Keystone logo
Bryant University Graduate Kauppatieteiden maisteri (MBA): Yhden vuoden ohjelma
Bryant University Graduate

Kauppatieteiden maisteri (MBA): Yhden vuoden ohjelma

Smithfield, Yhdysvallat

1 Years

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 3 420 / per course *

Kampuksella

* luottotunnilta

Apurahat

Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi

Johdanto

Aloita urasi AACSB-akkreditoidun yhden vuoden MBA-ohjelman avulla

Ohjelmamme on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat siirtyä uralle. Opiskelijat päättävät erikoistua tai ansaita yleisen johtamistutkinnon, joten voit räätälöidä oppimisen kohti haluamaasi uraa.

Miksi jatkaa MBA-tutkimusta Bryantissa?

 • Suorita tutkinto yhden vuoden kokopäiväisessä opinnossa: Ohjelma kestää elokuusta elokuuhun.
 • Matkusta ulkomaille kokeilemaan luokkahuoneetunteja.
 • Rakenna ansioluettelosi konsultoinnilla ja muilla kokemuksellisilla oppimiskokemuksilla, jotka on upotettu opetussuunnitelmaan.
 • Rakenna ammatillinen verkostosi kohorttipohjaisen oppimisen ja alumniyhteyksien kautta. Etuajo / tyhjennys
125853_photo-1517245386807-bb43f82c33c4.jpg

Globaalit erikoistumiset

Sinulla on mahdollisuus erikoistua yhdelle neljästä alueesta: Business Analytics, Global Finance, Global Supply Chain Management tai International Business. Halutessasi voit yhdistää valinnaisia vaihtoehtoja General Management -vaihtoehtoon.

Tammikuussa osallistut Global Immersion Experience -tapahtumaan, jonka aikana sinä ja luokkatoverisi matkustat ulkomaille ja tapaat kansainvälisten yritysten ja / tai hallituksen päättäjien johtajia. Viime vuosien opiskelijat ovat matkustaneet Chileen, Panamassa, Kiinaan ja viimeksi Saksaan.

Kohortti / tutkimusryhmä-ero

Kaikki Bryantin yhden vuoden MBA-opiskelijat ovat kohortin jäseniä, jotka kulkevat koko ohjelman läpi saman ryhmän opiskelijoiden kanssa. Tämä vertaisryhmän yhteisö tarjoaa tukea ja kannustusta, ja siitä tulee ammatillisen verkostosi perusta.

Mitä hakemus sisältää?

Hakulomakkeen lisäksi sinun on toimitettava selvitys tavoitteista, nykyinen ansioluettelo, yksi tiedekunnan suositus, viralliset selostukset kaikista oppilaitoksista / yliopistoista, joissa olet käynyt, virallinen pisteet GMAT-ohjelmassa ja hakemusmaksu (luopuminen Bryantista) alumni). GMAT-luopumiskäytäntömme on täällä.

Onko kansainvälisille hakijoille erityisiä vaatimuksia?

Sinun on toimitettava TOEFL-pisteet, jos äidinkielesi ei ole englanti tai jos et ole suorittanut tutkintoa englanniksi opetetusta ohjelmasta. Lisäksi USA: n ulkopuolisten korkeakoulujen / yliopistojen tekstisi on käännettävä englanniksi ja muutettava 4.0-asteikkoon. ** Lopuksi, jos haet I-20-lukua, sinun on lähetettävä täytetty kansainvälinen opiskelijatodistus rahoituksesta.

** Sinun on myös toimitettava viralliset asiakirjat akateemiselta arviointitoimistolta, jotka osoittavat, että olet ansainnut Yhdysvaltain kandidaatin tutkintoa vastaavan tutkinnon.

Kuinka MBA-ohjelma sijoittuu muun muassa?

Bryant University kauppakorkeakoulu on akkreditoinut AACSB International - Association for Advance Collegiate Schools of Business. Bryant on yksi vain viidestä prosentista maailman korkeakouluista ja yliopistoista ansaita tämä arvostettu akkreditointi. Bryantin MBA sisällytettiin Princeton Review: n julkaiseman vuosittaisen oppaan "The Best 296 Business Schools" 2013 -julkaisuun.

tulokset

laitteisto

Tilamme arvioitiin keskimäärin "Erinomainen" tai "Erittäin hyvä" - 2018 tutkinnon suorittaneista.

Saatavilla

97% vastaajista suostui "Tiedekunnan jäsenet olivat valmiita työskentelemään kanssani". - Tutkinnon suorittaneiden 2018 tutkimus.

ryhmätyö

93% oli sitä mieltä, että MBA-rakenne edistää tiimityötä - 2018 tutkinnon suorittaneista.

opetus

MBA Yhden vuoden

 • 1,118 dollaria luottotunnilta

Global Immersion Experience -maksu

 • 1500 dollaria (matkamaksu opetuksen lisäksi)

Apurahat

Mahdollisten opiskelijoiden on jätettävä hakemus 30. huhtikuuta mennessä, jotta he voivat saada apurahoihin tai tutkinnon suorittamiseen tarkoitettuja apurahoja.

Tietoja koulusta

Kysymyksiä

Samanlaisia kursseja

 • Master of Business Administration (MBA)
  • St. Cloud, Yhdysvallat
 • Master of Business Administration
  • Melbourne, Yhdysvallat
 • Kokopäiväinen MBA
  • New Orleans, Yhdysvallat