Keystone logo
Business School Sao Paulo Executive MBA (Englanti)
Business School Sao Paulo

Executive MBA (Englanti)

São Paulo, Brasilia

22 Months

Englanti

Request pace

Request application deadline

Mar 2025

Request tuition fees

Kampuksella

Apurahat

Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi

Johdanto

Executive MBA (Englanti)

Business School São Paulo Executive MBA on ohjelma, joka yhdistyy moderni hallintatyökalut - joissa ja integroida kaikilla liiketoiminta-alueilla - kehityksen kanssa johtamisen taitoja, joita olisi hallittava kaikki modernit johtajille.
Lisäksi on tärkeää analyyttisiä välineitä, johtamistaitoja ovat välttämättömiä tässä monimutkaisessa ympäristössä. Siten EMBA tarjoaa erityinen moduuli, joka sisältää valmennuksessa sekä työpajoja että työtä osaamista ja taitoja vaaditaan nykyaikainen johtaja, kuten tehokas viestintä ja tiimityö.

&nbsp

Kurssi kestää 22 kuukautta, kuuluu säännöllinen tieteenaloja, intensiivisiä työpajoja, liike pelejä, jotka yhdistävät tietoa ja vahvistaa oppimista, luentoja markkinoiden asiantuntijoita, ja Leadership Development Program, erityinen moduuli johtajuutta.


Ohjelma on rohkea ja dynaaminen, jossa istuntoja, jotka sisältävät teoriaa ja käytäntöä, helpottaa professoreita, jotka yhdistävät akateeminen tausta vankka kokemus liike-elämässä. BSP edistää oppimista käyttämällä useita erilaisia ​​menetelmiä, kuten tapauksessa keskusteluja, pelejä ja simulaatioita, työpajoja ja keskusteluja, aina vaativaa eniten opiskelijoiden taitoja.


Kansainvälinen moduuli Sawyer Business School - Suffolk University, Boston - USA, sijalla 15. paras Executive Education Program USA Princeton Review. Aikana 2 viikkoa Bostonissa, tämä moduuli on suunniteltu erityisesti opiskelijoille, antaa kansainvälinen näkökulma tiettyjä aiheita, jotka ovat tällä hetkellä haaste ammattilaisille.

&nbsp


Kenen tulisi osallistua


Ammattilaisille hallinnan kokemus, Englanti kielitaito ja tavoitteena saada strategista ajattelua, johtamistaitoja ja tietoa parhaista käytännöistä useilla toimialoilla ja markkinoilla, saavuttamiseksi korkean tason tehtävissä yrityksissä maailmanlaajuisesti.Ohjelman johtaja:


Fernando M. Rodrigues Marques


Pitää tohtorin tutkinto Energia (USP), Master Degree in Business Administration (COPPEAD / UFRJ), MBA (BSP) ja kandidaatin tutkinto Business Administration (FGV). Hän on työskennellyt rahoitus-ja comptrollership alueet yhtiöiden kuten General Electric, Lotus Development Corporation (IBM), Accenture, INCO ja Gillette. Co-kirjan kirjoittaja "Contabilidade e Finanças para Não Especialistas", Pearson - Prentice Hall, 3rd Edition, 2010. Tällä hetkellä hän on MBA-ohjelmat johtaja BSP.

&nbsp

&nbsp

Miksi osallistua Executive MBA?

