Keystone logo
Copenhagen Business School Kööpenhaminan kokopäiväinen MBA
Copenhagen Business School

Kööpenhaminan kokopäiväinen MBA

Copenhagen, Tanska

1 Years

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Request earliest startdate

DKK 330 000

Kampuksella

Apurahat

Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi

Johdanto

Ryhdy tulevaisuuden johtajaksi Kööpenhaminan MBA:n avulla.

Kööpenhaminan MBA haastaa sinut, muuttaa sinua ja parantaa ammatillista profiiliasi. Skandinaavisten arvojen, innovatiivisten ja kestävien liiketoimintakäytäntöjen sekä intiimien opetusmenetelmien pohjalta opit johtamaan ja muuttamaan yrityksiä ja vaikuttamaan.

Liity seuraavaan lahjakkaiden nuorten ammattilaisten luokkaan.

Miksi valita Kööpenhaminan MBA?

 • Yli 90 % kansainvälisiä opiskelijoita
 • Erinomaiset MBA-tutkinnon jälkeiset viisumi- ja työmahdollisuudet
 • Pieni luokkakoko ja intiimi oppimisympäristö
 • #26 European Business Schools (Financial Times 2021)
 • Maailmanlaajuisen MBA-sijoituksen TOP 100 (Financial Times 2021)
 • #24 Global MBA (QS 2022)

Ansaitse MBA skandinaavisella tavalla.

Pyrimme antamaan hakemuksista palautetta ja arviointia jatkuvasti.

Kööpenhaminan MBA:n kautta saat kansainvälisesti tunnustetun tutkinnon, jota arvostetaan kaikkialla maailmassa. Mutta enemmänkin, saat kriittisen käsityksen ihaillusta skandinaavisen liiketoimintamallin – mallista, joka ylpeilee eettisestä päätöksenteosta, sosiaalisesta vastuustaan ja vihreästä agendastaan.

Miksi valita CBS MBA-tutkimukseen?

MBA Kööpenhaminassa on sijoitus tulevaisuuteen. Opiskelu maailmankuulussa yliopistossa, kuten CBS, joka asettaa vastuullisen johtamisen etusijalle, muuttaa sinut ja valmistaa sinut tulevaisuuden tarpeidemme kaltaiseksi johtajaksi. Uppoamalla Kööpenhaminan kaltaiseen vihreään, innovatiiviseen ja edistykselliseen kaupunkiin varmistat, että saat kaiken irti vuodestasi sekä luokkahuoneessa että sen ulkopuolella.

CBS on yksi eksklusiivisten kauppakorkeakoulujen joukosta maailmanlaajuisesti, ja niillä on kolminkertainen kansainvälisten akkreditointien kruunu: AMBA, EQUIS ja AACSB. Se on arvostettu kunnia, jota emme ota kevyesti.

Liity monipuoliseen opiskelijavalikoimaan

Aloita verkostosi rakentaminen heti ensimmäisestä päivästä lähtien, kun opit tuntemaan uusia luokkatovereitasi. Kokoamme tarkoituksella yhteen lahjakkaita nuoria ammattilaisia eri taustoista, toimialoista ja kansallisuuksista, koska se kaikki lisää oppimiskokemuksesi rikkautta. Se tarjoaa sinulle upean globaalin näkemyksen ja arvokkaan kansainvälisen verkoston tulevaisuutta varten.

Intiimi oppimisympäristö

Tarkoituksenmukaisesti pienillä luokkakooilla sinulla on aikaa loistaa, aikaa tutkia ymmärrystäsi asioista ja mahdollisuus ilmaista mielipiteesi tukevassa yhteisössä. Maailmanluokan opetushenkilöstömme työskentelee tiiviisti kanssasi ja inspiroi sinua hyödyntämään lahjakkuuttasi ja potentiaaliasi.

