyäsi.

   Lataa GMAT-minivisa saadaksesi yleiskuvan kokeessa olevista kysymyksistä.

   Sijainnit

   • Barcelona

    EAE Business School C/ Aragó 55 , 08015, Barcelona

    • Barcelona

     Campus Barcelona C/ Aragó, 55 C/ Tarragona, 110, 08015, Barcelona

     • Madrid

      Campus Madrid C/ Joaquín Costa, 41, 28002, Madrid

      Kysymyksiä