Keystone logo
BMI Business School Istanbul

BMI Business School Istanbul

BMI Business School Istanbul

Johdanto

BMI harmonisoi koulutusohjelmissaan akateemisen/teoreettisen tiedon käytännön kokemuksen kanssa yritysmaailmasta ja visionäärisen näkökulman menestyneiltä johtajilta ja johtajilta. Tällä tavalla osallistujat voivat laajentaa näkökulmaansa, tarkastella liiketoimintatapojaan ja parantaa johtamisnäkemyksiään. Yrityksessä, jossa on johtavia yliopistoja, instituutioita ja kouluttajia sekä inspiroivia yritysjohtajia, konsultteja ja johtajia, BMI seuraa tiiviisti yritysmaailman koulutustarpeita ja tarjoaa oppimis- ja kehitysohjelmia, jotka vastaavat yksilöiden tämän päivän ja tulevaisuuden tarpeita. järjestöt.

BMI:llä on neljä pääosastoa ja kahdeksan akateemista yksikköä ohjelmiensa segmentointia varten, jotta voidaan tarjota oikeat ratkaisut erityisiin koulutus- ja kehitystarpeisiin. Koulutus- ja kehityspalveluidemme neljä pääosastoa ovat;

  • Avoin alusta (avoin ilmoittautuminen / lyhytaikainen, erikoistumiskurssit)
  • Executive Education (kehitysohjelmat keskitason ja huipputason esimiehille)
  • Summit & Conferences (C-Summit Series & Conferences and Meetings)
  • Räätälöidyt / Yritysohjelmat (räätälöidyt ratkaisut organisaatioille)

Kokemus ja tietotaito

Vuonna 2004 perustettu BMI on Turkin ainutlaatuinen kauppakorkeakoulu, joka toimii siltana akateemisen maailman ja yritysmaailman välillä. Perustamisestaan lähtien BMI on suunnitellut yli 700 ohjelmaa yhteistyössä yli 10 johtavan yliopiston kanssa, mikä antaa ammattilaisille mahdollisuuden vahvistaa uraansa. Nykyään yli 12 000 henkilön alumnit ovat menestyneet eri osaamis- ja johtamisaineissa osallistumalla BMI:n avoimiin ilmoittautumis- ja johdon koulutusohjelmiin.

Yli 15 vuoden ajan BMI tarjosi erityisesti suunniteltuja räätälöityjä ohjelmia erilaisille organisaatioille ja vaikutti niiden menestykseen ja kestävyyteen ajan myötä. Tähän mennessä olemme tarjonneet koulutus- ja kehityspalveluita yli 600 eri yritykselle ja toteuttaneet yli 8 000 päivää ammatillista koulutusta ja kehitystyötä.

Yritykset / mukautetut ohjelmat

BMI, joka perustuu syvään tietotaitoon ja kokemukseen, jonka BMI on hankkinut avoimen alustan, johtamiskoulutuksen ja johtamiskonferenssien kautta, tarjoaa räätälöityjä organisaation kehittämisohjelmia yrityksille ja yrityksille yhteistyössä johtavien yliopistojen, alan asiantuntijoiden ja ylimmän johdon kanssa. bisnes maailma.

BMI suunnittelee ja toteuttaa räätälöityjä koulutus- ja kehitysohjelmia, joiden tavoitteena on tarjota huippuluokan ratkaisuja organisaatioiden koulutustarpeisiin ja edistää niiden menestystä ja kestävyyttä. Se tarjoaa ratkaisuja erilaisiin aiheisiin segmentoituna kahdeksaan eri akateemiseen yksikköön erilaisilla opetus- ja koulutusmenetelmillä.

Sijainnit

  • Istanbul

    Gazi Umur Pasa Sk. No. 31, 34349, Istanbul

Kysymyksiä