Keystone logo
Boston University Questrom School of Business JOHTAVA MBA (EMBA)
Boston University Questrom School of Business

JOHTAVA MBA (EMBA)

Boston, Yhdysvallat

0 Months

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Kampuksella

Apurahat

Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi

Johdanto

Olemme erittäin ylpeitä Executive MBA -ohjelmastamme ja korkealaatuisesta koulutuskokemuksesta, jonka olemme toimittaneet viimeisten 33 vuoden aikana. EMBA on edelleen yksi Questromin lippulaivaohjelmista. Opiskelijamme lähtevät ohjelmasta erittäin tyytyväisinä, ja alumniimme hämmästyttää meitä edelleen saavutuksillaan ja vaikutuksillaan liike-elämään ja yhteiskuntaan. Tämän sanottuaan akateemisen johtamiskoulutuksen markkinat muuttuvat edelleen nopeasti.

EMBA-tiimimme on ahkerasti analysoimassa näitä muutoksia informoidakseen uudelleensuunnittelua ja uudelleensijoittamista markkinoilla. EMBA-ohjelman luonteen vuoksi on välttämätöntä ohittaa tämä valintakierros ymmärtääksesi ja onnistuneesti toteuttamalla nämä ohjelman parannukset kokonaan. Aiomme palata parannetulla ja optimoidulla tarjonnalla tulevaisuudessa.

Olet onnistunut johtaja. Sinulla on urasi radalla ja juoksu hyvin. Asiat etenevät oikeaan suuntaan. Mutta sinusta tuntuu, että tarvitset jotain enemmän. Lisää tietoa. Enemmän näkökulmaa. Lisää tietoa.

Boston University Executive MBA (BU EMBA) tarjoaa kaiken tämän ja sen ulkopuolella. Yli 22 kuukauden ajan opiskelet monipuolisen kohortin kanssa Questrom School of Business -yrityksessä, jotka ovat yhtä innokkaita kuin sinäkin täyttämään yritystietojen aukot ja kehittämään taitoja ylemmän johdon tasolla. Opit luettelostamme maailmanluokan professoreista, jotka opettavat ainutlaatuisen, integroidun opetussuunnitelmamme. Laajennat globaalia näkökulmaasi ulkomailla. Löydät uuden itseluottamuksen. Ennen kaikkea edistät urasi.

Tietoja koulusta

Kysymyksiä

Samanlaisia kursseja

  • Executive MBA yritysinnovaatioissa
    • Trieste, Italia
  • Master of Business Administration (MBA)
    • St. Cloud, Yhdysvallat
  • Master of Business Administration
    • Melbourne, Yhdysvallat