Tuki ja mentorointi menestykseen seuraavassa vaiheessa

Muuta kunnianhimosi saavutukseksi. Haluatpa sitten työskennellä strategisemmalla tasolla aikaisemmalla toimialallasi tai haluat tutkia uramuutosta, hyödyt pitkäaikaisista yhteyksistämme tanskalaiseen liike-elämään ja moniin kansainvälisiin yrityksiin. Löydät runsaasti mahdollisuuksia olla vuorovaikutuksessa potentiaalisten työnantajien kanssa MBA-tutkimuksesi aikana, ja henkilökohtainen MBA-uratiimimme innostaa, sitouttaa ja valmentaa sinua joka vaiheessa.

Lokakuun 2022 otto

Tulevat hakuajat:

 • 10. tammikuuta 2022, 10. huhtikuuta 2022, 10. kesäkuuta 2022 (EU:n ulkopuoliset ehdokkaat)
 • 10. heinäkuuta 2022 (Yhdysvaltalaiset ehdokkaat)

Pyrimme kuitenkin antamaan hakemuksista palautetta ja arviointeja jatkuvasti.

MBA-kokemuksesi

Tarkastelemme ja mukautamme jatkuvasti ohjelmaamme luodaksemme arvokkaan MBA-opiskelukokemuksen, joka antaa sinulle luottamusta tehdä jälkesi yritysmaailmassa. Emme opeta sinulle vain teoriaa, vaan annamme sinulle runsaasti mahdollisuuksia soveltaa sitä käytäntöön tosielämän skenaarioissa varmistaen, että saat kaiken irti MBA-matkastasi.

Kööpenhaminan MBA-kokemus

Edistystä tapahtuu, kun kohtaat haasteita, ja siksi sinua testataan monin eri tavoin heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Työnnämme sinut pois mukavuusalueeltasi ja rohkaisemme sinua ajattelemaan luovasti, reflektoimaan sisäänpäin ja innovoimaan – kaikki taidot, joiden uskomme olevan tärkeitä tulevan menestyksen kannalta.

Valmistaudu avaamaan itsesi mahdollisuuksille ja tekemään yhteistyötä ympärilläsi olevien kanssa, niin menestyt nopeasti monipuolisessa lahjakkaiden, sitoutuneiden ja kokeneiden kansainvälisten opiskelijoiden yhteisössämme.

Ohjelman rakenne

Kööpenhaminan MBA-opetussuunnitelmaa opettavat yhden intensiivisen vuoden aikana maailmanluokan luennoitsijat ja liike-elämän asiantuntijat, jotka edistävät epävirallista oppimisilmapiiriä pienillä luokkakooilla. Tulet kohtaamaan erilaisia opetustyylejä, kuten luentoja, vierailevia puhujia, tapaustutkimuksia, mukaansatempaavia kokemuksia ja ryhmätyötä.

Kestävä johtaminen on keskeinen teema, ja huomaat pohtivasi tätä ohjelman edetessä.

Ydinkurssiesi ohella osallistut johtajuuden löytämisprosessiin, joka on suunniteltu auttamaan sinua löytämään henkilökohtainen johtamistyylisi. Henkilökohtaisen uramoduulimme avulla tunnistat tavoitteesi ja kuinka pääset niihin. Advisory Board -ohjelman avulla voit soveltaa uusia MBA-taitojasi käytäntöön neuvomalla aloittavaa yritystä ja auttamalla yritystä kasvamaan. Päätät MBA-vuoden integroidulla strategiaprojektillasi, jonka avulla voit herättää koko MBA-taitosi henkiin.

Miten sinua arvioidaan

Kurssin arviointi vaihtelee, mutta se sisältää tyypillisesti kotitehtäviä sekä kirjallisia ja suullisia kokeita. Testatussa materiaalissa on sekoitus teoriaa ja käytäntöä, joka kattaa keskeisen akateemisen työn ajankohtaisiin asioihin. Integroitu strategiaprojekti huipentuu ryhmätyöhön, henkilökohtaiseen opinnäytetyön puolustamiseen ja esittelyyn yritykselle.

