Keystone logo
Aros Business Academy

Aros Business Academy

Aros Business Academy

Johdanto

1

Aros Business Academy - Mini-MBA ja koulutus

Tavoitteenamme on lopettaa massatuotetut johtajakoulutukset ja sen sijaan suunnittelemme Mini MBA -johtajuusopetusta, jotka luovat huomattavan muutoksen - sinulle ja työpaikallesi.

Kansainvälinen Mini MBA
Tarjoamme sinulle kansainvälisen Mini MBA -ohjelman , joka on täysin online-Mini MBA.

Luotamme siihen, että pidät meistä
Olet luultavasti osallistunut paljon jännittävään johtajakoulutukseen, jossa olette palannut ylösnousemukseen ja ladattuasi takaisin töihin. Mutta kuinka paljon tämä koulutus on luonut pysyvän muutoksen sinulle? Jos seuraat tilastoja, on hyvin vähän. Aros Business Academy olemme intohimoisia tämän muutoksen luomisesta - joten on järkevää viettää aikaa Mini MBA: ssa, joten on järkevää lähettää työpaikka. Luomme sen sekä suurilla että pienillä toimenpiteillä - ja jotkut niistä ovat jopa täysin näkymättömiä.

Miksi valita Mini MBA?
Ensin todistetaan, että Mini-MBA ei ole MBA. Tietenkin yksi on kiusaus sanoa. Sana "Mini" kertoo aivan avoimesti, että meillä on lyhyt, tiivistetty ja yksinkertaistettu MBA-versio. MBA tyypillisesti kestää kaksi vuotta, kun taas Mini MBA kestää yleensä kuusi kuukautta. Mini MBA on tarkoitettu työntekijöille, jotka tarvitsevat parantamaan tietämystään ja työkalujaan johtamisessa, mutta eivät aio ottaa MBA-tutkintoa tai hallintotodistusta (ajan, rahan tai kallistuksen vuoksi) - ainakin ei juuri nyt. Se voi olla johtajia, joilla on laaja johtamiskokemus, ja ne voivat olla ihmisiä, jotka haluavat ottaa seuraavan askeleen ja hallita johtoasemaa tulevaisuudessa.

Tärkeintä on ammattitaitoiset (todella taitavat) luennoitsijat, jotka ovat rakastaneet alaansa
Jotta voisit olla taitava ohjaaja Mini MBA -kursseissamme, sinulla on oltava ammattitaitoinen johtamisen asiantuntemus, epäilemättä siitä. Joita on yli 40 luennoitsijaa, tietenkin, että he ovat samalla alansa johtavia asiantuntijoita. Mutta me vaadimme heiltä enemmän! Heidän on oltava intohimoisia opettamiinsa, jotta he voisivat osallistua osallistujat täysimääräisesti. Ja sitten heidän on oltava taitavia avustajia, jotka näkevät haasteesi ja liittyvät aineen juuri sinun. Ehkä siksi 97,9% opiskelijoistamme uskoi, että luennoitsija oli "hyvä" tai "erittäin hyvä" sovittamalla Mini MBA erityisesti heille. Luku, josta olemme suhteellisen ylpeitä, koska sitä ei ole helppo saavuttaa. Tarjoamme kaksi Mini MBA-ohjelmaa: Aros Mini MBA ja ABA Mini MBA . Tarjoamme myös Mini MBA -sovellusta Saksassa (Deutschland) ja Ruotsissa: Mini MBA Chefsutbildning . Ja Grönlannissa: Kursus i Grønland .

Lupaamme, että Mini MBA on räätälöity ongelmiisi ja haasteisiisi
Arosissa olemme hyvin ristiriitainen vastoin samaa vanhaa materiaalia. Uskomme, että saat kaiken irti Mini MBA -asiastasi, jos teoria otetaan perspektiivisesti ongelmiin, joita kohtaat jokapäiväisessä elämässäsi ja että tapaukset liittyvät teidän työsi. Siksi saat lyhyen e-kurssin oppimiseen ennen Mini MBA: n alkua. Ja lähetämme kyselylomakkeen oletuksista ja haasteista, joten opettaja ja asiantuntijat voivat mukauttaa kurssimateriaalia tarpeittesi mukaan.

Sijainnit

  • Copenhagen

    Aros Business Academy | Fredericiagade 15, 1310, Copenhagen

    Kysymyksiä