Keystone logo
Centria University of Applied Sciences

Centria University of Applied Sciences

Centria University of Applied Sciences

Johdanto

Centria University of Applied Sciences - yliopisto suurella sydämellä!

Tarjoamme opiskelijoille laajan valikoiman koulutusmahdollisuuksia, käytännönläheisiä opetusmenetelmiä ja hyvät yhteydet ammatilliseen maailmaan. Opiskeluympäristö on innovatiivinen, välittävä ja monikulttuurinen, ja opiskelijoita on ympäri maailmaa.

Tarjoamme kandidaatin ja maisterin tutkintoja tekniikan, liiketoiminnan, sosiaalityön, terveydenhuollon, musiikkipedagogiikan sekä humanististen tieteiden ja koulutuksen aloilla. Lähes 550 opiskelijaa valmistuu Centria -ammattikorkeakoulusta vuosittain. Joka vuosi noin 90 valmistuneista on kansainvälisiä opiskelijoita.

Opiskelijamme nauttivat läheisestä yhteisöstä ja lämpimästä ilmapiiristä, jossa opettajat ja henkilökunta ovat helposti tavoitettavissa. Opintoryhmät ovat pieniä, mikä varmistaa, että jokainen opiskelija saa oppimansa huomion. Tarjoamme myös opinto- ja uraohjausta kaikille Centria opiskelijoille.

Tarjoamme useita suomen- ja englanninkielisiä koulutusohjelmia kampuksillamme Kokkolassa, Pietarsaaressa ja Ylivieskassa. Opettajamme ovat aina valmiita juttelemaan ja auttamaan, ja yritämme tukea opiskelijoitamme myös monella muulla tavalla. Centria ammattikorkeakoulussa opiskelu on erittäin monipuolista ja luentoja järjestetään sekä luokkahuoneissa että etänä. Opetus on hyvin käytännöllistä ja työpajoja ja projekteja käytetään laajasti oppimismenetelminä, joiden avulla opiskelijat saavat realistisen otteen opetettavista teemoista. Jokaisessa ohjelmassa tehdään yritysvierailuja, jotka tarjoavat opiskelijoille hyvän käsityksen todellisesta työelämästä ja auttavat opiskelijoita rakentamaan verkostojaan mahdollisten työnantajien kanssa.

Mitä me tarjoamme:

 • Innostava opiskeluympäristö
 • Pienet tutkimusryhmät
 • Tiivis opiskelijayhteisö
 • Käytännön suuntautuneet opinnot: projektit ja työpajat
 • Upea kansainvälinen ja huolehtiva ilmapiiri
 • Erinomaiset yhteydet työelämään
 • Yrityksen vierailut
 • Kampukset henkeäsalpaavan luonnon ympäröimänä
 • Ystävällisiä ihmisiä ympäri
 • Turvallinen oppimisympäristö

Centria tutkimus- ja kehitystoiminta

Centria T & K on tunnistettu yhdeksi instituution vahvuuksista ja sen menestys on tunnustettu valtakunnallisesti!

T & K -toimintamme kolme pilaria ovat tutkimus- ja kehityshankkeet, kehityspalvelut ja koulutuspalvelut. T&K: n tavoitteena on auttaa yrityksiä ja paikallista teollisuutta lisäämään kilpailukykyään ja tietämystään.

Arvostamme tiivistä yhteistyötämme yritysten, julkisen sektorin ja yhteisöjen kanssa. Hyödynnämme aina parhaamme osaamistamme, asiantuntijatiimiämme ja käytössämme olevia erilaisia kehitysympäristöjä vastaamaan asiakkaidemme tarpeita. Meillä on vahva vuorovaikutus tutkimuksen ja koulutuksen välillä, ja mahdollisuuksien mukaan otamme opiskelijat mukaan T & K -toimintaamme.

Pääsymaksut

Soveltamisjakso

Seuraava hakuaika englanninkielisiin koulutusohjelmiin järjestetään 03.01.2024 välisenä aikana. - 17.01.2024.

Apurahat ja rahoitus

Sijainnit

 • Kokkola

  Centria University of Applied Sciences Talonpojankatu 2 67100 Kokkola Finland, FIN-67100, Kokkola

 • Ylivieska

  Vierimaantie 7, 84100, Ylivieska

  • Jakobstad

   Campus Allegro, Runeberginkatu 8, 68600, Jakobstad

   Kysymyksiä