Mitä opiskelet

Kööpenhaminan MBA-opetussuunnitelma on suunniteltu vähitellen kehittämään taitojasi ja tietojasi vuoden aikana testaten ja haastaen sinua matkan varrella.

Tarjoamme myös viikon pituisen valinnaisen pre-MBA-kurssin, jonka avulla pääset perehtymään lukuisia murskattavia bisnesaiheita, olitpa sitten humanistista taustaa tai olet vain vähän harhautunut.

Mukauta MBA:ta

Voit viedä MBA-tutkintasi (ja urasi) haluamaasi suuntaan, kun päätät opiskella syvällisesti yhtä neljästä avainalueesta, keskittymistä.

Tee MBAstasi omasi

Peruskurssien lisäksi sinut kutsutaan sukeltamaan syvemmälle alueelle, jota pidät erityisen kiinnostavana tai koet hyödyttävän uraasi. Valitse neljästä keskittymästä: Digitalisaatio, Yrittäjyys, Talous tai Hallinto ja kestävä kehitys – kaikki tärkeät aiheet tulevaisuuden johtajalle.

Lisäksi nämä pitoisuudet jaetaan Executive MBA -opiskelijoidemme kanssa, jolloin voit laajentaa verkostoasi edelleen.

Tutustu alla oleviin pitoisuuksiin saadaksesi lisätietoja niistä.

Pitoisuudet

Digitalisaatio

Tarjoaa sinulle käytännöllisiä työkaluja muuttaaksesi digitaalitaloutta.

Opi omaksumaan innovaatiot ja valjastamaan digitaalisen teknologian mahdollisuudet strategisen ajattelusi pohjaksi ja muuttamaan kaikkia liiketoiminta-alueita.

Keskustelet häiriöiden uhista, uusista markkinoille tulijoista ja globaaleista alustayrityksistä sekä opit käyttämään dataa tietä eteenpäin, kuinka motivoida ja johtaa digitaalista työvoimaa sekä toimia vahingon ehkäisemiseksi ja hallitsemiseksi. kaltaisia kyberhyökkäyksiä suuriin yrityksiin viime vuosina.

Kurssiesimerkkejä: digitaaliset alustat, innovaatiostrategiat digitaalisessa maailmassa, digitaalisen työvoiman hallinta, digitaaliset toimitusmallit

Yrittäjyys

Arvokkaita työkaluja aloitteleville ja muutoksen edessä oleville vakiintuneille yrityksille.

Ymmärrä yrittäjyysmatkan keskeisiä näkökohtia sekä kehyksiä ja menetelmiä, jotka auttavat hallitsemaan väistämätöntä epävarmuutta.

Opit käyttämään suunnitteluajattelua yrittäjävisosi hahmottamiseen ja kartoittamiseen sekä arvovetoisen liiketoimintamallin luomiseen, sidosryhmien sitouttamiseen prosessiin ja alustastrategian muokkaamiseen innovaatiosi ympärille. Käytämme soveltuvia, käytännönläheisiä projekteja ja käymme läpi yhteisiä haasteita innovaatiovetoisten start-up-yritysten kanssa yrittäjyyslaboratoriossa.

Kurssiesimerkkejä: Venture Creation: yrittäjyysprosessi, alustan häiriöt ja alustapohjaiset liiketoimintamallit, Entrepreneurship-Lab, resurssit laajentamiseen: Ota yhteyttä innovaatioekosysteemiin

Rahoittaa

Ymmärrä, kuinka yritykset rahoittavat toimintaansa ja investointejaan samalla kun ne hallitsevat riskejä ja täyttävät sidosryhmiensä odotukset.

Tarkastellaan kuinka yrittäjät rahoittavat startup-yrityksiä ja miten organisaatiot keräävät varoja sekä järjestäytyneiden markkinoiden sisällä että ulkopuolelta; tapoja hallita strategisia ja taloudellisia riskejä; kuinka arvostat omaa tai toista yritystäsi; ja kuinka voit tarttua kansainvälisten rahoitusmarkkinoiden tarjoamiin mahdollisuuksiin.

