Keystone logo
CTBC Financial Management College

CTBC Financial Management College

CTBC Financial Management College

Johdanto

YRITYS

CTBC Taloushallinto College rahoitettiin vuonna 2015 CTBC Financial Holding Company, on yksi suurimmista yksityisessä omistuksessa pankki Taiwanissa, ja keskitymme aloilla pankki-, rahoitus- ja hallinta. Ottaa CTBC Financial Holding meidän teollisuuden kumppani, College merkitään kokonaisuudessaan käytännön oppimiseen ja opettamiseen lähestymistapa sisällyttämällä tietoa ja käsitteitä käytännön kokemuksia tiedekunnan pankki- ja rahoitusalalla.

Olemme boutique kauppakorkeakoulu etsii Tainan, historiallinen eteläisen kaupungin Taiwanissa. Tuella pankkisektori opiskelijamme tarjotaan oppimisen tilaisuuden asettua koti- tai ulkomaan ulostulon pankin, ja muut ensisijaiset kauppakorkeakouluissa maailmassa.

opetusohjelmia

Department of Banking and Finance korostaa käytännön sovelluksia ja monialaisen integraation, jonka tavoitteena on kehittää opiskelijoiden tulevaan pilaria harjoittajien rahoituksen. Department of Business Administration pyrkii viljellä liiketalouden ammattilaisten kehittämällä opiskelijoiden itsenäistä ajattelua, ammattitaito ja innovaatio, ja kyvyt käsitellä kansainvälisiin ja ulkoasioista.

Graduate School of Financial Management keskittyy tutkimusmenetelmiä, käytännön ja ammattitaitoa, ja tapauskohtaisen analyysin kykyä edistää kansainvälistä johdon ammattilaisia ​​rahoitus.

Merentakaisten koulutusohjelma

Työskentelystä eri kärkikastiin kauppakorkeakouluissa ympäri maailmaa, College tarjoaa sponsoroinnin päteviä opiskella ulkomailla maksimoida oppimisen tehokkuutta sekä oppimisen eri kulttuurien ja pankkialan muissa maissa.

Scholarship ja Grant

Liity kielen ja kulttuurin vaihto-ohjelma ja puhu äidinkieli ystävystyä Taiwanin opiskelijat. Olemalla vuorovaikutuksessa paikallisten opiskelijoiden, annamme opetusta luopumista, vapaa kampuksella asuntola ja ateriat lukukausittain.

Kansainväliset opiskelijapalvelut

Mandarin Lessons

Uskomme oppimaan uuden vieraan kielen on välttämätöntä parantaa opiskella ulkomailla kokemusta, joten tarjoamme ilmaisen Mandarin oppitunteja kaikille kansainvälisille opiskelijoille.

Kampuksella makuusalissa

Äskettäinen-kalustettu opiskelija asuntola tarjoaa Internet, AC, ja yksittäiset kylpyhuone jokaisessa huoneessa. Myös julkisia pestä pyykkiä ja seurusteluun opiskelijoiden käyttöön.

ura Consulting

CTBC pyrkii viljellä kansainvälisten rahoituslaitosten asiantuntijoita CTBC rahoitusalan holdingyhtiö ja sen 106 kansainvälistä myyntipisteistä Yhdysvalloissa, Japanissa, Indonesiassa, Filippiineillä, Hong Kong, ja muissa maissa. Taloudelliset ura konsultointi- ja haastattelun asian palvelut tarjotaan kansainvälisiä opiskelijoita kehittämään heidän urakehityksensä ja inspiraatiota.

Sijainnit

Sijainnit
  • Tainan

    No. 600, Section 3rd, Taijiang Boulevard, Annan District, Tainan, 709, Taiwan, , Tainan

    • youtube
    • facebook
    • instagram

Kysymyksiä