Keystone logo
Cornell SC Johnson College of Business, Cornell University Executive MBA Americas
Cornell SC Johnson College of Business, Cornell University

Executive MBA Americas

0 Months

Englanti

Osa-aikainen

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Etäopiskelu, Kampuksella

* Opintojakson kokonaismäärä ja arvioidut kustannukset

Apurahat

Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi

Johdanto

Sinun viikonloppu, kaupunki - ansaitse Ivy League MBA lähellä kotia.


Executive MBA Americas -ohjelma on räätälöity vastaamaan sellaisten ammattilaisten tarpeita, jotka haluavat edistää uraansa keskeyttämättä niitä. Ansaitse MBA-kursseja joka toinen lauantai ja sunnuntai paikallisen kaupungin luokkahuoneessa.


Mikä tekee Executive MBA Americas -ohjelmasta erilaisen?

Sen kansainvälinen luokkahuone ja verkosto. Yhdistä luokkatovereihin kaikkialla Pohjois- ja Etelä-Amerikassa suorana vuorovaikutteisena videoneuvotteluna, kun osallistut henkilökohtaisiin luokkiin kaupungin kohortin kanssa.

Amerikka on todella maailmanlaajuinen ohjelma, joka edistää urasi ja parantaa johtajuutta. Tämä Executive MBA-ohjelma on tarjolla yhteistyössä Smith School of Businessin kanssa Queen's Universityssä. Täydennät kurssejasi 17 kuukauden ajan ja ansaitset kaksi MBA-tutkintoa: yhden Cornellin yliopistosta ja yhden Queen's Universitystä.


Opetussuunnitelma ja akateemikot

Johnsonin Executive MBA Americas -ohjelma tarjoaa integroidun ja jaksotetun yleisen hallinnan opetussuunnitelman, joka on yhdistetty räätälöityihin hankkeisiin ja tapauksiin. Kursseissa keskitytään johdon perusteisiin, strategiseen ajatteluun, yrittäjyyteen, johtamiseen ja muihin. Teet myös uuden hankkeen tai konsultointiprojektin ja tiimipohjaisen maailmanlaajuisen liiketoimintaprojektin kansainvälisellä paikalla.


Opiskelijakokemus

Joka toinen viikonloppu, voit osallistua luokassa ikäisensä kanssa kaupungin paikallisen kokoushuoneessa. Samalla saat yhteyden luokkatovereihin viidessä maassa videoneuvottelutekniikan avulla - luokkia opetetaan elää Cornellin kampuksella. Teet vuorovaikutusta luokkatovereiden ja professorien kanssa, kysytte kysymyksiä, täydennät breakout-istuntoja ja työskentelet kurssimateriaalin kautta tiiminä.


Syvällisiä kursseja ja verkostoitumismahdollisuuksia varten kaikki kohortit yhdistyvät kolmeen asuinpaikkaan. Nämä istunnot jaetaan Cornellin ja kuningattaren yliopistokampuksille.


Aloituspäivä: kesäkuu 2020
Kesto: 17 kuukautta
Hinta: 148 890 dollaria - Kokonaisopetus ja arvioidut kulut ohjelman kestolle
Määräaika: Rolling
Sijainti: Valitse kaupungit

Ohjelman pääsyvaatimukset

Osoita sitoutumistasi ja valmiutesi menestyä kauppakorkeakoulussa suorittamalla GMAT-koe – yleisimmin käytetty pääsykoe, joka mittaa kriittistä ajattelua ja päättelykykyäsi.

Lataa GMAT-minivisa saadaksesi yleiskuvan kokeessa olevista kysymyksistä.

Tietoja koulusta

Kysymyksiä

Samanlaisia kursseja

  • Executive MBA
    • Porto, Portugali
  • Master of Business Administration (MBA)
    • St. Cloud, Yhdysvallat
  • Master of Business Administration
    • Melbourne, Yhdysvallat