Kurssiesimerkkejä: Pääoma- ja riskipääoma, strateginen riskienhallinta, arvostus ja yrityskaupat, kansainvälinen taloushallinto

Hallinto ja kestävä kehitys

Ymmärrä yrityshallinnon ja kestävän kehityksen merkitys tulevaisuuden johtajalle.

Selvitämme vahvan johtajuuden tarvetta yritystoiminnan riskien ja mahdollisuuksien ymmärtämisessä kestävän kehityksen aikakaudella; vaatimustenmukaisuuden hallinta ja eettisen lähestymistavan tärkeys; tarve suunnitella tuotanto- ja toimitusjärjestelmät kestävämmällä tavalla sekä tarve vipuvaikuttaa rahoitukseen ja investointeihin pitkän aikavälin liiketoiminnan panoksen laajentamiseksi kestävään talouteen.

Kurssiesimerkkejä: Johtaminen ja hallinto, vaatimustenmukaisuus ja riskienhallinta, kiertotalous ja kestävät toimitusketjut, kestävä rahoitus

Sinun urasi

Uran hallinta -kurssilla helpotamme työllistymismahdollisuuksia ja tuemme sinua työnhaussa.

Räätälöity urapalvelu

MBA-matkasi alusta lähtien hyödyt MBA-urapalvelustamme. Kurssi "Managing Your Career" on räätälöity, yksilöllinen matka, jonka avulla voit pohtia MBA:n jälkeisiä tavoitteitasi ja henkilökohtaisia vahvuuksiasi ja kykyjäsi sekä ihanteellista työtilannettasi ja aiempia kokemuksiasi.

Koko vuoden ajan voit kokea yritysvierailuja, toivottaa tervetulleeksi vierailevia puhujia ja osallistua tapahtumiin – jotka kaikki on suunniteltu auttamaan sinua saavuttamaan uratavoitteesi.

Henkilökohtainen uramentorisi

Osana sitoutumistamme uraasi esittelemme sinulle arvokkaan MBA Alumni -verkostomme, joka on Skandinavian suurin MBA-verkosto, joka tarjoaa sinulle lukuisia mahdollisuuksia olla vuorovaikutuksessa CBS MBA -alumnien kanssa sekä muodollisin että vähemmän muodollisin ehdoin.

Ja jos sinä, kuten monet valmistuneistamme, olet kiinnostunut pysymään Tanskassa MBA-tutkinnon jälkeen, yhdistämme sinut alumniin, joka on henkilökohtainen urasi mentorisi kolmannella kolmanneksella. Mentorisi ei ainoastaan auta sinua luomaan uratavoitteidesi saavuttamiseen tarvittavan suunnitelman, vaan he auttavat sinua ymmärtämään paremmin valitsemaasi alaa ja tarjoamaan arvokasta tietoa myös Tanskan työmarkkinoista.

MBAS-kollegasi

MBA-opiskelu on muutakin kuin teoriaa. Se kertoo ihmisistä, joita tapaat matkan varrella. Jos päätät opiskella MBA-tutkintoasi CBS:ssä, muodostat ainutlaatuisen ja arvokkaan verkoston, joka hyödyttää sinua paitsi kanssamme viettämäsi ajan, myös koko muun urasi ajan.

Pitkäkestoiset joukkovelkakirjat

Sinä ja kollegasi Kööpenhaminan MBA-opiskelijat jaat intensiivisen, haastavan ja palkitsevan kokemuksen luoden pitkäaikaisia siteitä rajojen yli. Kokemuksemme kertoo, että tästä on sinulle hyötyä paitsi tutkinnon suorittamisen aikana, myös monien vuosien ajan.

