Keystone logo
Alfred Nobel Open Business School

Alfred Nobel Open Business School

Alfred Nobel Open Business School

Johdanto

Alfred Nobel Open Business School Sveitsi

Harvoja maita voidaan muodikkailla ilmaisuilla usein ajatella brändinä. Brändin rakentaminen on kadehdittavaa ja sitä on seurattava, sillä konsepteiksi muodostuneet tuotteet ja palvelut Sveitsin armeijan veitsestä kelloon ja SWISS-lentoyhtiöön vahvistavat toisiaan. Tietysti tämä tarkoittaa myös sitä, että laatu, tarkkuus ja tarkkuus voidaan yhdistää niihin jokaiseen. Ja tässä olemme käytännössä saavuttaneet yhden menestyksen avaimista. Sveitsissä kaikki yksityiskohdat kattava sääntely ja laatu takaavat, ettemme voi pettyä, johtaa harhaan tai mennä pieleen. Tätä tarjoamme opiskelijoillemme.

Vuosikymmenten kokemus ja laatu houkuttelevat opiskelijoitamme kaikilta maailman mantereilta. Olemme ylpeitä siitä, että meillä on ehdokkaita 50 maasta ja olemme rakentaneet kansainvälisen opiskelijakontaktiverkoston.

Liike-elämää hoidetaan eri tavoin eri puolilla maailmaa. Tämän voi oppia kirjoista, mutta täällä voit oppia sen suoraan professoreiltamme eri puolilta maailmaa. He esittelevät maanosansa yritysmaailmaa yliopistoosaamisen lisäksi.

Englanninkielisten koulutusohjelmiemme tarkoituksena on herättää tiedonhalu, kehittää käytännönläheisyyttä, valmistautua elämään soveltuvalla tiedolla ja kouluttaa menestystä kaipaavia ammattilaisia. Nämä ovat oppilaitoksemme tärkeimmät pilarit, joille opiskelijamme voivat rakentaa uraansa.

Hakijamme voivat osallistua verkkokursseille, joten heidän ei tarvitse jättää ammattiuransa taakse opintojen aikana. Opiskelijat voivat jopa kirjoittaa opinnäytetyönsä omalla kielellään ammatilliset näkökohdat huomioiden omaa osaamisaluettaan lähellä olevasta aiheesta.

ANOBS filosofia on "käytännöllinen koulutus, joka tuottaa markkinakelpoisia menestystä kaipaavia ammattilaisia".

Periaatteemme:

 • Tiedonhalun herättäminen
 • Harjoittele orientaatiota
 • Käyttökelpoisen tiedon hankkiminen
 • Markkinoitavuus
 • ammattimaisuus

Sijainnit

 • Zürich

  Löwenstrasse 20, 8001, Zürich

 • Zürich

  Zürich, Sveitsi

  Kysymyksiä