Keystone logo
CEI Escuela de Diseño y Marketing MBA digitaalisen liiketoiminnan ja digitaalisen markkinoinnin alalta
CEI Escuela de Diseño y Marketing

MBA digitaalisen liiketoiminnan ja digitaalisen markkinoinnin alalta

12 Months

Espanja

Täysaikainen

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 4 950 / per year *

Sekoitettu

* tutustu tarjouksiin ja ehtoihin verkkosivustolta cei.es

Johdanto

Digimarkkinoinnin MBA on tarkoitettu kaikille digitaalisen markkinoinnin, liikkeenjohdon ja yrittäjyyden maailmasta kiinnostuneille. Tämän MBA:n suorittaminen ja noudattaminen ei vaadi aiempaa tietoa tai pätevyyttä.

MBA-sisältö

Yhä useammat yritykset tarvitsevat ammattilaisia, jotka pystyvät hallitsemaan tai ohjaamaan jatkuvaa digitaalista muutosta, jossa elämme, ja vastaavasti yhä useampi on yrittäjää, joka haaveilee oman yrityksen tai uuden yrityksen perustamisesta.

CEI: n digitaalisen liiketoiminnan ja digitaalisen markkinoinnin MBA-tutkimuksen tavoitteena on kouluttaa yritysten tai yrittäjien tulevia johtajia hyvin käytännöllisen, konkreettisen ja tehokkaan koulutuksen avulla, jonka tavoitteena on, että opiskelijat pystyvät koulun päättyessä hallitsemaan syntymää ja / tai muutosta joita yritykset vaativat nykyisessä kaltaisessa digitaalisessa maailmassa. Uudet digitaaliset liiketoimintamallit, digitaalisen markkinoinnin perusteet, paikannus ja verkkoanalytiikka, kilpailu- tai kapealla strategiat, Lean-käynnistys, sosiaalisten verkostojen ammattimainen hallinta, suunta ja johtajuus, verkkotaloudet, yrittäjyys ovat joitain avainkohtia, joihin käsittelemme.

Kattava ohjelma, joka kattaa kaikki liiketoiminnan ja digitaalisen markkinoinnin alat ja jolla on kaksi tavoitetta: jotta opiskelija ei lannistu ja että hänestä tulee johtaja, joka osaa luoda, johtaa tai johtaa menestyviä digitaalisia yrityksiä.

yksityiskohtaiset

Henkilökohtaisesti tai verkossa: voit suorittaa digitaalisen markkinoinnin MBA-tutkinnon henkilökohtaisesti Madridissa tai Sevillassa tai opiskella sitä verkossa. Online-moodia opetetaan aina suorana (livenä), vaikka näiden tallennettujen luokkien arkistoa ylläpidetään opiskelijoiden pyynnöstä. Opiskelijoilla on myös Googlen kehittämä tehokas ja intuitiivinen virtuaalikampus, jonka avulla he voivat osallistua kursseille ja omaan koulutukseen päivittäin.

Opiskelijoiden lukumäärä

Suurimmassa luokkahuoneessa CEI: ssä on 15 henkilöä ja pienimmässä 8 opiskelijaa, ja 10 hengen ryhmät ovat normaalit. Ryhmän avaamiseen tarvitaan vähintään 4 opiskelijaa.

Ohjelman lukukausimaksu

Tietoja koulusta

Kysymyksiä