Keystone logo
© Bucharest Business School
Bucharest Business School

Bucharest Business School

Bucharest Business School

Johdanto

Bucharest Business School (BBS) on Bukarestin tärkein MBA-ohjelmia tarjoava oppilaitos Bukarestissa Romaniassa. BBS on tunnettu sitoutumisestaan kasvattaa johtajuutta arvojen kautta Romaniassa ja alueella. BBS:llä on yli 30 vuoden kokemus yrittäjille, johtajille, johtajille ja ammattilaisille suunnatusta koulutuksesta, ja se kehittää myös avoimia Executive Education -työpajoja, yrityksille räätälöityjä Executive Education -ohjelmia ja yrittäjyyden kehittämisohjelmia BBS Executive Education -brändin alla.

Bukarestin kauppakorkeakoululla (BBS) on pitkäaikainen kokemus Bukarestin talousopintojen yliopiston (ASE) järjestämien MBA-ohjelmien pääasiallisena tarjoajana. BBS perustettiin vuonna 2014 itsenäiseksi oppilaitokseksi, ja se on tunnettu sitoutumisestaan kasvattaa johtajuutta arvon kautta Romaniassa ja alueella. Meillä on yli 30 vuoden rikas perintö yrittäjien, johtajien, johtajien ja ammattilaisten koulutuksessa kolmen tärkeimmän MBA-ohjelmamme, Executive MBA:n (romanialais-kanadalainen MBA), INDE MBA:n (romanialais-ranskalainen MBA) ja Energy MBA:n, kautta. Olemme nousseet Romanian johtajakoulutusmarkkinoiden johtavaksi toimijaksi, ja meillä on lähes 3000 johtavissa yrityksissä työskentelevän alumnin verkosto. Visiomme ulottuu yli rajojen, sillä pyrimme ottamaan johtavan roolin Kaakkois-Euroopan alueella ja muokkaamaan yrittäjien, johtajien, johtajien ja ammattilaisten liiketoimintakoulutuksen tulevaisuutta.

Bukarest University of Economic Studies (ASE) on Times Higher Education World University Rankings 2023:n mukaan Romanian korkein yliopisto. ASE on Romanian ja Kaakkois-Euroopan taloustieteiden ja julkishallinnon alan korkeakoulujen johtaja, mikä näkyy sen sijoittumisessa arvostetuissa kansainvälisissä akateemisissa rankingeissa. Bukarestin taloustieteiden yliopisto on sijoilla 401-600 Times Higher Education University Impact Rankingsin arvioimista 1963 yliopistosta. Yliopistossa opiskelee 22 684 opiskelijaa sekä perus- että jatkotutkintotasolla 11 tiedekunnassa. ASE on tällä hetkellä mukana monissa erilaisissa kansallisissa ja maailmanlaajuisissa tutkimushankkeissa, ja se on saavuttanut erinomaisen maineen tuotoksillaan ja akateemisilla ohjelmillaan. Bukarest on Romanian pääkaupunki ja suurin kaupunki, joka sijaitsee maan kaakkoisosassa Dambovita-joen rannalla, alle 60 km pohjoiseen Tonavasta ja Bulgarian rajalta.

Pääsymaksut

Bucharest Business School’s mission is to support the education and growth of managers, professionals and business leaders by combining the latest technologies with the experience of distinguished professors, and prestigious practitioners. We provide leadership through value and work continuously to create a sustainable and performant business ecosystem in South-East Europe.

The admission process for all our degree programs includes several steps and our team is dedicated to supporting you through the entire application and admission journey.

The classes of the programs start in October each year and the admission process is on a rolling base between the 01st of March and the 20th of September each year.

Akkreditoinnit

AMBA-akkreditoitu

Miksi opiskella Bucharest Business School

Bucharest Business School on ollut uraauurtava perustamisestaan vuonna 2014 lähtien, Bucharest University of Economic Studiesin (ASE) kokemuksen jälkeinen kauppakorkeakoulu, joka on tunnettu sitoutumisestaan vaalia johtajuutta arvon kautta Romaniassa ja alueella.

Meillä on runsas yli 30 vuoden perintö yrittäjien, johtajien, johtajien ja ammattilaisten koulutusta kolmen suuren MBA-ohjelman, Executive MBA (Romanian-Kanada MBA), INDE MBA:n (Romania-ranskalainen MBA) ja Energy MBA:n kautta. ovat nousseet johtavaksi toimijaksi Romanian Executive Education -markkinoilla, ja niillä on lähes 3 000 johtavissa yrityksissä työskentelevän alumniverkosto.

Visiomme ulottuu yli rajojen, sillä pyrimme ottamaan johtajuuden Kaakkois-Euroopan alueella ja muokkaamaan yrittäjien, johtajien, johtajien ja ammattilaisten tulevaisuutta liiketalouden koulutuksessa.

Sijainnit

  • Bucharest

    2-2a Calea Grivitei St. 1st District of Bucharest Romania, 010701, Bucharest

Kysymyksiä