Keystone logo
Central China Normal University

Central China Normal University

Central China Normal University

Johdanto

Kaupungissa Wuhan, pääkaupunki Hubein maakunnassa ja merkittävä keskus kuljetus Kiinassa, Keski-Kiinassa Normal University on keskeinen kattava yliopisto suoraan hallinnon Kiinan opetusministeriö. Viehättävä kampus on yli 2000 Mu (330 eekkeriä) lepää Guizi Hill, joka rajoittuu South Lake. Yhtenä yliopistojen luettelossa 211 National Education ensisijaisen hankkeen, Keski-Kiinassa Normal University on erittäin tunnustettu tärkeäksi pohja viljelylle loistava kykyjä maan sekä ylivoimainen koulutuskeskus erinomaisen opettajien korkea-oppimisen laitosten ja korkea kouluissa.

Meidän yliopisto on ensimmäisiä oppilaitosten Kiinassa oikeus tarjota tohtorin ja jatkotutkintojen, arvioida ja antaa otsikot professori, dosentti ja myös tohtorin valvoja, ja on jo luotu täysin ja optimoitu kehittyneitä koulutusjärjestelmää perustutkintoa ja jatko-ohjelmia , mistä tohtorin ja post doc-ohjelmia, ja täysi-aika aikuiskoulutusohjelmissa.

Tutkimuksemme vahvuus on todistamassa jatkuva kasvu vuosi vuodelta. Kansallinen yhteiskuntatieteellistä tutkimusta työn CCNU sijoittuu top 10 kolmena peräkkäisenä vuotena, ja sen yhteiskuntatieteellisen tutkimuksen työtä opetusministeriön sijoittuu top 6 yhtäjaksoisesti neljä vuotta. Sijoitus No.8 neljännen Social Science Keskeiset Scientific Tulos Award, sarja Tutkimuksemme tulokset ovat voittaneet palkintoja, kuten kaksi nyrkki palkinnot Natural Science Award Kiinan opetusministeriön ja kuusi ensimmäistä palkintoa Hubein maakunnan Natural Science Award.

Olemme luoneet läheiset suhteet moniin keskeisten yliopistojen ja tutkimuslaitosten ja ovat suorittaneet koulu-to-koulun vaihtoa ja laajaa akateemista yhteistyötä yli 100 yliopistoa yli 70 maissa, kuten Yhdysvalloissa, Kanadassa, Saksassa, Japanissa, Venäjällä, Ranskassa, New Seelanti, Australia, Etelä-Korea, ja Vietnam. Ulkomaiset asiantuntijat ja opettajat ovat säännöllisesti kutsuttu opettamaan yliopistossa. Viime vuosina opettajat Yliopiston ovat jatkuvasti lähetetty ulkomaille lisätutkimuksia, joista suurin osa on palannut kotiin tulee selkäranka omassa opetuksen ja tutkimuksen alalla hyvä määrä heistä ovat aktiivisia kansainvälisen akateemisen puhujakorokkeelle ja ovat tehneet ihailtavaa maksuja tieteen, teknologian, kulttuurin ja koulutuksen vaihtoa Kiinan ja muiden kansojen ympäri maailmaa.

Sijainnit

  • Wuhan

    NO.152 Luoyu Road, 430079, Wuhan

    Kysymyksiä