Keystone logo
African School of Economics

African School of Economics

African School of Economics

Johdanto

Polku innovatiivisuudesta

Afrikkalainen kauppakorkeakoulu pääkonttori sijaitsee Abomey-Calavi (Cotonoun, Benin). Tarjoamme tällä hetkellä neljä jatko-ohjelmia Masters tasolla: Master Matematiikan, Economics and Statistics (MMES), Master in Business Administration (MBA), Master in Development Studies (MDS) ja Master Julkishallinnon (MPA). Meillä on myös Executive Education Programme ja Ph.D. ohjelma taloustieteessä. Katso sivuillamme lisätietoja nykyisistä ja tulevista ohjelmistamme. ASE on vuonna 2004 perustetun Poliittisen talouden empiirisen tutkimuksen instituutin (IERPE) laajentaminen täysimittaiseksi yleiseurooppalaiseksi yliopistoksi. Yhteensä 95 opiskelijat ovat kirjoilla ASE (71 MMES ohjelma, 24 MBA) lukuvuodelle 2015-2016, tulevat 15 eri maasta. Tiedekunnan jäsenet (19) ovat Yhdysvaltojen, Kanadan ja Euroopan huippuvirastoista.

Tavoitteet

Afrikkalainen kauppakorkeakoulu yhdistyvät Afrikkalainen juuret maailmantalouden näkymät, ja olemme innokkaita täyttämään sitoumuksemme pyrkimällä huippuosaamista seuraavia seikkoja:

 • Tarjota opiskelijoille esimiesvalmennus valitsemassaan koulutusaloilla; monipuolisen koulutuksen joka ruokkii luovuutta, kriittistä ajattelua, maailmantalouden näkymät, ja kulttuuritietoutta; ja kampuksen elämää, joka valmistelee niitä yhteisön johtajat ja elinikäisiä oppijoita.
 • Olla johtava instituutio tutkimus- ja jatko-opintosuunnitelman, jatkaa osaamista sekä ydin- että sovellettu alueilla, ja tekee tiivistä yhteistyötä viranomaisten, yritysten ja teollisuuden edistää teknologista innovointia ja taloudellista kehitystä.
 • Tarjoamaan avoimen ympäristön edistä tiedonvaihtoa, näkemyksiä ja innovatiivisia ideoita opiskelijoiden, tiedekunnan henkilökunta ja vierailevat tutkijat kaikkialta maailmasta, joilla on monenlaisia ​​taustoja ja erinomainen opetuksen ja tutkimuksen saavutuksia.

Sijainnit

 • Cotonou

  ASE – Bénin Akassato, Abomey-Calavi 02 BP 372, , Cotonou

  • Princeton

   ASE – USA 230 Corwin Hall, , NJ 08544-1012, Princeton

   Kysymyksiä