Keystone logo
Bucharest Business School ROCA Executive MBA Bucharest Business School Bukarestin kauppakorkeakoulu
Bucharest Business School

ROCA Executive MBA Bucharest Business School Bukarestin kauppakorkeakoulu

Bucharest, Romania

4 Semesters

Englanti

Täysaikainen

20 Sep 2024

Oct 2024

EUR 15 000

Sekoitettu

Johdanto

Bukarestin kauppakorkeakoulu ASE:stä (Bukarestin talousopin yliopisto) ja ESG (Ecole des Sciences de la Gestion) UQAM:stä (Quebecin yliopisto Montrealissa) Kanadassa järjestävät yhdessä kaksoistutkintoa suorittavan Executive MBA -koulutuksen. Bukarest Business School on Romanian ainoa AMBA-akkreditoitu kauppakorkeakoulu.

ROCA:n Executive MBA -ohjelma on ainutlaatuinen paikallisilla markkinoilla, sillä se tuo Executive MBA -kokemuksen lähemmäksi opiskelijoita erityisen kokoonpanon ansiosta, joka perustuu liiketoimintaympäristön vaatimuksiin. Yrityksille ja ammattilaisille, jotka pyrkivät huipulle, mahdollisuus suorittaa Executive MBA -tutkinto ja samalla jatkaa työntekoa on enemmän kuin etuoikeus, se on vaatimus. Se on monipuolinen, peliä muuttava oppimiskokemus, joka auttaa sinua ylittämään rajoja, kehittämään johtamistaitojasi ja hankkimaan digitaalisen aikakauden taidot ja tiedot, joita tarvitset huippuosaamisen edistämiseen ja tarkoituksenmukaiseen johtamiseen, aina kestävyyttä etusijalle asettaen äärettömällä ajattelutavalla.

ROCA Executive MBA -ohjelmaan kuuluu 15 ydinmoduulia ja loppuprojekti, jotka jakautuvat 2 yliopistovuoden (4 lukukautta) ajalle - moduulit järjestetään viikonloppuisin hybridimuotoisena. Bukarestin ja Montrealin professorit seuraavat MBA-opiskelijoita todella mullistavalla matkalla.

Strategisesti tarpeisiisi suunniteltu ohjelma toteutetaan englanniksi 22 kuukauden aikana, ja siinä yhdistyvät maailmanlaajuinen ja paikallinen asiantuntemus ja yli 30 vuoden kokemus.

Ohjelma on yksi Romanian vanhimmista Executive MBA -ohjelmista, ja sen alumniyhteisöön kuuluu yli 1000 henkilöä. Kansainvälisesti UQAM järjestää samankaltaisia yhteisiä, kaksoistutkintoon tähtääviä Executive MBA -ohjelmia muiden kumppaniyliopistojen kanssa yli 10 maassa viidessä maanosassa, ja sillä on yli 12500 alumniopiskelijan maailmanlaajuinen verkosto. Joustavassa yhdistelmämuodossa yhdistyvät verkkolohkot ja Bukarestissa suoritettavat residenssit, ja se on suunniteltu erityisesti aktiivisille ja dynaamisille johtajille. Valmistuttuasi saat kaksi tutkintoa: Romaniassa toimivan BBS-ASE:n myöntämän ROCA Executive MBA -tutkinnon ja Kanadassa toimivan ESG-UQAM:n myöntämän Executive MBA -tutkinnon.

Bukarestin kauppakorkeakoululla (BBS) on pitkäaikainen kokemus Bukarestin talousopintojen yliopiston (ASE) järjestämien MBA-ohjelmien pääasiallisena tarjoajana. BBS perustettiin vuonna 2014 itsenäiseksi oppilaitokseksi, ja se on tunnettu sitoutumisestaan kasvattaa johtajuutta arvon kautta Romaniassa ja alueella. Meillä on yli 30 vuoden rikas perintö yrittäjien, johtajien, johtajien ja ammattilaisten koulutuksessa kolmen tärkeimmän MBA-ohjelmamme, Executive MBA:n (romanialais-kanadalainen MBA), INDE MBA:n (romanialais-ranskalainen MBA) ja Energy MBA:n, kautta. Olemme nousseet Romanian johtajakoulutusmarkkinoiden johtavaksi toimijaksi, ja meillä on lähes 3000 johtavissa yrityksissä työskentelevän alumnin verkosto. Visiomme ulottuu yli rajojen, sillä pyrimme ottamaan johtavan roolin Kaakkois-Euroopan alueella ja muokkaamaan yrittäjien, johtajien, johtajien ja ammattilaisten liiketoimintakoulutuksen tulevaisuutta.

Pääsymaksut

Apurahat ja rahoitus

Opetussuunnitelma

Ohjelman tulos

Ohjelman lukukausimaksu

Uramahdollisuudet

Ohjelman tarjonta

Tietoja koulusta

Kysymyksiä