Pyrimme aina monimuotoisuuteen stimuloidaksemme dynaamista, innovatiivista ajattelua ja luodaksemme sinulle parhaan koulutuskokemuksen. Yli 90 % osallistujista tulee yleensä Tanskan ulkopuolelta, ja heillä on yleensä yli viiden vuoden työkokemus eri toimialoilta ja organisaatiotoiminnoilta, mikä tuo ainutlaatuisia liiketoimintanäkymiä luokkahuoneeseen.

Kaikki osallistujat ovat lahjakkaita, motivoituneita, älykkäitä henkilöitä, joilla on potentiaalia vaikuttaa globaaliin liikemaailmaan. Olemme varmoja, että sovit joukkoon.

Ole osa jotain erityistä

CBS MBA Alumni Society on kokopäiväisten ja Executive MBA -tutkinnon suorittaneiden verkosto. Verkosto kattaa yli 80 kansallisuutta ja yli 1 600 alumnia useilta eri toimialoilta. Seura kokoontuu säännöllisesti pysyäkseen ajan tasalla liiketoiminnan kehityksestä, laajentaakseen verkostoa ja yksinkertaisesti tuodakseen entisiä MBA-opiskelijoita yhteen.

Verkostoitumisen lisäksi MBA Alumni Society järjestää yritystapahtumia pitääkseen alumnit ajan tasalla korkeakoulujen ja liike-elämän viimeisimmistä trendeistä ja kehityksestä. Alumneilla on pääsy kirjaston resursseihin, ja monet sitoutuvat pysymään yhteydessä CBS-yhteisöön.

Alumnit pidetään ajan tasalla LinkedIn-ryhmämme, kuukausittaisen MBA Insight -uutiskirjeen ja Alumni Society -sivuston kautta. Kansainvälistä verkostoitumista varten meillä on alueellisia ryhmiä, joissa alumnit ohjaavat tapahtumia ja verkostoitumismahdollisuuksia.

Sijoitukset ja tunnustus

Olemme ylpeitä saadessamme olla yksi valituista kauppakorkeakouluista, joilla on akkreditointien "kolminkertainen kruunu". Tämä haluttu ero on jälleen yksi takuu siitä, että CBS:n MBA-tutkinto tunnustetaan, kunnioitetaan ja palkitaan maailmanlaajuisesti.

Laatuvakuutus

Kolminkertainen AACSB:n, AMBA:n ja EQUIS:n myöntämä akkreditointimme erottaa meidät kaikista muista Tanskan yliopistoista ja nostaa meidät maailman parhaan prosenttiosuuden joukkoon kauppakorkeakouluista. Olemme myös iloisia, että ACE ja PIMS Tanskassa ovat saaneet tunnustuksen sekä koulun että ohjelman laadusta. Jokainen akkreditointi on kuvattu lyhyesti alla. Saat lisätietoja vierailemalla vastaavilla verkkosivustoilla.

Kolminkertaisen akkreditoinnin lisäksi:

Kööpenhaminan MBA on 100 parhaan maailmanlaajuisen ohjelman joukossa arvostetussa Financial Times Global MBA Ranking 2021 -sijoituksessa. Copenhagen Business School on myös sijalla 30 eurooppalaisten kauppakorkeakoulujen joukossa Financial Times European Business School Rankingissa 2020 ja sijalla 64 maailmanlaajuisesti The Economist Which MBA -tutkimuksessa. ranking 2020. Kööpenhaminan MBA on myös 24. sijalla maailmanlaajuisesti 2020 QS MBA Rankingissa.