&nbsp

 • Oppimäärän Keskittyy Johtamistaitoja
  BSP Executive MBA on tarkoitus varmistaa, että opiskelijat hallitsevat erilaiset johtamis-ja johtamistaitoja vaaditaan innovatiivisia ja moderneja johtaja. Integroimalla johtajuuden käsitteitä, strateginen liikkeenjohto, luokka luentoja, tapaustutkimuksia, työpajoja ja liike pelejä, opiskelijat rikastuttaa tietämystään ja taitojaan dynaamisessa ja monitieteinen tavalla.
 • Kansainvälinen moduuli Sawyer Business School - Suffolk University - Boston - Yhdysvallat
  Klo Sawyer Business School opiskelijat saavat altistuminen joidenkin maailman johtava liiketoiminnan ajattelijat. Tämä erityinen ja yksinomainen tietenkin antaa opiskelijoille pääsyn uusimpia suuntauksia ja liikemaailman luoda aidosti kansainvälinen ja integroiva liiketoiminnan näkökulmasta. Tämä kurssi hioa kykyä ajatella globaalisti ja mahdollisimman tehokkaasti, että toimeenpaneva voi olla niin strateginen päätöksentekijä.
 • Leadership Development Program
  LDP tarjoaa opiskelijoille yhdistelmä yksittäisten & joukkueen valmennus ja työpajoja että kehittää edelleen viestintä ja johtajuus skills.This Ohjelman avulla opiskelijat voivat saavuttaa paremman suorituskyvyn tasolle, koska ne edistävät asemissa enemmän vastuuta niiden yritykset. Ohjelma perustuu: tehokkaaseen viestintään, henkilöstön kehittäminen, johtamistapoja ja strategiaa.
 • Monimutkaisuus hallinta
  BSP erikoisuus: tiede, joka selventää, miten käsitellä monimutkaisia ​​ilmiöitä, kanssa työkaluja ja uusia käsitteitä ja tapahtumia, jotka laajentavat miten voit analysoida tosiasiat ja tehdä päätöksiä.
 • Tiedekunnan jäsenten ammatillista uraa ja kansainvälinen akateeminen tausta
  BSP professorit ovat korkea akateeminen tausta yhdistettynä uraa sekä Brasilian ja kansainvälisiä yrityksiä. Korkea laatu tiedekunnan usein kiitosta BSP opiskelijoita. Tämä yhdistelmä tosielämän kokemuksia äänen teoreettinen käsite, tulokset dynaaminen istuntoihin ja tehokas siirto sovellettavaa tietoa tunneilla.

&nbsp

&nbsp

Sisäänkäynnille

Vaihe 1 - Rekisteröinti

 • Täytä sähköinen hakemuslomake.
 • Liitä ansioluettelosi
 • Kirjoita ja liittää essee aiheesta ehdottamista BSP.
 • Liitä yksi kirjeet suosituksen nykyisten tai aiempien työnantajien.

&nbsp

Vaihe 2 - alkukarsintakokeista

&nbsp

Matemaattinen ja looginen testit on suoritettava ennen henkilökohtaista haastattelua aikataulun rekisteröitymisen. Sinun pitäisi ottaa testin yksi kampuksilla at CAC (Ehdokas Osallistuja Center), maanantaista perjantaihin, välillä 08:30 ja 19:30 tai lauantaisin välillä 9:00-11:30. Odotettu omistettu testi on 1 tunti saapumisjärjestyksessä järjestelmään.

&nbsp

&nbsp

Vaihe 3 - Haastattelu

Haastattelu on ajoitettu päivämäärä vahvistaa rekisteröinnin vahvistuksen sähköpostitse päätyttyä vaiheen 1 vaatimuksia.

&nbsp

&nbsp

Vaihe 4 - tulokset sisäänkäynnille

&nbsp

Tulos sisäänkäynnille on ilmoitettava sen ehdokkaan sähköpostitse päätyttyä kaikki edelliset vaiheet. Hyväksytty ehdokkaat saavat ilmoittautumisen ohjeet ja linkit täydentäviä tietoja ja ilmoittautumislomake lataamista.

&nbsp

&nbsp

Vaihe 5 - Tehokas ohjelma Ilmoittautuminen

Hyväksytyt hakijan on toimitettava jäljennös seuraavat asiakirjat ja läsnä ehdokas Osallistuminen Center samalla kampuksella, jossa ohjelmaa on tarjolla:

&nbsp

 • Täytetty ilmoittautumislomake;
 • 1 Viime 3x4 valokuva;
 • Henkilökortti (RG ja CPF Brasiliassa) jäljennös;
 • Todiste osoite;
 • Oikeaksi todistettu jäljennös perustutkintoa ohjelma virallista selostukset;
 • Oikeaksi todistettu jäljennös perustutkintoa ohjelma Degree
 • Edellinen maksutositteita ensimmäisen erän tai maksaa suoraan CAC (Ehdokas Osallistuja Center) käyttämällä Visa tai MasterCard luottokorteilla

Ohjelman pääsyvaatimukset

Osoita sitoutumistasi ja valmiutesi menestyä kauppakorkeakoulussa suorittamalla GMAT-koe – yleisimmin käytetty pääsykoe, joka mittaa kriittistä ajattelua ja päättelykykyäsi.

Lataa GMAT-minivisa saadaksesi yleiskuvan kokeessa olevista kysymyksistä.

Tietoja koulusta

Kysymyksiä

Samanlaisia kursseja

 • Executive MBA (3 akkreditointia)
  • Geneva, Sveitsi
 • Global Executive MBA
  • Valbonne, Ranska
  • Belo Horizonte, Brasilia
  • + 6 lisää
 • Online Executive MBA yrittäjyydestä ja uusien yritysten kehittämisestä
  • Oxford, Yhdistynyt kuningaskunta