Keystone logo
Deggendorf Institute of Technology

Deggendorf Institute of Technology

Deggendorf Institute of Technology

Johdanto

Valinnat

Olemme sitoutuneet tuottamaan kansainvälisiä tutkinnon suorittaneita kansainvälisiä tutkintoja: 195 kumppaniyliopistoa ympäri maailmaa tarjoavat opiskelijoille monia mahdollisuuksia hankkia kokemusta ja ansaita opintopisteitä tutkintoonsa valuuttakurssien, harjoittelujaksojen ja kaksoistutkintojen opintojen kautta ulkomailla. Itse asiassa kaikki perustutkinto-tutkinnot sisältävät pakollisen harjoittelujakson, joka voidaan suorittaa joko paikallisesti tai ulkomailla.

Teemme yhteistyötä yli 500 alueellisen ja monikansallisen yrityksen kanssa, mukaan lukien globaalit toimijat, kuten BMW, MAN, Continental, ZF ja Siemens, joissa opiskelijat voivat saada arvokasta työkokemusta. Tämän lisäksi yliopiston urapalvelussa järjestetään mentorointiohjelma, jossa opiskelijat tekevät yhteistyötä ammatillisen liiketoiminnan mentorin kanssa auttaakseen heitä saavuttamaan ammatilliset tavoitteensa. Tämä aktiivinen ylennys rauhoittaa siirtymistä akateemisesta urasta, mikä tarkoittaa, että tutkinnon suorittaneet ovat erityisen menestyviä työmarkkinoilla.

Tilastot

Yli 8 000 opiskelijaväestömme, joista 30 % on kansainvälisiä opiskelijoita, opiskelee erilaisia englannin tai saksan kielellä opetettuja kursseja.

  Kampuksen ominaisuudet

  Opetuskampukset

  Opiskelijat jakautuvat kahdeksaan tiedekuntaan kahdella kampuksella. Deggendorfin pääkampuksella on laaja valikoima koulutusohjelmia joko englanniksi tai saksaksi. European Campus Rottal-Innissa kaikki opiskelijat opetetaan yksinomaan englanniksi (kansainvälisten opiskelijoiden osallistuessa saksan tunneille). Nämä kaksi kampusta ovat tunnin ajomatkan päässä toisistaan, ja molemmat sijaitsevat Baijerissa, Etelä-Saksassa.

  Pidämme hyvää elämäntapaa tärkeänä tekijänä opiskelijoiden hyvinvoinnille. Opiskelijoita tuetaan monilla palveluilla, kuten erilaisilla opiskelijaseuroilla, laajalla urheiluohjelmalla (olemme tällä hetkellä Saksan yliopiston jalkapallomestareita), suurella kansainvälisellä toimistolla, kielikeskuksella ja urapalvelulla. Järjestämme joka kesä vuosittain avoimien ovien päivätapahtuman kampuksella ja musiikkifestivaalin.

  Kaikki opiskelijoidemme tiedekunnat, työpajat ja palvelukeskukset sijaitsevat kampuksellamme ja sen ympäristössä, mikä luo avoimen, ystävällisen ja kommunikatiivisen ympäristön henkilökunnan, opiskelijoiden ja opetushenkilöstön kesken.

  • Tutustu opetuskampukseihimme osoitteessa www.th-deg.de/en/dit/campuses

  Kuvia Deggendorfin kampukselta:

  Kuvia eurooppalaisesta kampuksesta:

   Sijainnit

   • Max-Breiherr-Str. 32

   • Edlmairstraße 6 und 8 94469 Deggendorf

   Kysymyksiä