MBA-yhdistys, AMBA

Vuonna 2007 CBS:stä tuli ensimmäinen yliopisto Tanskassa, joka sai AMBA:n akkreditoinnin, mikä korosti sen kansainvälistä uskottavuutta ja asemaa. Maailmanlaajuisesti saatavilla olevien MBA-tutkintojen määrä on nyt tuhansia, mutta vain pieni osa niistä saavuttaisi akkreditoinnin, jos ne täytetään AMBA:n tiukkojen kansainvälisten kriteerien mukaisesti. MBA-yhdistyksen akkreditointi tunnistaa ohjelmat parhaiksi. Ruuhkaisilla ja monimutkaisilla markkinoilla AMBA-akkreditointi tarjoaa luotettavan luettelon huolellisesti testatuista ohjelmista ja varmistaa, että opiskelijoiden investoinnit palkitaan parhaimmalla saatavilla olevalla liiketoimintakoulutuksella.

European Quality Improvement System, EQUIS

CBS on ollut EQUIS:n akkreditoima vuodesta 2000. EQUIS-akkreditointi myönnetään kauppakorkeakouluille yleisen laadun perusteella ottaen huomioon kauppakorkeakoulun kansainvälistymisen tason. EQUIS arvioi laitokset kokonaisuutena. Se ei arvioi vain koulutusohjelmia, vaan kaikkia oppilaitoksen toimintoja ja alayksiköitä, mukaan lukien tutkimus, verkko-oppimisyksiköt, johtajien koulutus ja yhteisöllinen toiminta.

Association to Advance Collegiate Schools of Business, AACSB

Elokuussa 2011 CBS oli ensimmäinen koulu Skandinaviassa, joka sai AACSB-akkreditoinnin. Akkreditointistandardeja käytetään perustana arvioitaessa kauppakorkeakoulun tehtävää, toimintaa, tiedekunnan pätevyyttä ja panoksia, ohjelmia ja muita kriittisiä alueita. AACSB-akkreditointi varmistaa opiskelijoille ja vanhemmille, että kauppakorkeakoulu tarjoaa korkealaatuista koulutusta. Se myös varmistaa työnantajille, että AACSB-akkreditoidut kauppakorkeakoulusta valmistuneet ovat valmiita suoriutumaan ensimmäisenä päivänä. Lisäksi AACSB-akkreditointi tarjoaa monia etuja akkreditoitujen koulujensa tiedekunnalle ja henkilökunnalle houkuttelemalla laadukkaampia opiskelijoita, tarjoamalla enemmän tutkimusmahdollisuuksia ja mahdollistamalla maailmanlaajuisen tunnustuksen.

Global Alliance of in Management Education, CEMS

CEMS on johtavien kauppakorkeakoulujen ja monikansallisten yritysten strateginen liitto. Sen ensimmäinen tehtävä on asettaa maailmanlaajuinen huippuosaamisen standardi johtamisen maisterille ennen kokemusta. Vuonna 1988 Euroopassa perustettu CEMS on maailmanlaajuinen johtajien liiga pre-experience Master -markkinoilla, eikä sitä voi verrata jäsentensä maineeseen: 28 maailmanluokan akateemista oppilaitosta tekevät yhteistyötä yli 70 yrityskumppanin ja 4 kansalaisjärjestön kanssa. tarjota kansainvälisille jatko-opiskelijoille ainutlaatuinen sekoitus laadukasta koulutusta ja ammatillista kokemusta.

Partnership in International Management, PIM

PIM, Partnership in International Management, on johtavien kansainvälisten kauppakorkeakoulujen yhteenliittymä, joka perustettiin vuonna 1973. Jokainen jäseninstituutio edustaa korkeinta huippuosaamista yrityshallinnon ja johtamisen aloilla, osoittaa johtajuutta maantieteellisellä alueellaan ja suorittaa MBA- tai johtamisen tutkintoa vastaava tutkinto.

Pääsykriteerit

Vuoden sijoittaminen uraasi opiskelemalla MBA-tutkintoon on yksi tärkeimmistä päätöksistä, joita teet. Joten olemme varmoja, että sinulla on paljon kysymyksiä hienoimmista yksityiskohdista. Täältä löydät tietoa pääsykriteereistä, jotka auttavat sinua tekemään oikean päätöksen.

Kannustaa monimuotoisuutta, edistää kunnianhimoa

Emme etsi mitään tiettyä ehdokasprofiilia, mutta olemme joka vuosi ylpeitä voidessamme rakentaa luokan opiskelijoita, joilla on eri taustat, olipa kyseessä koulutus, ammatillinen, kulttuurinen, kansallinen, uskonnollinen tai sosioekonominen. Ja etsimme myös miesten ja naisten tasapainoa. Koska tiedämme, että saat parhaat tulokset, kun sinut haastetaan katsomaan asioita muiden kuin sinä itsestäsi poikkeavien näkökulmista.

Motivaatiosi ja arvosi ovat kuitenkin yhtä tärkeitä kuin taustasi, samoin kuin halusi olla aktiivinen osallistuja yhteistyöhön perustuvassa oppimisympäristössämme. Haluamme ymmärtää akateemisten saavutustesi ja kokemustesi takana olevaa henkilöä, joten kerro meille kiinnostuksen kohteistasi ja intohimoistasi sekä elämäsi tavoitteista.

Valintamenettely

Hakijat, joilla on tarvittava pätevyys, arvioidaan työkokemuksen, tutkijoiden, motivaation, suositusten ja muiden tekijöiden yhdistelmän perusteella. Haastatteluun kutsutaan.

Hakutoimikuntamme jäsen suorittaa haastattelun puhelimitse tai henkilökohtaisesti, vaikka suosittelemmekin vahvasti kansainvälisiä hakijoita tulemaan Kööpenhaminaan haastattelupäivään.

Hakijoille lähetetään sähköpostilla kutsu haastatteluun.

Kelpoisuusehdot

 • Kandidaatin tutkinto tai vastaava akateeminen tutkinto*
 • Vähintään 3 vuoden kokopäiväinen työkokemus valmistumisen jälkeen
 • Kilpailukykyinen GMAT-pistemäärä (luokan keskiarvo on 650) tai GRE-pisteet (luokan keskiarvo on 320)

Osana hakemustasi sinun on kirjoitettava 3 esseetä, toimitettava meille kaksi lähdettä ja lähetettävä opintosuoritusoteesi, CV ja GMAT/GRE sekä IELTS/TOEFL-pisteet. Sinut kutsutaan myös haastatteluun pääsylautakuntamme edustajan kanssa (katso lisätietoja alla kohdasta Haastattelun valintamenettelyt).

* HD / Graduate Diploma in Business Administration hyväksytty

Hakemusten määräajat

Meillä on vuoden 2022 hakuajan hakuajat ympäri vuoden: 10. tammikuuta 2022, 10. huhtikuuta 2022, 10. kesäkuuta 2022 (ei EU:n ehdokkaat) ja 10. heinäkuuta 2022 (EU-ehdokkaat) , mutta pyrimme antamaan palautetta ja arvioita hakemuksista jatkuvasti.

Opiskelijoiden suosittelut

"Kööpenhaminan MBA tarjosi mahdollisuuden sukeltaa pohjoismaiseen kulttuuriin, jossa alhainen hierarkia, yhteiskuntavastuu ja vastuulliset johtamistyylit ovat normaaleja. Tämän työkulttuurin omakohtainen kokeminen auttoi minua päättämään jäämisen ja työnhaun Tanska."Johannes Frank, luokka 2018, saksalainen, SimCorp, Tanskan liiketoimintaanalyytikko konsernin strategiasta ja yrityskehityksestä”Ohjelma tarjosi upean verkoston, joka auttoi minua siirtymään kansainväliseen rooliin. Arvostin myös valtavasti MBA-henkilökunnan ja henkilökunnan tukea ja huolenpitoa.Wynne Lewis, luokka 2017, Global Commercial Development Manager, Digital, Chr. Hansen

Pääsymaksut

Opetussuunnitelma

Rankingit

Uramahdollisuudet

Tietoja koulusta

Kysymyksiä

Samanlaisia kursseja